2017. szeptember 26., kedd

Egy csodálatos könyv a szeretet titkairól

Megjelent!Már a boltokban! 

JÉZUS SZERETETÉNEK TITKAI


Olyan dolgokról olvashatsz e könyvben, melyekről nem beszél senki, melyekről nagyon kevesen tudnak. Ahhoz, hogy a Jézusi titok nyitjára rájöjjünk, mélyebben kell tudnunk átlátni a szeretetet, mert csak így lehet megérteni, hogy az valójában mit is jelent és mit ad. Sokan próbálták már megfejteni, hogy ki volt Ő, miért született le közénk, és ebben számos teória is született, arra azonban, hogy mi volt az, amit átadott az emberiségnek, hogy mit jelentett a szeretete, csak kevesen jöttek még rá. Szavait akkor sem mindenki értette meg, többen szembementek vele, és ez még ma is így van, pedig időközben eltelt kétezer év, és szinte semmi nem változott, mert nem a legfontosabb foglalkoztatta az embereket az elmúlt idő alatt. Az emberiség még nagyobb gödörbe süllyedt, mert a hatalom és az anyagi jólét vezérelte, de ki tud lábalni belőle, ha a tanítását megérti és az tudatosul minél többekben. Nem az számít már, hogy ki volt Ő, hiszen mindenki tudja, hogy a leghatalmasabb lélek, aki a Földre valaha született, hanem az, hogy mit akart átadni az emberiségnek, mi volt a tanításának létfontosságú mondanivalója, mi maga Jézus szeretetének titka.


A könyv bolti ára 2.970- Ft.
(148x210x11 mm., 192 oldal)

A legtöbb könyvkereskedésben kapható lesz (LIBRI, LÍRA, ANIMA, TÓTÁGAS), ahogyan az online könyvesboltokban, így a BOOKLINE-on is. Az elérhetőségek (az alábbi linkeket kimásolva):LIBRI: https://www.libri.hu/konyv/jezus-szeretetenek-titkai.html

LÍRA: https://www.lira.hu/hu/konyv/tovabbi-konyveink/jezus-szeretetenek-titkai
BOOKLINE: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Melin_Cedamus_Jezus_szeretetenek_titkai&id=297952&type=22

A határainkon túl, a magyar lakta területeken is kapható lesz!! Itt érdemesebb az olcsóbb postaköltség vagy a személyes átvétel lehetősége miatt ezen helyek bármelyikéről beszerezni!

ERDÉLYBEN a bookline.ro és a booktime.ro internetes könyváruházban

FELVIDÉKEN Révkomáromban a Diderot könyvesboltban, a diderot.sk, a konyv.sk, bookstar.sk online kereskedésekben, de a konyv.sk oldalhoz tartozó könyvesboltokban is.

VAJDASÁGBAN a weatbook.rs internetes könyváruházban

Amennyiben közvetlenül tőlünk kéritek, jelezzetek bátran, ha dedikálva szeretnétek! A postaköltség egy könyv esetén 780- Ft.

Szeretettel:
Cedamus

Elérhetőség

facebook:
Melin Cedamus

email:
cedamusmelin@gmail.com
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése