2017. augusztus 22., kedd

A hatodik érzék

Tudományunk öt érzékelést különböztet meg jelenleg, ezekről mindannyian tudunk is. Bár emellett több más ilyen képességünk is van, csak példaként említem meg az egyensúlyérzéket. Ezeket most felesleges is lenne tovább boncolgatni, hiszen a bejegyzés nem ezekről fog szólni, hanem valóban arról az érzékről, melyet a legtöbben annak a megfoghatatlan hatodik érzéknek is neveznek.

Ez az úgy nevezett "paranormális képességbe" sorolt érzék is lehet különbözőféle, ide sorolhatjuk a különböző érzékelési képességeket, a "harmadik szemet", a látnoki képességeket, más dimenziókban élők látását, hallását, sorolhatnánk is tovább. Mi most egyetlen egyről fogunk beszélni. Ez pedig nem más, mint a belülről jövő érzetek, ami mindenkinél létezik, ezek az úgy nevezett megérzések. Ki ne hallott volna már arról a bizonyos női megérzésről?!

Érzetekről van szó, nem érzelmekről, ezt feltétlenül fontos megérteni, mert sokan - még magukat magas szinten tartó személyek is - keverik a kettőt. Az érzelem egy teljesen más dolog, valaminek vagy valakinek a kedvelése, a legtöbb esetben ragaszkodással és az ebből fakadó birtoklási vággyal keveredve, ilyen például maga a szerelem is.

Az érzet valójában egy belülről jövő információ, amely sok esetben ellentétes a racionális tételekkel, a korábban tanultakkal, de sok esetben ellent mond minden emberi logikának. Ez nem véletlen, hiszen belülről, lelkünk által érkezik, azon bizonyos "isteni részünk" által, és mindig pontos. Csupán az adott személyen múlik, hogy mennyire képes mindezt megfelelően tudatosítani, mennyire képes gondolataival megérteni. Igen, ahogy említettem sokszor ellent is mond mindennek, amit eddig tudtunk, amit eddig lehetőségként gondoltunk, és sokszor nem hiszünk neki, nem bízunk benne.  Éppen ezért nem szabad elfelejteni azt, hogy a létezés törvényei nem emberi logikával alkottak, nem az emberiség jelenlegi tudatosság, hanem attól jóval magasabban tartanak. Maga a Mindenség (Isten) által teremtődött meg. 

Ebből kifolyólag még akkor is valós, ha azt nem hisszük, és nem merjük követni. Ugyan hányszor mondták már sokan, hogy "miért nem hallgattam a megérzésemre?", pontosan azért nem, mert emberi gondolkodással alkottuk meg a lehetőségeket, ezáltal meg sem próbáltuk felülírni azokat, nem mertünk belevágni bizonyos dolgokba, mert így nem hittünk a kedvező megvalósulásban. Persze ez is egy megtapasztalás. Ellenkező esetben viszont nem gondolkodunk, csak tesszük azt, amit belsőnk súgott, és mikor utólag elérjük általa célunkat, sokszor akkor tudatosul mindez bennünk, akkor értjük azt meg, hogy bizony a logika, még ha tökéletes is szintünkön, bizony megcsalhat.

A legfontosabb az, hogy ezen sikeres megtapasztalás által tudatosodunk is, tanulunk és nagyon szépen haladunk így lélekfejlődésünk útján, képletesen szólva átlépünk így egy olyan világba, amiről addig nem is gondoltuk, hogy létezhet. Gondolatainkat már ezáltal sokkal tudatosabban, a világ felé sokkal jobban nyitottan fogjuk használni, sikeresebbek lehetünk, boldogabbak lehetünk. Mindez nem jelenti azt is egyben, hogy saját gondolatink már nem is lennének, hanem mindez azt mutatja, hogy azok már jóval szélesebb látókörben képesek mozogni, mivel nem követik a dogmatikus elméleteket, ezáltal bármit elérhetünk, bármit megvalósíthatunk (céljaink eléréshez persze szükség van az azokba vetett teljes hitre is).

Sokan léteznek már akik így élnek, akik e szerint gondolkoznak, náluk már mindez egy magasabb tudatossági formát is mutat, hiszen az a sok-sok megtapasztalás már teljesen rögzült elméjükben. Ezen tudatossági forma pedig képessé tesz majd mindenkit újabb képességekre, akkor ha már lépteit a szeretet vezérli, mert annak erősödése, egyre inkább való kiteljesedése sok-sok újabb képességet önmagától is meg fog adni majd bárki számára. 


Szeretettel:
Cedamus


elérhetőség:
carmelian14@gmail.com

cedamusmelin@gmail.com

facebook:

Carmelian Spirituális Segítő
Melin Cedamus


Többen is tudjátok, hiszen írtam, írtunk már többször is róla, az érzeteket is fel lehet erősíteni, azokat is lehet tisztábban érzékelni, pontosan tudatosítani, és ez az út vezet majd oda is, hogy a lélekkommunikáció bárki számra is elérhetővé váljon, hogy ne csupán érzetek, hanem konkrét válaszok formájában is megvalósulhasson mindez. 










2 megjegyzés:

  1. És ha jönne saját magától a képesség de valamiért megijeszt? Félek tőle ezért nem működik normálisan. Próbálom legyőzni de valamiért nem múlik el a félelem. Érzem hogy csak egy nagyon vékony fátyol választ el " valamitől" szerintem a másik világtól. Nem sikerül véglegesen elengedni a félelmem. Mindig visszajön. De nem tudom miért. Lehet hogy csak idő kell még?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Igen, nagyon jól látod, csupán egy kis idő szükséges hozzá! Pontosan az az idő, ami ahhoz szükséges, hogy ezt az oktalan félelmet meg tudd szüntetni gondolataidban. Valójában ez a félelem, a lehetőségtől, az újtól való félelem, ami persze nem is összehasonlítható a hagyományos félelemmel. Folytasd csak nyugodtan, el fogod érni célod!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés