2015. szeptember 11., péntek

Milliószoros teremtő erők

  
Ki ne hallott volna még a többszörös teremtő napokról, amelyek akár tízmilliószoros, akár százszoros erővel bírnak. Nem kívánom senkinek a hitét elvenni a tudatos teremtés lehetőségétől, de mára már ezek a napok jelentősen megváltoztak. Valaha valóban léteztek olyan időszakok, amikor a rezgések tisztábban és erősebben voltak képesek hatni, így ilyenkor a gondolatok teremtő ereje – az őket megtápláló érzetekkel – jóval erősebb rezgéseket képviseltek, megsokszorozták a tudatos teremtés erejét.

Jelenleg viszont ezek a Földet körül ölelő rezgések korántsem erősítenek ilyen mértékben, de maga a tízmilliószoros szám e nélkül is erősen túlzó. Csak nézz önmagadba, nézz szét a környezetedben, hányan léteznek olyanok, akik ezeken a napokon képesekké váltak megteremteni mindazt, ami életüknek legnagyobb célja volt? Te képessé váltál rá? Nem.

A sikertelenség esetén a hibát ne a rezgésekben, ne a körülményekben, hanem önmagadban keresd, mert az a gondolataidban van. Mielőtt lelombozódnál, nagyon gyorsan hozzáteszem, hogy a teremtés képessége, és nagyon sok más képesség is ott lakozik benned, csak nem tudod használni, vagy nem tudod jól használni őket.

Az emberek gondolkodása még mind a mai napig nem megfelelő, tele van negatív gondolatokkal, érzetekkel, és amíg ez így lesz, addig el is kell felejteni a tudatos teremtés sikerességét. Egyszerűen hiányoznak a gondolkodásból az alapok, és hiányzik belőle a megfelelő hit, ezek nélkül pedig a teremtés lehetetlen.

Mi adja az alapokat, teszed fel most a kérdést magadban. Ezt mindig a szeretet és a szeretetnek a rezgései adják meg. Ahhoz, hogy az alapok meglegyenek, a szeretetet mélységében is meg kell ismerni, nemcsak oly felületesen, ahogy azt a legtöbben gondolják. Így válik bárki gondolkodása szeretetteljessé, így fogják a gondolatait a megfelelő érzetek táplálni, ami majd a teremtést is sikeressé teszi.

Nem véletlenül, mert a negatív érzetekkel megtáplált gondolatok, a célokkal ellenkező hatást is fognak kiváltani, de ugyanígy, ha a szeretetérzet nem megfelelően tiszta, akkor a teremtés tárgya sem úgy fog megvalósulni, ahogyan azt bárki is elképzelte. A nemkívánatos eseményeket éppen emiatt sokkal könnyebben is teremtődnek meg.

Vajon hányan olvastátok már a sikeresebbnél sikeresebb, tudatos teremtésről szóló könyveket, amelyek által mégsem tudtatok semmilyen komoly eredményt elérni, vagy legalábbis csak nagyon minimális arányban. A megfelelő alapok hiányában ugyanis az emberek a gondolataikat ideig-óráig képesek jól használni, majd jön egy (akár nagyon rövid) időszak, és mindaz, aminek energiáit addig jól táplálták, pillanatok alatt semmivé foszlanak.

Ismerd meg az alapokat, ismerd meg a szeretetet teljes mélységében, ezáltal megtudod, hogy mit is jelent az valójában, hiszen tudom, hogy mindenki szeretetteljessé akar válni, de a szeretet valós ismerete nélkül ezt mégsem fogja tudni senki megtenni. Amikor már tudod, hogy mi is teljes valójában a szeretet, akkor igen, akkor ki fogod tudni javítani hibáid, akkor tudatod sokkal tisztább lesz, gondolataid megfelelő rezgéseken fognak járni, és tökéletes érzetekkel fogod tudni megtáplálni őket, ami által teremtő erőd úgy fog működni, ahogyan azt valóban szeretnéd, ahogyan annak működnie kell. Így válsz függetlenné mindentől, az összes nemkívánatos körülménytől, csak Te leszel és teremtő erőd.

Hidd el nekem, nem a tízmilliószoros napokban van az igazi teremtő energia, hanem benned, akár tízmilliószorosan is, csak tudnod kell megfelelően használni!Szeretettel:
Carmelian & Cedamus

A cikk az Élet Magazin 
2015. I. számában jelent meg. 

elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Segítő
Melin Cedamus


16 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Györgyi! :)

      Törlés
    2. ugy erzem ,hogy hosszu es fajdalmas utam jarva en is rajottem az igazsagra,,,,,arra,hogy mijen tevuton jartam mindedigi utamon.......en mindig masnak akartam adni mindent soha nem torodtem magammal a sajatb erzeseimmel.......de mar tudom rosz uton jartam,hianyzott a szeretet,de nem masok irant hanem onmagam nem tudtam elfogadni nem tudtam szeretni igy masoknak sem tudtam adni eleget......ma mar tudom mit kell tennem ,elsokent onmagam elfogagadni ojannak amijen vagyok amijennek az ur megalkotott,,onmagam kell szeretnem,es isg megszuletik a testemben a szeretet ....csakis igy tudok boldog lenni.......koszonom koszonom,koszonom.......a megvilagosodast....koszonom

      Törlés
    3. Nagyon örülünk kedves Tiduj, hogy megtaláltad utad! Mostantól előrelépésed sokkalta erőteljesebb lesz!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Örömmel tölt el kedves Lélek, hogy segítségedre lehettünk! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  3. Köszönöm pont ilyen írásokat ,kerestem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi köszönjük kedves Márió! :) Örülünk, hogy csupán írásainkkal is segítségedre lehetünk! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  4. Köszönöm ��
    Erre van szükségem ��
    Talán nem tévejgek tovább és el tudom fogadni önmagam és nem másoknak akarok folyton megfelelni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen!! :) Igen, ez egy nagyszerű előrelépés lesz számodra kedves Lélek!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Igen .elolvasom .meghallgatom .egy ideig megtartom .utána átmegyek negatívba.nem szabadna mindig roszra gondolni .ha nem mentem volna Sárvárra fürödni .lehet .hogy nem estem volna el .és nem roppant volna össze az utolsó csigolyám

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsanna!

      Az elején még nehezebb, de ha figyelemmel vagy önmagadra, gondolataidra, akkor ez lépésről lépésre könnyebbé válik.. mígnem idővel lényeddé is, csak hagyni kell hagy rögzüljön! Ezért kell eleinte erősen magunkra, gondolatainkra figyelemmel lenni, idővel teljesen beléd fog épülni mindez, nem fogsz tudni megfeledkezni magadról, ahogyan most még igen! :)

      A baleset már más kérdést is feszeget.. teljes felépülést kívánunk! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  7. NA EZ TISZTA IGAZ MINDEN AZ AGYBAN VAN CSAK BEHUNT SZEMMEL MELYEN LEKERED AMIT AKARSZ POZITIVAN GONDOLKOZVA EZ MUKODIK EGY IDEJE RA JOTEM ES AMUGY JON MINDEN UNIVERZIUMBOL LE KERED AGYILAGES AZ LESZ DE POZITIVAN KERED AKAROD JOT SZERETET MUKODIK EGYUTT VELED PROBALD KI MUKODIK EN EZT TESZEM ESTENKENT EGRE NEZVE SOKAIG MIG CSAK EGY MAGNESERO ERZEG KORBEN FOG HALAS VAGYOK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel tölt el kedves Zsuzsanna, hogy így teszel! :) Lépésről lépésre csak is előre, mindig hittel önmagunk és céljaink iránt!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  8. Szerintem csak úgy lehetséges a szeretet erejével bàrmit is teremteni ha teljesen kikapscsolunk minden màs érzést.

    VálaszTörlés