2021. november 17., szerda

Rémhírek, eszement elméletek: ne higgy bennük!

A félelem és a félelemkeltés a lehető legnagyobb probléma! 

A világvége (elméletekről) elmaradásáról szóló írásainkat már többen is olvashattátok, de most a vírus terjedése miatt egy újabb mizériahullám söpör végig, és nemcsak országunkban, hanem az egész bolygón. Újabbnál újabb eszement teóriákat hallani, félelemkeltő, embereket már-már rettegésbe taszító, tényként kezelt elméletekkel! Nagyon úgy érzem, hogy ezeket meg kell világítani egy kicsit, mert az, hogy ennyi félelem legyen az emberek esetében, az sosem hoz jót.

Mindenek előtt azt kell elmondanom, hogy nem vagyok sem a gyógyszerek, sem pedig az oltások híve, amennyire lehetséges, kerülni is érdemes őket, viszont vannak helyzetek, amelyek elkerülhetetlenek, akár egy műtét, akár egy baleset esetén, amikor sokaknak nincs lehetősége máshoz nyúlni, sem tiszta energiákhoz, sem természetes alapú gyógynövény kivonatokhoz. Az élet védelme viszont elsődleges, és ha egy adott helyzetben csak ezzel lehet megmenteni, életben tartani valakit, akkor elkerülhetetlen. Az így testbe jutott kemikáliákat persze a testből ki lehet tisztítani, el lehet távolítani különböző módszerekkel, akár energiák segítségével is. Ugyanígy egy-egy oltás előtt a testet fel lehet készíteni, meg lehet erősíteni, amely jó akár megelőzés szempontjából is, ahogy annak méreganyagát is el lehet távolítani a szervezetből. 

Rengeteg oltás létezik már, végeláthatatlanul lehetne sorolni, különböző fertőzések ellen, malária ellen, gyermekbénulás ellen stb., csak most a Covid elleni vakcinák vannak leginkább felkapva, mivel ezzel lehet riogatni és félelembe kergetni legjobban az embereket. 

Kinek és miért is jó ez?! 

Többféle oka van ennek is, az egyik a pénz, a gyártók általi vakcinaháború, amely révén az egyik vagy a másik termék lejáratása révén (hamis elméletek kitalálása révén) a saját maguk általi termékek eladásait többszörözhetik meg. Ez teljesen egyszerű, ide nem is kell külön magyarázat, még akkor sem, ha sokszor tudósokat, orvosokat fizetnek azért, hogy ezen nem a valóságnak megfelelő állításokat kinyilvánítsák különböző médiákban (ez utóbbi ismert már a gyógyszergyártó cégek által fizetett tudósok által bizonyított vizsgálati eredményekről, melyek alapján különböző gyógyszerek fogyasztását meg lehetett többszörözni). 

A másik a téves látásmód, az erős elfogultság az oltásellenességbe vetett hit kapcsán. Ez leginkább spirituális tanítókra jellemző, akik olyannyira ellene vannak bizonyos dolgoknak, hogy ott már nem tudnak elfogulatlanul információkhoz jutni (lekérések, közvetítések stb. által) pontosan azért, mert ilyenkor képtelenek elvonatkoztatni, képtelenek külső szemlélőként tekinteni egy adott kérdésre, egy adott probléma megvilágítására. Amikor valaki ennyire ragaszkodó saját elméletéhez, az teljességében annak a meggyőződésnek megfelelő válaszokat fog kapni. Ezt pedig mindig ki kell tudni zárni, és amikor ezt a spirituálisok megtanulják, akkor igen, akkor már kaphatnak a valóságnak megfelelő választ. Addig viszont semmiképpen, és továbbra is csak a saját egó általi teljes meggyőződés szerint. Ez pedig mindig súlyos tévedéshez vezet. Ilyen esetekben az ennyire elvakult elmélet hívők esetében is kapcsolnak az elementálok (a saját gondolati energiák), és ezért valójában nem látnak tisztán, a saját gondolkodásuknak megfelelő elementálokat fognak látni, azt vélik valósnak. Példaként hozom fel azt az esetet, amikor az terjengett az interneten, hogy az oltás kapcsán a lélek elválik a testtől, a kapcsolat megszakad. Amennyiben ez valós lenne, akkor viszont a test életképtelenné is válna, az adott személy azonnal távozna világunkból. Nagyon sok beoltott személlyel van kapcsolatom, és mindenkiben megerősíthetem, hogy a lélek ugyanúgy teljes kapcsolatban marad a testtel, semmiképpen sem sérül. A lélek nem sérülhet, csak a hozzá kapcsolódó személyiség/szellemiség, de az sem az oltás által, hanem a tudatosság, a gondolkodás révén. Aki azt állítja, hogy a lélek sérül, az azt is állítja egyben, hogy maga  Mindenható is sérül, hiszen a lélek a Mindenható energiája, ami eleve sérthetetlen. Emellett olyan nézetekről is tudni, hogy az oltás szellemeket vonz, hozza magával az ördögöt, de  ezt ismét csak cáfolni tudom, itt is csak maga a félelem az, ami negatívat hozza magával. 

Olyan emberek is vannak tömegesével, akik szeretnek szerepelni, akik a középpontban kívánnak lenni, akár téves meggyőződésük révén, akár csak azért, hogy a róluk olvassanak, őket lássák a tévében szerepelni, és be is szállnak a téves eszmék hirdetésébe. Itt sok mindenkit megtalálhatunk, még közéleti személyeket, tudósokat, akiknek sokszor még fizetnek is bizonyos téveszmék megerősítéséért, de nagyon sok esetben, különböző cikkekben olvasni csak kitalált, nem létező személyekről, akiknek még  a neve elé teszik a dr vagy prof. előtagot, hogy ezáltal még hitelesebbé váljon mindaz, amit leírnak! Esetlegesen olyan híresebb emberek szájába adnak olyan szavakat, amelyek tőlük sosem hangzott el. 

"Ne hordj maszkot, mert a tüdő roncsolódik, csak a kifújt szén-dioxidot lélegzed vissza!" Ennek cáfolásához csupán egy kis észre van szükség, de ha ez valós lenne, akkor már rengeteg orvost, műtőst vesztett volna a társadalom, akiknek a munkájukhoz, feladataik ellátásához elengedhetetlen a maszk használata, különösképpen műtét során. Hasonlatosan ehhez Pekingben, ahol a hatalmas szmog miatt egyébként is hordták az emberek a maszkot, már jelentősen megfogyatkozott volna a lakosság. 

Az ember viszont nagyon könnyen manipulálható, nagyon könnyen megvezethető, ez egyértelműen látható a világtörténelemben is. Képes elhinni azt, hogy ha valami génmanipuláció útján jön létre, az bekerülve a szervezetbe, módosítja a génállományt, a DNS szálat, majd olyan elváltozásokat okoz, amely életképtelenné teszi a testet. Nos! Ez megint egy hatalmas tévedés, attól, hogy valami génkezelés útján jön létre, az nem fogja az emberi test génállományát is módosítani. A kérdés kapcsán az ilyen elméletek híveinek vagy éppen az általuk manipulált embereknek eszébe sem jut az, hogy nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget kereszteztek, nemesítettek, valójában az eredeti növények génjeit manipulálták, és mi lett a végeredmény, még ízletesebb, még vitamindúsabb termék, amelyet mindannyian jóízűen fogyasztunk, és tesszük mindezt anélkül, hogy génjeink módosulnának, csak tápláljuk vele testünket, erősebbé tesszük szervezetünket. 

Az egyik legfontosabb része a kérdésnek, maga az emberiség x százalékának az elpusztítása, kiirtása, legtöbbször a 97 százalékot hallani ennek kapcsán. Amennyiben ezt valóban megakarnák tenni, akkor nem lenne fogyasztó, nem lenne kétkezi munkás, nem lennének termelők, nem lenne ki felett uralkodni. Ebben az esetben az állítólagos pusztítóknak így saját maguknak kellene mindent elvégezni, vagyis az úgy nevezett uralkodó háttérhatalom pedig mehetne magának kapálni. Ezt viszont nem fogja vállalni senki. Az emberiség kiirtására célzottan az elméletek szerint leginkább a grafén-oxid a legelterjedtebb szer, amely most leginkább képbe került (ki által, mi által, ezt fentebb is olvashatod). Megnyugtatok mindenkit, hogy nincs grafén-oxid, sem pedig más toxikus méreg az oltásokban. Azt persze nem zárhatom ki, hogy a gyártási technológia révén nem-e kerülhet bele minimálisan nemkívánatos anyag, ahogyan ez megtörténhet üvegdarabokkal a müzlis tasakokban, vagy más élelmiszerek gyártása esetén. Persze a gyógyszerek, az oltások gyártására jóval nagyobb a figyelem. Ha valaki egy kicsit utána is jár, ezen grafén-oxid előállítása meglehetősen időigényes, költséges, más toxikus anyagok előállítása sokkal egyszerűbb, könnyebben kivitelezhető. Ráadásul ezen toxinok legtöbbje a szervezetbe kerülve azonnal a test halálát okozzák, ami mellett nem valósul meg olyan sem, hogy majd ezen toxinok két, három vagy négy év múlva fognak hatni, hiszen ezeknek azonnali jele van. Még akkor is, ha az emberi szemmel nem látható, de az energiák érezhetőek ilyen változás esetén, sőt az asztráltesten is jelei vannak, és megnyugtathatok mindenkit semmivel sem károsabbak jelen oltások, mint az egyébként mindennaposan is használt gyógyszerek vagy éppen egyéb oltások. 

Nem fog gondot okozni az sem, ha egy párkapcsolatban az egyik fél oltott, a másik pedig nem, az oltás nem AIDS, nem fertőző betegség, így nem is szifilisz, nem herpesz, a testben általa semmilyen mutálódás nem történik, így egyetlen egy testváladék esetében sem okoz a másikban problémát. 

Amennyiben épp ésszel gondolkodunk, és hiába spirituális úton közelítem meg a kérdést, akkor is oda kell tennem racionálisan a magyarázatot, mert nagyon sokaknak ma még csak így kézzelfogható a válasz. Amennyiben mégis kiakarnák irtani az emberiséget, akkor nem olyan oltásokba tennék a mérget, amely nem kötelező mindenki számára, amellyel csak az emberiség egy bizony százaléka él, ehelyett ott vannak a mindenhol kötelező oltások, a gyermekkori oltások, amelyeket mindenki megkap. Csakhogy azokban sincsenek ilyen jellegű toxikus anyagok! 

Érdekes, hogy ezen elméleteket hirdető személyek szinte mindegyike, marokszám szedik a gyógyszereket, a táplálkozásban a tartósítószereket mindennaposan, de egyik sem szólal fel azok elhagyása mellett, holott ez mindennapos, erre kellene fordítaniuk inkább a figyelmet. A tiszta táplálékokkal pedig csak erősítenénk a testünket, szervezetünket, ellenállóbbak lennének a vitaminok, ásványi anyagok esetén, és a vírusok sem okoznának ekkora problémát, ráadásul a mellékhatások elkerülésében is segítenének minket. 

A legrosszabbnak viszont a félelemben tartást, az ijedelem okozást lehet tartani. Nagyon sok olyan személy van, aki így tesz, mert ebben leli örömét, a negatív energia élteti őket leginkább, és bizony itt vannak ezoterikus látásmódúak is bőven. Leginkább ez élteti őket, mások lejáratása, a hazugságok elhintése, hogy maguk, mint megmentőknek tetszeleghessenek, hogy önmagukat reklámozhassák bármilyen alantas módon, de közben csak negatív energiákat teremtenek, erős félelmet és kételyeket keltve az emberekben. Amennyiben ez minél többek esetében így történik, akkor ott még és még több negatív gondolati energia halmozódik fel, ez jó a negatív erőkkel élőknek, de nem jó nekünk, azon embereknek, akik békében, szeretetben kívánnak élni.

A negatív energiák mindig negatív eseményeket vonzanak, minél több a negatív gondolati energia, annál jobban. Amennyiben ezen negatív gondolat energiákat nézzük, ez már egy erős negatív elementál összessége, és minél jobban a félelem az úr, a vírus annál pusztítóbb, annál tovább tolódik. Szerencsére vagyunk azért sokan, akik próbáljuk mindezen félelmet enyhíteni, hogy ezen energiák is minél kevesebb kárt okozhassanak, minél kevesebb emberben, de még többünkre van szükség, legyünk minél többen, akik elutasítják ezeket, akik már józanon gondolkodnak, félelem nélkül, kételyek nélkül, csak szeretetben, hogy ezen energiák áramolhassanak már bolygónkon, minél inkább megszüntetve a negatív energiákat. 

Végül azt mindenki látja, láthatja, hogy maga a vírus, maga az oltás is okozott már problémát, előbbi jóval többet, mint utóbbi, mindemellett az oltás elmaradása még mindig több ember kényszerű eltávozását okozza, mint maga az oltás. Sokszor pedig ezen halálesetek száma azért nő, mert sokan az összeesküvés elméletek miatt nem merik oltatni magukat. Minden eset más, minden esetben személyre szabottan érdemes a vizsgálat, mert az oltások esetében bizony nagyon erős karma okozta a fizikai élet megszűntét, mindez pedig akkor is bekövetkezett volna, amennyiben az oltás nem történik meg, csak más úton. Ahogyan a gyógyszerek, úgy maga az oltás is okozhat mellékhatást, ezt bárkinek is kár lenne tagadnia, de ilyen esetekben is érdemes a vizsgálata, hogy az mi miatt történhetett meg, milyen karma állt mögötte. 

Az oltás semmivel nem különb, mint a gyógyszerek szedése, nem rosszabb, de nem is jobb. Ahogyan a folyamatos gyógyszerszedést is érdemesebb kiváltani természetes alapú szerekre, ugyanúgy oltatni sem oltathat az ember folyamatosan élete végéig. Aki nem akarja, ne erőltessük, aki beoltatja magát, mert így nagyobb biztonságban érzi magát, az tegye, ne különböztessük meg, hiszen ugyanolyan lélek, mint az, aki nem adatja be a vakcinát. 
Mindettől függetlenül továbbra is a természetes alapú szerek mellett teszem le a voksom, nem mondom sem azt, hogy oltasd be magad, sem azt, hogy ne, ezt neked kell eldöntened, ebben nem szabad, hogy bárki is kényszerítsen. Senkit sem lehet arra kényszeríteni, hogy oltasson vagy ne oltasson, de a jelen helyzetben figyelemmel kell lenni önmagunkra, másokra, óvatosnak lenni. Akiket beoltottak, azoknak is figyelni másokra, az oltás nem garancia önmagában a védelemre, ugyanúgy elkaphatja az oltott ember is a fertőzést, és  még, ha nincsenek tünetei, fertőzni akkor is tud. Az oltás adhat hitet, megnyugvást, de nem adhat felelőtlenséget. Vigyáznunk kell egymásra, vigyáznunk kell a másikra, az emberi élet nem játék,  óvjunk másokat! 

A szervezetet energiákkal nagyon szépen fel lehet tölteni, védettebbé lehet tenni, ugyanígy segítenek a vitaminok, ásványi anyagok, ezek mindig legyenek előtérben gondolkodásmódunkban. 

Végül én csak egyet kérek, még pedig azt, hogy engedd el félelmeidet, engedd el a kételyeket, ne higgy minden elméletben, inkább járj a valóságtartalom után! Ha nem tudsz, akkor kérdezz olyat, aki átlátja mindezt! Ne hagyjunk még csak akaratlanul se teret az ilyen eszement félelmekeltő elméleteknek, mert mindezzel sokkal nagyobb kárt okozhatunk az egész emberiségnek, mint maga az oltás. 

Csak egy rövid utószó: áramszünet sem lesz két hétre és a sokadik világvége is elmarad. 



Szeretettel:
Cedamus



Megjelent, már kapható az Ecofamily (EuroFamily) üzleteiben, a könyvesboltokban:
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése