2014. május 12., hétfő

Hogyan érdemes szeretetet küldeni?

Többen is kérdeztétek már tőlünk, hogy ha szeretetet küldötök egy olyan embernek, aki nem tud róla, akkor a segítségére lesztek vagy ártotok neki vele.

Először is nagyon fontos tisztázni, mit is jelent a szeretet. A valós szeretet színtiszta, mindenféle negatív érzettől, így az alacsony rezgésű energiáktól is mentes. Azaz nem kerülhet bele se birtoklás, se ragaszkodás, se féltékenység, se aggodalom, semmilyen önös érdek nem fűződhet hozzá stb, vagyis csak és kizárólag feltételek nélküli, igaz szeretetről beszélünk, ha ezt az érzetet említjük.

A szeretet energiája segíteni fog a helyes látásmódban, hiszen oldja a negatív érzeteket, a haragot, a gyűlölködést, a félelmet, egyszóval mindazon alacsony rezgésű energiákat, amelyek ártalmasak nekünk, melyek akár betegség kiváltására is képesek. Segíti az előrelépést, de természetesen csak így önmagában nem fogja megakadályozni azokat a karmikus megéléseket, amelyekre szükség van, viszont már nem engedi, hogy egyes megélések blokkokat és további negatív megvalósulásokat okozzanak.

A gondolatainknak, érzeteinknek megvan a saját energiája, csupán azzal, ha tisztán szeretettel gondolunk valakire, már ezzel ezt a tiszta energiát sugározzuk irányába. Viszont, ha azért gondolunk valakire, mert azt akarjuk, hogy segítsen nekünk, ha azt akarjuk, hogy velünk kedvesebb legyen, akkor már ez a szeretet nem marad tiszta, az önös érdekek energiáit hordozza. Ne azért gondoljunk rá szeretettel, mert meg akarjuk változtatni saját irányunkba, hanem azért, mert (a szeretet képessége ott lakozik bennünk, nem mástól függ, csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e használni) ha eszünkbe jut, akkor jól esik nekünk így rá gondolni. Ez már számtalan esetben segített családi viszályok megszüntetésében, komoly haragosok kibékítésében is. 

Nemcsak így egyszerűen, hanem gondolataink és teljes érzetünk is mások felé irányíthatjuk, amely már jóval erőteljesebb attól, mintha csupán gondolnánk rá. De a szeretet maradjon tiszta, gondolatunk ne legyen félelemmel telített, mert meg akarjuk óvni valamitől, mert nem akarjuk, hogy beteg legyen, ugyanis ezzel már ennek a félelemnek az energiáit is küldjük felé. Ha tehát szeretnénk segíteni egy szerettünknek, barátunknak, ismerősünknek vagy akár egy idegennek, akkor nyugodtan küldhetünk neki szeretetet, meg fogja kapni, célba fog érni, csak nagyon fontos, hogy a fenti negatív érzeteket kizárjuk a segíteni akarásunkból. Ez azért fontos, mert ha ez nem sikerül, akkor a negatív érzeteket is megkapja az illető, és az bizony már árthat neki.

Minden lélek feladata, hogy megtanuljon igazán szeretni, hogy elsajátítson mindent, ami a szeretetnek megfelel és levetkőzze azokat, ami azzal ellentétes. Nemcsak önmaga felé kell hogy áramoljon ez, hanem minden lélek irányába, hisz mindannyian egyek vagyunk. Ez alapján válik egyértelművé, hogy ha igaz szeretetenergiát küldünk valaki felé, akkor biztos hogy nem ártunk neki, sőt... 

Tehát nem azt kell tenni, hogy inkább ne küldözgessünk senkinek kéretlenül szeretetet, mert többet ártunk vele, hanem azt kell megtanulni, hogy hogyan lehet a negatív érzeteket kizárni a szeretetünkből és tisztán továbbítani azt bárki felé. Szeretni kell megtanulni, jól szeretni, tisztán szeretni.

Itt és most nemcsak egy vagy két emberről van szó, hiszen a negatív energiák mindenki számára ártalmasak, minél többen vannak azok, akiket negatív gondolatok hatnak át, úgy annál több ilyen energia is kerül ki az éterbe, ami alacsonyan tartja a rezgésszámot, nemcsak az emberek rezgésszámát, hanem magának a bolygó rezgésszámának az emelkedését is lassítja. Elősegíti a szeretettel ellentétes megéléseket még tömegesével is, ezek megszüntetéséhez viszont a szeretet energiája szükséges. Minél többen gondolkoznak így, és minél tisztább érzeteket árasztanak ki önmagukból, annál hamarabb fog megtisztulni bolygónk, és válik egyre élhetőbbé. 

Ahhoz persze, hogy a szeretet energiáit tökéletesen tudjuk használni, tudnunk kell mi a tiszta szeretet, és mi az ami már nem az. Így gondolataink szeretetenergiája mindig tiszta maradhat, és ezzel az energiával egyetlen embertársunknak sem fogunk ártani, mindnyájuk segítségére leszünk. 

Sokat segíthet ebben a Szeretlek című könyvünk, ami részletesen kifejti ennek a tiszta energiának a valós erejét és többek között azt is megvilágítja, hogyan tudjuk teljesen megtisztítani szeretetünk mindennemű negatív érzelemtől, hogy azzal segíthessünk nemcsak önmagunknak, hanem másoknak is. (A linkre kattintva olvashatjátok a részleteket a könyvről).





szeretettel:
Carmelian & Cedamus 


carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus 

 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése