2014. január 9., csütörtök

Könyveink a sikeres és boldog életekért



Ősi titkok, elfeledett tudás az igaz szeretetről, a lélekről és az élettel kapcsolatos összefüggésekről, melyek a lélek tisztaságán keresztül a Mindenség Tudástárából (Akasha Krónika) kerültek a könyvben megfogalmazásra. Ezért is jelentenek oly sok segítséget az ismeretek a tökéletes gondolkodás megadásában, és az élet bármelyik területének kiteljesedésében. Legyen az párkapcsolati, anyagi, munkahelyi vagy bármilyen más téren.


SZERETLEK, egy könyv a szeretetről, a lélekről, a karmáról, a lélektársakról és mindarról, ami életed bármelyik területén segítség! Egy fordulópont, mely mostantól csak jó irányba vezethet. Ne egy ömlengős, romantikus tartalomra gondolj, a Szeretlek a legtisztább energiát és legősibb tudást bemutató könyv, hogy megértsd, hogy átlásd, mi az, ami életutadon, lélekfejlődésedben a legnagyobb segítség! 

Minden mást, amit még a könyvről szeretnél tudni, csak kattints a linkre:






A könyv elhallgatott titkokról, századokon át elferdített valóságtartalomról, félreértett megélésekről rántja le a leplet, és tárja fel a teljes igazságot. Olyan összefüggések kerülnek bemutatásra, melyek megértetik a sokaknak fizikai szemmel még láthatatlan más dimenziók és létformáik világát. Minderről a nem is oly távoli múltban megtörtént esetek bemutatása adja meg a valós képet. Egy olyan szerző tollából, aki bármilyen feladatának elvégzéséhez a legtisztább energiákat használja, így megmutatja a valódi szeretet mibenlétét és igaz erejét.

Minden mást, amit még a könyvről szeretnél tudni, csak kattints a linkre:








A lelked az, akitől a legtisztább és legigazabb választ hallhatod, rajtad áll csupán, hogy szeretnéd-e meghallani. Innentől kezdve nincs tévedés, nincsenek rossz válaszok, rosszul értelmezett üzenetek. 

Minden képesség megtalálható benne, nem létezik olyan, hogy ami az egyik emberben meglenne, a másikban nem, csak van, aki még nem tud élni vele. A lelkek egyformák, eltérés csupán a lélekfejlettség mértékében van. 

Nem a képességet adjuk a kezedbe, hanem az utat mutatjuk meg, egy olyan lépésről-lépésre elvégzendő önfejlesztő gyakorlatokat, amellyel mindez elérhetővé válik. 

Minden mást, amit még a könyvről szeretnél tudni, csak kattints a linkre:






Olyan dolgokról olvashatsz e könyvben, melyekről nem beszél senki, melyekről nagyon kevesen tudnak. Ahhoz, hogy a Jézusi titok nyitjára rájöjjünk, mélyebben kell tudnunk átlátni a szeretetet, mert csak így lehet megérteni, hogy az valójában mit is jelent és mit ad. Minden csoda létező dolog, csak rá kell jönnünk a titok nyitjára, és onnantól kezdve számunkra is elérhetővé válik. 



Minden mást, amit még a könyvről szeretnél tudni, csak kattints a linkre:




Gyermekeknek! 




Szeress így, ahogy én! 


A legkisebbekhez (0-6 éves korig) is szólnunk kellett, hiszen a jövő az övék, és a jövőt mindig a jelenben lehet megalapozni.



Semmi sem csodálatosabb, mint a gyermeki szeretet őszintesége és tisztasága. A könyvben egy  kisfiú  meséli el  gyermeki  fülnek csengőn rímelő  kedves kis  versben, hogy  ő  hogyan  és mennyire szeret. Mindeközben a lapozó elragadó rajzaiban is gyönyörködhetnek kisgyermekeink, unokáink.

A könyv közvetlen honlapja, a linkre kattintva érhető el:





Magic könyv — Stock PhotoAmint újabb könyvünk is megíródott, úgy már a megjelenés előkészületei alatt meg fogod itt találni! 







Szeretettel:
Carmelian & Cedamus

elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus








7 megjegyzés:

  1. Köszönjük a segítséget amit "személyesen" és a könyvek által kapunk és nagyon várjuk köszönettel az új könyvet. Szeretettel. R.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük kedves R! Örömmel tölt el minket, hogy bármilyen formában segítséget adhatunk. Igen, már hamarosan elkészülünk az új könyvvel is, amint nyomtatásra kész, azonnal jelezzük! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Kedves Cedamus segíteni fogok könyveiben de Zoltán rajzolni kell bele

      Törlés
  2. Aki valóban felébredt embertől akar tanulni az olvasson Papajit; Ramana Maharsit vagy Eckhart Tollét... vagy menjen el egy Mooji szatszangra.Ők az igazán felébredtek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Itt nem érsz el semmit sem rosszindulattal, lekicsinyléssel, de sajnálatos, hogy a legfontosabbat még mindig nem tanultad meg, hiába is olvastál másokat. Viszont bármikor lehetőséged lesz ennek pótlására! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. A Szeretlek c.könyvet többször elolvastam. Mindig magával ragadott !! Itt az ideje hogy olvassam a többi könyvet is. ,!!!💗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel tölt el kedves Lélek, hogy a Szeretlek könyvemet már olvashattad is, sok-sok új tudást, de legfőképp szeretetet adhattam általa! :) Igen, minden könyvem nagyszerű előrelépésül fog szolgálni, ugyanúgy élmény lesz olvasásuk! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés