2013. december 23., hétfő

Miért nincs minden nap karácsony?

Csak rajtunk múlik! Kizárólag rajtunk és senki máson. Ha képesek leszünk azt a meghittséget, azt a szeretetet, amit az ünnepek alatt adunk másoknak, kiterjeszteni az ünnepnapokon túlra, akkor minden nap ünnepnappá válhat.

Amikor közeledik a karácsony, mindannyian átszellemülünk, alig várjuk ezt a békés, meghitt ünnepet. De vajon tudjuk-e hogy miért is olyan szeretetteljes ez az ünnep? Azért, mert azzá tesszük! Azáltal, hogy ilyenkor az emberi Lélek felülemelkedik a tudaton a szeretetteljességünknél fogva. Sokan úgy gondolják, hogy ezen az ünnepen ne legyen senki egyedül, hogy ilyenkor ne legyen veszekedés, még az idegennek is mondjunk egy-egy jó szót, ilyenkor képesek vagyunk megbocsátani régi sérelmeket, számtalan jótékonyság zajlik a világban, mindenki adni akar, békét akar és szeretetet! Ez az az érzés, amit ki kellene terjesztenünk egymásra, a mindennapokra, a világra és minden megváltozna!

Amikor a dolgos hétköznapokon is szeretettel gondolunk egymásra, és a szeretetteljesség vezet minket, akkor minden napunkat ünneppé varázsolhatjuk. 

Emberek vagyunk mindannyian, a szeretet ott él bennünk, ez a szeretet pedig képes arra, hogy kizárjon minden körülményt, azért hogy szeretetteljesek maradhassunk minden pillanatban, még akkor is, ha mások nem azok. Ha mi szeretetteljesek maradunk, akkor a mi szeretet energiáink ugyanilyenné varázsolják mások gondolatait is. Képesek vagyunk rá. Képesek vagyunk a mi szeretetünkkel mindenkit szeretetteljessé változtatni, csak élnünk kell a lelkünkben lakozó erővel, élnünk kell a szeretettel! 

Ha karácsonykor képesek vagyunk félretenni a tudatot, és csak lelkünk meghittségét követni, akkor képesek vagyunk erre minden nap. Emberek vagyunk, de a szeretet mágiája mindenkiben él, csak rajtunk múlik, hogy minden napunk ünneppé válik-e. 

Ha csak egy ember változik, akkor már a világ is változik, ha sok ember így gondolkodik előbb utóbb az egész világ így gondolkodik. Kezünkben a sorsunk, éljünk vele, legyen minden nap a szereteté, legyen minden nap karácsony! 




Szeretettel:
Carmelian & Cedamus




elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Melin Cedamus











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése