2012. október 2., kedd

A problémád forrása - a karma okán

Nem tudod.. sokszor nem tudod mi az oka.. Miért élsz szegénységben.. miért van az, hogy nem vesznek komolyan.. miért van az, hogy semmibe néznek.. miért következik be folyamatosan párkapcsolataidban a szakítás.. miért nem sikerül semmi úgy, ahogy azt, szeretnéd! Tudod.. mindennek meg van az oka, akár a jelenben.. akár a múltban.. akár előző életed bármelyikében! Azzal, hogy ideiglenesen orvosolunk egy problémát, legyen az bármilyen gond, azzal még nem ér véget, csak ideig-óráig. Gyökerestől kell kitépni a forrást!  

A karmát sokszor büntetésként veszik az emberek.. pedig csak egy segítő folyamat.. a lélek fejlődésének a része! Nézőpont kérdése, ha ezt mondod, hogy Neked ez büntetés.. ám legyen. De!!! Nem szükséges vele együtt élned. meg lehet szüntetni, a büntetés mértékét lehet csökkenteni, vagy épp letudni! Nem fogjuk levenni rólad.. mert az csak egy ideiglenes levétel.. és újra visszatérne.. Te fogod megszüntetni saját magadban! Megmondom, hogy mi, miért történik és hogyan miképp szüntetheted meg vagy épp csökkentheted le, mert a megszüntetés vagy minimálisra csökkentés, az mind a felvett karmád erősségétől függ. 

Te ne foglalkozz ezzel, az okok feltárása a mi feladatunk! Az okok megszüntetése, azok oldása lesz majd a Tied, elmondjunk mindent részletesen. Nem kell többet félned, nem kell aggódnod semmiért!

Egyszerűen bízd rá magad az Univerzum törvényeire és engedd, hogy a gondjaid elillanjanak mindörökre! Engedd, hogy lelkeddel beszélgessünk, hogy utána segíthessünk. Tudod.. a lélek mindent elárul.. mindent, ami eddig.. és előző életeidben történt Veled.. ez mind ott van a tudatalattidban eltárolva..és a lelked elmondja nekünk! Bármilyen téren segítségedre leszünk!



Szeretettel:
Carmelian & Cedamus



Elérhetőség: 

carmelian14@gmail.com
facebook: Carmelian Gyógyító

cedamusmelin@gmail.com

facebook: Melin Cedamus











4 megjegyzés:

  1. Bár igy lenne,ahogy irod!,ne feledd,aki hozzád fordul,az mindig gyöngébb min Te,erösebb pozitivabb ráhangolást segitséget kell adnod,hogy a pozitiv változás minél hamarább kezdetét vegye.
    Egyenesen-öszintén,nem kell cinikézni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Ezért is van az, hogy nem mindig azt hallod amire számítasz. Azzal, ha szépítgetnénk és nem a valós igazat mondanánk, nem érnénk semmit. Fejlődni csak az okok pontos ismeretével lehet, mint ahogy egy magunk körül létrehozott negatív energiát, csak egy ugyanolyan erősségű pozitív energiával tudunk megsemmisíteni. Ehhez pedig a teljes igazság átadása szükséges, legyen az bármennyire kemény és megdöbbentő.

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Szerinted igy van?,de mi van akkor,ha az illetönek nincs annyi pozitiv energiája,amivel levédheti magát.Ha volna,akkor biztosan nem
    kérne senkitöl segitséget.Minden egyén más és más és minden megoldás más és más,de vannak olyanok,akiknek a közbenjáró segitségre volna szükségük és nincs annyi erejük,hogy felkeljenek.Akkor ez hogyan van?

    VálaszTörlés
  3. Annak, aki előrehaladottabb képességei révén nincs segítségre szüksége, az miért is kérne? Hisz nincs rá szüksége. Akinek ezek a képességei hiányosak, azok kérhetnek segítséget, enélkül senkire nem lehet ráerőltetni. Mindenki el tudja dönteni szabad akaratából, hogy van-e rá szüksége vagy nincs. Azok a segítők pedig, akik akár külön-külön, akár csoportosan is áramoltatják a szeretetet, és más hasonló pozitív energiát, azért teszik, hogy ez az energia eljusson azokhoz is, akik képtelenek megnyilvánulási formákra.
    A szeretetben, az Isteni törvényekben nincsenek ellentmondások, csak mi emberek vagyunk képesek rá, hogy ellentmondásokat keressünk bennük, akkor ha valamit nem értünk, épp ezért látszólagos ellentmondást, paradoxont találunk.

    Szeretettel:
    Carmelian & Cedamus

    VálaszTörlés