2012. október 2., kedd

A szellemekről

Érdekes dolog a szellemvilág. Itt élnek velünk.. csak egy másik síkon, egy köztes világban.. legtöbbünk számára egy láthatatlan dimenzióban. Keresik a helyük.. egójuk és érzelmeik még ugyanúgy megvannak, mint "élő" korukban, csak jóval erősebben.. Ha régóta itt vannak önszántukból sosem fognak el távozni, segíteni kell nekik. De ez nem egyszerű feladat! Nem.. mert az érzéseik még erősebbek.. a ragaszkodók még ragaszkodóbbak.. akik gyűlöltek most még jobban gyűlölnek.. akik féltek.. most még jobban félnek..

A visszatérésük a forrásba, ha eddig nem történt meg magától.. már ezután is nehezen fog! Kényszeríteni senki nem kényszerítheti őket rá.. de léteznek, akik képesek segítségükre! Mindenre van megoldás.. az Univerzum.. a Mindenség.. mindenre megtalálta a megfelelő lehetőséget.. hisz maradásuk az "Isteni törvények" szerint történhet csak meg. 

Nem szabad félned, a félelem rezgései vonzzák őket, bár jó indíttatású szellemek is léteznek, de persze rosszak is.. mindkettőt át kell segíteni, mert nem köztünk a helyük.. és legyen a szellem szeretetteljes vagy legyen gonosz.. rezgéseik mindenképpen negatívan hatnak ránk. 


Sokszor úgy érzed, hogy rideg a szobád? Úgy érzed mintha valaki érintene vagy figyelne? Úgy érzed mintha valaki próbálna szólni hozzád? Úgy érzed, mintha már sokszor nem lennél saját magad ura cselekedeteidben? Úgy érzed mintha leszívták volna az energiád? A környezetedben lévő kis állatok néha furcsán viselkednek ok nélkül?


Ha a fentieket tapasztalod, érdemes rákérdezned, ennyit .. egy kérdést mindenképpen megér! A szereteted energiája a legerősebb védelem! Ne félj.. csak szeress! Ne aggódj, nagyon sokan léteznek már, akik elválasztják őket, akár tőled is.. oda kísérik őket, ahol lenniük kellene! 



Szeretettel:
Cedamus




Érdemes elolvasni a szellemekről - démonokról szóló bejegyzést is, bővebben fogsz tudni róluk! Ha teljes képet szeretnél kapni, akkor érdemes a 2013. őszén megjelenő Harc a szellemek és démonok ellen c. könyvemet beszerezned. Minden kérdésedre válaszra találsz benne, olyanokra is, melyeket eddig még senkitől sem kaptál meg! Immáron már csak a könyv második kiadását fogod megtalálni a boltokban és az online könyvkereskedésekben!!



elérhetőség:
cedamusmelin@gmail.com

facebook: 
Melin Cedamus






4 megjegyzés:

  1. Egyre több ember látja,érzékeli őket!-Jó,részük nem tud mihez kezdeni velük!Igaz,ha a rezgésed magas ők nem képesek rád csatlakozni!Viszont van egy ark angyal akinek az a dolga--feladata,hogy át segítse őket!-Ő,Azrael ark angyal!
    Pár hónap óta elkezdtek a röghöz kötöttek fel-ill ki szabadulni,s egyre nagyobb tömegben jelennek meg közöttünk!Akinek joga vagy késztetése van kérni Azrael ark angyalt tegye meg, ha tapasztam magán máson--egy egy helyen nagyobb tömegü szellemet ill földhöz ragadt lelket!Segítsük őket át!Dolguk odaát van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz kedves János, át kell segíteni mindannyiukat! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Velem is vannak többen is! Érzékelem és néha látom is Őket! Próbáltam már mindenféle praktikával átsegíteni Őket, de sajnos nem sikerült! Senki nem hajlandó megmondani, hogyan lehet pontosan átsegíteni Őket, pedig biztos van rá mód, csak az a baj, hogy 10ezreket akarnak érte kérni! Mivel nincs így itt maradnak! Pedig szerintem mindenkinek jobb lenne ha áttudnának menni a fénybe, hisz Ők is szenvednek itt, nem csak mi akik kénytelenek vagyunk elviselni Őket! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Sok esetben valóban nem egyszerű, és ahhoz, hogy a kapukat megnyissuk szükséges képesség. Hozzá kell tennem, hogy esetben nem átkísérik őket, hanem csak "elküldik", de így ott az esélye annak, hogy vissza fognak térni. A legjobb abban az esetben, ha nincs meg a képesség, hogy a minket körülvevő rezgéseket a lehető legmagasabbra emeljük, az általunk kisugárzott energiák legyenek a lehető legtisztábbak! Ez már önmagában is segítséget adhat! Az idevonatkozó könyvem nagy segítségedre lesz ebben! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés