2017. április 8., szombat

Akik a létezés törvényeit is felülírják

Akár a Világegyetemet nézzük, akár csak szűkebb életterünket a Naprendszert, azon belül is bolygónkat és az ide leszületett lelkeket, minden egy bizonyos rend szerint működik, mégpedig a létezés törvényei szerint. Nevezhetjük mindezt "Isteni törvényeknek" is. A leszületések, a fizikai testben való lét, maguk a mindent átható energiák, az általunk működtetett energiák is ezen törvények szerint működnek. 

Minden gondolat, minden cselekedet energiát vált ki, amelyek a későbbiekben visszatérnek hozzánk, legyen az pozitív energia, legyen az negatív. Ahogyan a szeretettel teljes cselekedetek energiái, úgy az ezzel ellentétes tettek energiái is. Igen, nevezhetjük mindezt az adott cselekedet karmájának, amelyet az a lélek vesz magára, amelyik az energiát gondolatával, cselekedetével létrehozta. Nincs jelentősége annak, hogy mikor, mert az energia mindig visszatér, akár még közvetlenül a cselekedet megvalósulása után, akár napok múltán, de évek vagy életek elteltével is. Mindez alapja lélekfejlődésünknek, tanulásunknak, vagyis egy az "Isteni törvények" közül. 

Ezen törvényeket pedig maga a Mindenség (Abszolútum, Isten, Teremtő stb. ki hogyan hívja) alkotta meg, ez így működik az idők végtelensége óta, soha nem változott, nincs sem élő, sem holt, sem segítő, aki ezen törvényt felülírhatná. A legfejlettebb lelkek csoportja sem képes arra, hogy ezt megváltoztathassa, mert nincs az a létező, amely mindezt megtehetné. Természetes, hogy megvan a módja a karma energiáinak megsemmisülésére, amely meg is történik akkor, amikor a kiváltott cselekmény energiája kiváltójához visszatér, és vele kapcsolatosan egy vagy több esemény, megélés formájában kifejtve hatását (azonnal vagy hosszasan) feloldódik. Viszont ugyanígy megfelelő tudatosság esetén, a szeretettel ellentétes cselekmény súlyának felismerésével, annak tudatosításával (és csak így) bizonyos úton oldani lehetséges (enyhítve ezen energiákat, több esetben akár teljesen meg is szüntetve). Persze, ahogy azt már tudjuk, minden egyes szeretetteljes gondolat és cselekedet is enyhíti az ezzel ellentétes energiákat, de mindezt nem lehet eltörölni! 

Ez egy olyan alaptörvénye létezésünknek, amely az összes egymástól függetlenül is létezni képes Univerzumban egyformán működik, így a miénkben is! Ki az, aki a Mindenség törvényeit képes lenne felülírni, és egyik napról a másikra azt mondatni bárkivel is, hogy ezen energiák megszűntek, nem terhelnek senkit soha többé?! 

Azért írtunk ismét minderről, mert nagyon sokan kerestetek meg bennünket azzal a hírrel, hogy a karmát eltörölték! Na de vajon ki lenne az, aki ezt eltörölte volna?! Ki lenne az, aki a lélekfejlődés, a tanulás, a megtapasztalás útját megváltoztathatná, felülírhatná a Mindenség törvényét, azokat az alapvető dolgokat, amelyek soha nem változtak meg?! Nincs létező, aki erre képes lenne! Semmi nem történhet a Mindenség törvényeivel ellentétesen. Bár igaz az, hogy létezik olyan, mint "Isteni gondviselés", "Isteni irgalmasság", "Isteni kegyelem", azonban ezek egyike sem ebben a vonatkozásban, és mindig általánosan a már meglévő törvények szerint (ebbe most nem is mélyülünk el). 

Ha ez így lenne, ha a karma valóban megszűnt volna, akkor az éhínség 90-95 százalékkal csökkent volna világunkban, a balesetek, tömegszerencsétlenségek minimalizálódtak volna. A vakon születettek most látnának, a betegségek zöméből a legtöbben felgyógyultak volna, ám ezek nem történtek meg. Persze nem minden a karma, nagyban hozzájárul mindehhez az emberi figyelmetlenség, felelőtlenség, viszont ha csak ez utóbbiak lennének a kiváltó okok, már mindezen esetek száma leredukálódott volna. 

Igaz az is, hogy mindannyiunknak jobb lenne, ha egy élhetőbb világban, ha valóban egy karma mentes világban élhetnénk, aminek a lehetősége természetesen adott, hiszen fejlődése során minden lélek el fog jutni majd ide az idők folyamán. A fejlődés által előbb-utóbb mindenki túl fog lépni a karma ok-okozatán, de ehhez most még tanulni szükséges, a legfontosabb azt megvalósítani, hogy legyünk szeretettel önmagunk iránt, mások iránt, mindenki iránt, akkor pedig, ha így gondolkozunk és cselekszünk elkerüljük azt, hogy cselekedeteinkkel negatív energiákat váltsunk ki. A szeretetteljes cselekedetek révén csak pozitív energiák térnek majd vissza hozzánk, a negatívok szépen lassan elkopnak, és valóban az, amit legtöbben karmaként neveznek, megszűnik majd létezni, negatív nem fogja terhelni a lelket többé! Ehhez viszont szeretetre, tiszta és igaz szeretetre van szükség mindannyiunk számára! 

Az, hogy ki miért terjeszt ilyen dolgokat, ki miért ír sok más a létezés törvényeivel ellentétes tanításokat, már nagyon sokat beszéltünk korábban is, ezek mindegyike származhat tudattalanságból, önös érdekből, persze elhallásokból is, saját tudatossági mintára való formálásból, de valójában ennek most nincs jelentősége. Egyikünk számára sem ez a fontos, hanem az, hogy amennyiben szeretettel viseltetünk mindenki iránt, bárki iránt, akkor soha nem fogunk olyan megtapasztalásokat magunkra venni többé, amelyeknek megélését nem is kívánjuk! 



Szeretettel:
Carmelian & Cedamus




Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Segítő
Melin Cedamus 













18 megjegyzés:

  1. Szerintem, jó a szeretet törvénye, miért is kéne megváltoztatni? na és mire? Akik szeretet törvényei szerint élnek, folyamatában azon ügyködnek nincs mitől félniük, természetes hogy néha hibázunk, ezért tudunk tanulni, fejlődni. Akik meg nem ezt akarják joguk van hozzá, a saját felelősségére mindenki olyan Urat/Teremtőt/bármit szolgál bárki amilyent akar/szeretne! A szeretet törvényei szerint élni, azt szolgálni egy lehetőség, ahogyan abban, vagy az szerint élni is egy lehetőség! Következménye meg mindig mindennek van, volt, is lesz is! Rajtunk áll mit választunk, az teljesedik ki/be az életünkbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Való igaz, semmi nem kötelező, így szeretni sem az, szeretettel élni sem az! :) Viszont érdemes az embereknek megtanulni azt, hogy előrejutásuk, lélekfejlődésük érdekében ez a helyes út, így válhat élete is kiteljesedettebbé! :) Természetesen ezt el is lehet utasítani, lehet ellenkezően élni, cselekedni, ebben az esetben majd a sors tanítja meg azt, hogy mi az, ami előreviszi az embert és mi az, ami visszafogja. Ettől függetlenül mindig a szeretet útját javasoljuk!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  2. Kedves Cedamus köszönöm minden 2015,09,05 amit értem tettel Carmelianal együtt elején ha akkor Boros Judit nem segített volna akkor öngyilkos lettem volna édesapám halála 1995,09,05-1934,07,06 Szécsisziget Rígó Tóth Ferenc volt igazi néve 1961-1965 Budapesten Hajógyárban dolgozott!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent nagyon szívesen kedves Márti!! :) örülünk, hogy köztünk vagy!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  3. Kedvesek! Sajnos későn kerültem Cedamus könyveinek a közelébe! Már rengeteg karmát magamra szedtem, nem is tudom, hogy mi lesz velem ezek miatt. Tanulni és javulni viszont sohasem késő, bár nagyon nehéz folyamat. Ott tartok, hogy javulni nem nagyon sikerül, de ahogy elszúrtam, abban a pillanatban már tudom is... bocs, hogy nincs nevem...szeretlek titeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Nincs miért elnézést kérned, a névtelenséget mindenki irányában egyébként is megőrizzük!! :)

      Soha nem késő! A karmáidat nagyon szépen le fogod tudni vetni, és már maga az, hogy a hibákat felismerted, hogy teszel kijavításukért, már önmagában is hatalmas előrelépés!! :)

      Köszönjük kedvességedet, mi is nagyon szeretünk! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Kedves nevtelen, az javaslom neked, annak erdekeben hogy noveld onmagadban levo Onbizalmadat nezd meg az Atlantiszi kristalyok kozott azt amit ugy hivnak hogy: MONA`OHA.
      Bizalom
      El Morya energia
      1
      Bízz az isteni vezetésben és ébredj rá, hogy minden, ami történik a legmagasabb javad szolgálja. De vedd tekintetbe: először is bíznod kell magadban, mielőtt másban vagy a spirituális világban megbízol. Légy (maga)biztos Isteni erődben.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  4. Minden, ami velünk történik, az értünk történik, a lelki fejlődésünk szolgálja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    2. Való igaz kedves Márta! :) Mindez egy tanítás, hogy előrébb léphessünk, hogy tudatosabbakká válhassunk! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. junker hannelore claudia EZ SZERINTEM EGY VIRUS , én LINUXOS VAGYOK DE A WINDOWSOSOK VIGYÁZZANAK !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, köszönjük kedves csillag! Kicsit késve, de már törültük is!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  7. Cedamus könyvét tanitani kene az iskoláb hogy a gyerekek meg tanuljak az ilendöséget meg a szeretet,nekem volna egy kéresem hatudnatok segiteni hogy egy kicsit hogy mert van az velem hogy sok embert törlök meg nem akarok velülk beszelni ,

    VálaszTörlés
  8. Annyi embert próbáltam màr meggyőzni hogy nincs olyan hogy karma törölés ,oldàs stb...pár perc alatt,tanfolyam által stb...idegen ember àltal. Az egésznek a lényege az ùt amit bejàr az ember és amit közben megtanul. Nem lehet és nem is kell karmàt törölni stb... . Dolgozni kell rajta ami csak annyiból àll hogy figyelünk a belső megerzeseinkre és a kulső jelekre. :) Vannak segìtők akik valóban tudnak segìteni de ők nem fogják magukat úgy hirdetni hogy " karma oldàs,törölés akar 5 perc alatt, most csak 20000 Ft akciós àron" ♥️🙏😃. "Figyelj a belsődre,benned van a megoldàs.Tudsz mindent mert megvan benned a tudàs csak nem veszed észre." Én ezt mondom. Csendesedj le, nézz magadba és akkor meghallod az igazi segítőket is. ...szerintem 🙏😅

    VálaszTörlés
  9. Nem fontos hogy mi volt előző életebden. Csend legyen!!! Nyugalom benned!!! Akkor megnyìlik a csatorna a segìtőid felé és onnantól kezdve... Pfuuuu, azt nem tudom elmondani 😂😂 ha megtapasztalod,megérted. Csend! Nyugalom! Áldás! Békesség! 😂

    VálaszTörlés