2017. január 19., csütörtök

Egy nagyszerű könyv létezésünk titkairól és más létformákról

Megjelenés 2017. február 02. 


Az olvasói visszajelzések alapján az a letehetetlen könyv!! 

(Igen, ő már a 2. kiadás)




A könyv témája igazi kuriózum, egy különleges terület, mégis hatalmas szeretet lett belefektetve, melyet mindvégig érezni is fogunk olvasása közben. Olyan történeteket olvashatunk, amelyek hétköznapi emberekkel estek meg, amelyek bármelyikünkkel is megtörténhettek volna. A történeteken keresztül valós ismereteket nyerünk a létezésünk legfontosabbjáról, betekintést kapunk az élet különböző formáiba, a lélekfejlődés folyamatába és nagyon sok érdekességbe, melyek által megannyi félreértelmezett dologról kerül le a lepel, hiszen az, amit eddig tudtunk korábban, nem vagy nem teljesen fedték az igazságot.

A szellemek és démonok azért, mert sokan nem hisznek bennük, még ugyanúgy léteznek, mint az angyalok. Ahhoz, hogy megtudjuk kik a szellemek, tudnunk kell, mi történik a halál után, mi a lélek útja. Ahhoz, hogy megtudjuk kik a démonok, meg kell ismernünk az angyalokat, mert a kapcsolat közöttük nagyon különleges, egyikük sem létezhetne, ha nem született volna meg másikuk. Hihetetlenül izgalmas, de közel sem félelmetes, a közelmúltban történt eseteken keresztül nyerhetünk valós képet mindannyiuk létezéséről egy olyan szerzőtől, akinek a segítségnyújtás érdekében feladatainak egy részét ez adja.

Mindemellett nagyon sok karmikus ok-okozatra kapunk megvilágítást, ami által értelmet fog nyerni oly sok minden, amit eddig még nem tudtunk. Olyan érdekességekre is fény derül, minthogy miből érzékelhetjük jelenlétüket, hogyan kerülhetünk azonnal biztonságba, miért nem segíthetnek minden esetben az angyalok, milyen karmikus okok léteznek megjelenésük esetén, mit vélnek sokan tévesen mennyországnak és mit pokolnak, mi valójában a skizofrénia, de több ehhez hasonló kérdésre is választ kaphatunk. Hatalmas élménnyel leszünk gazdagabbak, megismerjük a teljes valóságot a láthatatlan világokban élőkről és a velük kapcsolatos összefüggésekről, átérezzük és megértjük a szeretet valós jelentését, igaz erejét.
















A könyv bolti ára 2.970- Ft. 
(148x210x11 mm., 192 oldal, aurocard borítás)


A legtöbb könyvkereskedésben kapható lesz (LIBRI, LÍRA, ANIMA, TÓTÁGAS), ahogyan az online könyvkereskedéseknél, így a BOOKLINE-on is. Már most előrendelhető online a Libri, Líra, Bookline honlapjain! Az elérhetőségek (az alábbi linkeket kimásolva):

LIBRI: https://www.libri.hu/konyv/melin_cedamus_146647.harc-a-szellemek-es-demonok-ellen-2-kiadas.html


LÍRA: http://www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/ezoterikus-irodalom/harc-a-szellemek-es-demonok-ellen-2-kiadas-


BOOKLINE: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Melin_Cedamus_Harc_a_szellemek_es_demonok_ellen_2_kiadas_&id=291428&type=22

A határainkon túl a magyar lakta területeken is kapható lesz!! Itt érdemesebb az olcsóbb postaköltség vagy a személyes átvétel miatt ezen helyek bármelyikéről beszerezni!

ERDÉLYBEN  a bookline.ro és a booktime.ro internetes könyváruházban.

FELVIDÉKEN Révkomáromban a Diderot könyvesboltban, a diderot.sk, a konyv.sk, bookstar.sk online kereskedésekben, de konyv.sk oldalhoz tartozó könyvesboltokban is.

VAJDASÁGBAN a westbook.rs online könyvkereskedésben.  


Amennyiben közvetlenül tőlünk kéritek, úgy az Élet Magazin továbbra is jár ajándékba mellé, de ha most február 25-ig előrendeled tőlünk, akkor egy ajándékkristályt is érkezik a könyv mellé. A postaköltség esetünkben 780- Ft. lesz.


Szeretettel:
Carmelian & Cedamus

Elérhetőség

Facebook:
Carmelian Spirituális Segítő
Melin Cedamus

Email:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése