2016. augusztus 1., hétfő

A szerelemkötés

Nagyon sok tévhit kering a köztudatban, amelyekről már többször is írtunk, most a sokakat leginkább érdeklő terület, a szerelemkötés került sorra. 

Az emberek legtöbbjének tudata mindennek a negatív voltát még képtelen felfogni, mint ahogy azok legtöbbje sem tudja, akik a kötéseket létrehozzák. Amikor szerelmes az ember, amikor vágyakozik valaki iránt, vagy akkor, amikor egy kapcsolatot már veszni érez, bármit képes megtenni azért, hogy vágyai "tárgyát" megszerezze vagy akár megtartsa. Sok esetben viszont a párok maguk kérik, hogy a szerelmük örök maradhasson. Ez utóbbi egy kicsit másabb, de ettől függetlenül ugyanúgy negatív energiákat hordoz magával és semmiképpen sem lesz segítségre a későbbiekben. Erre lentebb majd vissza is térünk. 

Szerelmi állapotban az emberek gondolata beszűkül és képes lenne bármit megtenni, hogy szerelmét magáénak tudhassa vagy ne veszítse el. Nem is gondolván arra, hogy mi az, amit tesz (akár házi bűbájjal), vagy kér olyan személyektől, akik ebben gyakorlottak vagy valamelyest értenek hozzá. Persze a kötések nagyobb százalékban nem sikerülnek, de ott, ahol sikerülnek, sem mindig alkotnak maradandót. Ettől függetlenül nem mondhatjuk, hogy nem voltak olyan kötések, melyek egy élethosszig ne tartottak volna el, de az ilyen kapcsolatok mögött is ott maradt egy negatív következmény.

Azok, akik szerelemkötéssel foglalkoznak, biztos, hogy meg fogják magyarázni azt, hogy ez miért jó, miért nem negatív (ebben a magyarázatban ott van az is, hogy bizony ők ebből élnek), de ha tovább olvasol minket, akkor meg fogod érteni, hogy bizony a kötés egy erős negatív energiákat magában hordozó fekete mágia!

A kötéssel, és valósuljon az meg bármilyen szertartással (démoni erők igénybevételével, woodoozással, bűbájjal stb.), minden esetben a másik személy gondolataira hat, és töri meg azt még akkor is, ha csupán bűbájról van szó, ami révén folyamatosan a kötést kérőre gondol a kívánt személy. Mindezzel egy akarat megtörés történik, amivel megsérül az "Isteni törvények" egyike, a szabad akarat sérthetetlensége. Egy szerelemkötéssel olyan dologra kényszerítünk valakit, amit egyébként szabad akarata révén nem tenne meg (vagy nem biztos, hogy megtenne, de lehet, hogy mégis?!). Ez semmivel nem másabb, mint amikor a szülők érdekházasságra kényszerítették gyermekeiket, de attól sem különbözik semmivel, mint mikor erőszakkal kényszerítenek valakit együttlétre. Minden esetben megtörik a szabad akarat saját döntési képességének lehetősége, ez pedig bizony nagyon erős negatív energiákat hordoz magában. Ezek az energiák pedig vissza fognak hatni a kérőre, de magára arra a személyre is, aki ebben segédkezett, hiszen mindkettejük ugyanolyan részesei a negatív energiák (és nyugodtan beszélhetünk itt karmikus okozatokról is, melyek meg fognak majd valósulni), ezzel az akarat elleni kényszerítésnek.  

Persze nagyon jól tudjuk, hogy ilyenkor sokan azzal védekeznek, hogy a szerelem milyen jó dolog, a párkapcsolat milyen szép, mekkora boldogságot ad, de valójában ezt nem a másik fél adja meg, hanem az a bűbáj, ami fogva tartja a pár egyik tagját. Vajon csak egy bűbáj lenne képes nekünk a szerelem megadására, ez okozna számunkra boldogságot?! Holott ilyenkor nem az a belső lény mosolyog vissza ránk, aki korábban volt, hanem egy álarc, amit a bűbáj húzott az igazi arc elé, és torzította is el korábbi látásmódját. Nem azt kaptuk meg, akit akartunk, hanem valójában egy bábut, amit akaratunk szerint mozgathatunk. 

Amikor a kötés nem megfelelően erős, de akkor is, ha a kötést kérő időközben kiábrándul, elkezdődik az elhidegülés,  a kötés azonban fogva tartja mindkettőjüket, emiatt nem tudnak szabadulni a kapcsolatból. Innentől kezdve pedig csak mérgezni fogják egymás hétköznapjait. A kötés levételéhez viszont már csak egy töredéke ért azoknak, akik fel is tudják azt tenni. Ha mégis megsemmisül a kötés, akkor is szembetalálhatják magukat olyan helyzetekkel, olyan érdekekkel, amit már nem akarnak felülírni pl. gyerekek születtek, az anyagi érdekek jelentősen csorbulnának stb., ami miatt életük végéig keserűségben fognak élni egymás mellett. De abban az esetben sem lesz minden végtelenül boldog, hiszen a negatív energiák hatni fognak, ez pedig feszültséget, nézeteltéréseket és veszekedéseket fog hozni magával a legkedvezőbb esetekben is. 

Akkor, amikor mindkét fél szeretné azt, hogy szerelmük örök legyen, akkor ugyanez a helyzet. A negatív energiák idővel dolgozni kezdenek, és nem vagy csak súlyos árakon fogják tudni egymást elhagyni. Az ilyen párokat a félelem és a hit hiánya vezérli, nem bíznak vagy magukban vagy a párjukban. Képtelenek felmérni azt, hogy egy szerelem kötés nélkül is lehet örök. Ahelyett, hogy mindent megtennének azért, hogy így is maradjon, negatív energiákat vesznek magukra. Ezek az energiák nemcsak a párkapcsolat területére hathatnak ki, hanem bármely életterületünkre, egészségünkre, munkahelyünkre, az anyagiakra, bármire. Sokkalta előrébb vagyunk, ha a tiszta szeretet energiáira támaszkodunk, ha figyelünk egymásra, ha folyamatosan egymás kedvében járunk, ha azt nézzük, hogy a másiknak mi az, ami jó, akkor a tűz, ami ég, sosem alszik majd ki és mindvégig lobogni is fog.

A szerelmet, a párkapcsolatot az érzelmek adják, ha ez nincs, akkor a fene megeheti az egészet, a kapcsolat semmit nem ér. Ha nincs valós érzelem, akkor enélkül egy kapcsolat elfeledheti a boldogság szót is. 

Sokan kérdezhetitek, hogy mit lehet tenni olyan esetekben, amikor valakivel kapcsolatra vágytok, illetőleg abban az esetben, ha párotokat elhidegülni érzitek. Nos, amikor valakivel párkapcsolatra vágytok, amikor úgy érzitek, hogy szerelmet táplálnátok iránta, a legjobb lehetőséget úgy hívják, hogy udvarlás. Ezt akár a férfi, akár a nő megteheti. Érdemes félre tenni a nőknél azt a bizonyos kicsinyességet, hogy "a férfinak kell közelíteni", mindannyian lelkek vagyunk, csak más testbe születtünk, ezt a megkülönböztetést csupán az ember találta ki. Ha valamit akarunk, akkor igenis érdemes megtenni érte azokat a bizonyos lépéseket, mert ha nem így teszünk, akkor a célt már nem biztos, hogy el is érjük, és ez igaz mind férfira, mind nőre. 

Az elhidegülést is meg lehet előzni, ha teszünk érte, ha éreztetjük mindvégig párunknak, hogy ő egy igazi nő vagy ő egy igazi férfi, ha teszünk érte, és nem feledkezünk meg róla, és nem saját problémáinkkal vagyunk elfoglalva, hanem ővele. A tűz mindig loboghat magason, csak az érzelmeket táplálni kell, nem pedig akkor kapkodni, amikor már minden késő!

Bár a kötésről, a párkapcsolat helyre hozataláról, az igazi párkapcsolat kiteljesedéséről nagyon sokat írtunk a Szeretlek c. könyvben, melynek második fejezete teljes egészében erről szól, de mégis érdemesnek láttuk, hogy egy kicsit más megvilágításban újra megtegyük ezt, ebben a formában. De ha úgy gondolod, akkor igen, akkor nagy segítségedre lesz a könyv, és nemcsak azt fogod megtanulni belőle, hogy miképp tarthatod meg a párod, miképpen élhetsz boldog kapcsolatban, vagy éppen mikor érdemesebb a szakítás, hanem azt is, hogy találhatod meg a hozzád éppen legjobban illő párt. Ez utóbbi is nagyon sokakat érint, ezért érdemes mindig rendbe tenni önmagunkat, mert minél jobb és tisztább a kisugárzásunk, annál inkább olyannal fogunk találkozni, akiben megtaláljuk azt, akire valóban vágyunk. 

Senki ne szomorkodjon amiatt, ha valaha is kötést kért, mert ezen negatív energiákat is teljességgel meglehet semmisíteni. Még úgy is, hogy semmilyen maradvány ne maradjon, és ne legyen semmilyen negatív következménye, a kötés energiái teljességgel megsemmisíthetők, annak ellenére is, ha sokan azok közül, akik azt feltették, ehhez már nem értenek. Ne hagyjunk teret egy pillanatra se negatív energiáknak! Ha pedig a kötés lekerül, akkor ugyanaz a kötés, hiába is próbálkoznának még egyszer már nem lesz hatással, az ember lénye immunissá válik erre, de ez esetben kifejezetten ugyanarról a kötésről van szó.

Amennyiben mégis szeretnénk valami pluszt, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy más a szerelem kötés és más a szerelem bevonzása. Ez utóbbi egy egyébként is természetes folyamat, hiszen ez emberek egymás rezgései alapján választanak párt, ha pedig ezeket az energiákat felerősítjük (mindenki magának), akkor azok sokkal könnyebben célba fognak találni, vonzani fogják azt a valakit, akivel egy életen át boldogságban élhetünk. Persze nem szabad elfelejteni azt, hogy először önmagunkban kell rendet rakni, a gondolatainkat kell pozitívvá formálni, hogy a rezgéseink valóban igazi párunkhoz vezessen minket! A boldog párkapcsolatra mindenkinek lehetősége van, csak önmagunkon múlik, hogyan élünk a lehetőségekkel, mi az, amit képesek vagyunk megtenni ezért az igaz, csak tiszta energiákat magában hordozó boldogságért!





Szeretettel:
Carmelian & Cedamus



Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Carmelian Spirituális Segítő
Melin Cedamus







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése