2014. március 7., péntek

A problémád forrása - Gondolatok, mint energialények

Kevés helyen hallani róluk, még kevésbé arról, hogy mire is képesek ezek a lények és hogy miképp keletkeznek. Ők az elementálok, a gondolataink által teremtett energialények.

Amikor valamire sokszor gondolunk, legyen az akármilyen esemény, érzelem, egyéb környezeti hatás vagy akár saját tulajdonságaink, a fent említett energialényeket hozzuk létre. De csak akkor teremtődnek meg, ha gyakorta gondolunk ugyanarra a dologra, és erős érzetekkel tápláljuk meg. Hiszen azt már mindannyian tudjuk, hogy gondolataink energiával rendelkeznek, tehát ha valamire sokszor koncentrálunk, akkor minden egyes alkalommal energiával tápláljuk meg az elementált, amit a fenti módon öntudatlanul is életre keltettünk.

Egy ember rengeteg ilyen energialénnyel rendelkezik, természetesen attól függően, hogy milyen a gondolat polaritása, válik az is pozitívvá vagy negatívvá. Ezek a lények, miután létrehoztuk őket, körülöttünk vannak és erősítik bennünk, azt a gondolatot, amellyel létre lettek hozva. Ő általuk teremtünk, ezért kell nagyon vigyázni arra, hogy hogyan gondolkodunk. Ezért nagyon fontos a pozitív gondolkodás, mert ha pozitív energialények vesznek körbe, és őket erősítjük gondolatainkkal, akkor azt teremtjük meg, amilyen gondolattal és érzettel őket létrehoztuk, hiszen visszahatnak ránk. A negatív elementálok pedig  ugyanígy visszahatnak, és segítenek a negatív gondolatok teremtő erejében. Minél több ugyanolyan érzetű energiát kap egy elementál a gondolataink útján, annál erősebb lesz,  és minél több ellentétes érzetet annál gyengébb.

Hogy mire is képesek ezek a lények? 
Csak néhány példa:
- Ha folyton arra gondolunk, hogy nem vagyok elég szép, nem vagyok elég csinos, nem vagyok elég jó, akkor egy önbizalomra ható energialényt hozunk létre, természetesen negatívat. Az elementál folyton ezt az érzetet fogja bennünk erősíteni, és minél többet gondolunk erre, annál erősebben és gyakrabban váltja ki ő maga bennünk ezt a gondolatot, hiszen őt ez az energia táplálja!
- Ugyanilyen lények állnak a szenvedély betegségek kialakulása mögött. Azok az emberek, akik nem tudnak leszokni a dohányzásról, az alkoholról vagy akár a drogról, azért nem tudnak, mert létrehozták gondolati energialényüket anno, mikor elkezdték a szenvedélyüket. Egy ilyen lény erősíti bennük, az elméjükben, hogy gyújts rá, drogozz, igyál! Vagyis nekik a saját maguk által létrehozott elementált kell megsemmisíteni, ahhoz hogy leszokhassanak!
- Ugyanakkor ide tartozik minden típusú félelemenergia is. Bármitől is félünk (eseménytől, valamilyen állattól, vagy pl. attól hogy rosszul leszünk stb), ezek mögött elementálok állnak.

A megsemmisítésük:
- Ezeket a lényeket egyetlen módszerrel lehet megszüntetni, mégpedig azzal, ha az ellenkező párját hozzuk létre, vagyis a pozitív ellentettjét! Ha nem tudjuk magunkat elfogadni, akkor be kell táplálnunk, hogy szépek vagyunk, szerethetőek vagyunk, tökéletesek vagyunk! 
- A szenvedélybetegségeknél be kell táplálni az egészségtudatot! Ugyanis ezek a lények csak akkor tudnak elhatalmasodni rajtunk, ha számunkra nem fontos az egészség, legalábbis nem annyira, amennyire kellene! Nem foglalkozunk fizikai testünk állapotával.
- Félelemenergiákkal kapcsolatban pedig szintén annak az ellenkezőjére kell koncentrálni, amitől félünk.

Természetesen egy ilyen pozitív lényt ugyanúgy kell megalkotni, ahogy a negatívat, vagyis el kell kezdenünk arra koncentrálni, amit akarunk, amit szeretnénk és megfelelő érzetekkel táplálni! Mindig, töretlenül akarattal és hittel csak arra, ami számunkra jó, és a negatívat teljességgel kizárni! Így nem kap ez a lény energiát, és elkezd gyengülni, a pozitív pedig annál erősebb lesz, minél többet gondolunk rá.

A fentiek miatt indult útjára két alap igazság, a gondolat teremtő ereje... és a pozitív gondolkodás hatalma...!

szeretettel:

Carmelian

carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus Mágus


28 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  A gondolatkoncentrációt, ami pl. a gyógyító energiákhoz vagy a mágiához szükséges, azt hogy lehet, milyen módszerrel tökéletesen begyakorolni úgy, hogy ne tudjon elkalandozni?
  Köszönöm. Brigi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Brigi!

   Először a légzés az, amire figyelned szükséges, ugyanis ha erre figyelsz, akkor nem figyelsz másra, és ki tudod zárni a körülményeket. Ha a légzésnél a szeretetet szívod be magadba hosszasan, akkor ezek az energiák megszüntetik a gondolataidban lévő valamint a külvilágból feléd áramló negatív energiákat! Amennyiben erre a fajta légzésre figyelsz csupán.. be a szeretet.. ki minden más.. be a szeretet.. ki a levegő.. akkor ez már a legelső alkalommal is pár perc alatt kikapcsol. Ezen túl pedig maga a gyakorlatok száma, a meditációk száma adja meg magától a megerősödést. :)

   Szeretettel:
   Cramelian & Cedamus

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm! :))

   Törlés
 2. Kedves Carmelian! Köszönöm az írásod!

  VálaszTörlés
 3. Carmelian,még egy kérdés: a féltékenységnek mi az ellentett párja? Hogy szüntethető meg?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Lélek!

   A féltékenység alapvetően egy önbizalom-önszeretet hiányra vezethető vissza, ez a forrása... nem hisszük el hogy szerethetőek vagyunk. Ezen kell dolgozni ahhoz hogy ez megszűnjön. Meg kell szeretni és el kell fogadni önmagunk. :)

   szeretettel:
   Carmelian

   Törlés
 4. Kedves Carmelian, először is, elnézést, hogy nem írtam alá nevemmel a kérdésem. Nagyon köszönöm a választ, azt hiszem, ez a legnehezebb dolog az életemben, amit meg kell oldanom.
  Szeretettel és köszönettel: Veronika

  VálaszTörlés
 5. Kedves Veronika!
  nagyon szívesen :)
  szeretettel:
  Carmelian

  VálaszTörlés
 6. Kedves Carmelian!
  Az szerintem nem lehet elementálok teremtésére, ha az ember felnevel 2 gyermeket,iskoláztatást biztosít számukra magas szinten, szeretettel. Majd a gyermek nem néz rá az annyára évekig, bár vallja hogy csodálatos gyermekkora volt és nagyon szereti az anyját. Második gyermek nem igazán jó útra tért, velem van, szeretettel megtettem mindent, hogy visszataláljon az igazi útjára, közel negyven évesen én tartom el, köszönet helyett, már egyre borzalmasabb az életem. A saját lakásomban nem lehet egy szabad percem, ha "olyanja" van ordít és kiabál. Mindenki hibás, csak ő nem. Egyre gyöngébb vagyok, közel a hetvenhez, pár hete zúg a bal fülem mögött, úgy érzem az egész bal oldalam mintha valami baja lenne. Sokat szédelgek, ha megmérik a vérnyomásom, ritkán van 160 körül, leginkább a 200-t a jellemző nyugalmi állapotban, aztán jön a "helyreigazítás", hogy nem jól mérik, hogy ilyen, meg olyan vagyok, bár nem szólok semmit. Lehet, hogy karma, de ebben az életemben nem ártottam senkinek, ahol tudtam segítettem. Egyre többet gondolok a halálra, mert az számomra kegyelem lenne. Akkor én vagyok a bűnös, hogy elementálokat teremtek magam körül, amik majd legyőznek, mert nincs erőm közel hetven évesen, otthagyni a lakásom, elmenni albérletbe és milyen új életet kezdhetnék ebben a korban és krlátozott anyagi helyzetben? Elnézést, de ez az igazság.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Lélek!

   Karmát érzékelek a kapcsolatotokban, és emiatt alakult így minden. Ettől függetlenül a lehető legtöbbet teszed mind önmagadért mind a kapcsolatotokért ha szeretetteljes maradsz mindkét gyermekeddel.

   szeretettel:
   Carmelian

   Törlés
 7. Kedves Carmelian!
  Köszönöm. Szeretettel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves előttem szóló! az az igazság, hogy csak a szeretet győzhet! Édesanyám ugyanezeket átélte. Testvérem elfordult, tőlem pedig úgymond félt. Majd én a félelem után ahogy tudatosult és még egy kis idő után - megváltoztattam a dolgokat. Most külön élek, közel 40 évesen, albérletben, ő a férjével, a testvérem pedig már nyitott felé. Ez egy nagyon nehéz, göröngyös út - mit mondhatnék? a legjobb ha a gyermeke költözne albérletbe, de ehhez meg kellene beszélniuk. Szörnyű azért hogy nem tud önálló lenni hacsak nem beteg. Én szívesen laknék édesanyámmal, pedig még nincs hetven, de most ő nagyon jól van apával. Mindkettőjüket szeretem, de ehhez meg kellett változnom. Idő és türelem és sokmindent mondhatnék még ...

   Törlés
 8. Már csak annyit - a bal a jővőre utal - nekem a jobb oldalammal nem smakkol valami - ez a férfi oldal és a múlt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Babcica!

   Igen, így igaz, a szeretet a megoldás mindenre! Köszönjük a soraidat :)

   szeretettel:
   Carmelian

   Törlés
 9. Kedves Carmelian! a betegségektől való félelmektől (és alapvetően a félelmektől) hogyan lehet megszabadulni? a szembenézés velük segíthet? pl.tömegiszony esetében menjek többször tömegbe vagy csak a gondolkodásomat változtassam meg a tömegről? Köszönöm! Anita

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm a segítőkész válaszokat ÁLDÁS

  VálaszTörlés
 11. Kedves Carmelian!
  .... hmm. Hogy is kezdjem, szóval a pénzről lenne szó! Nagyon szeretnék nagyon sokat. Valahogy sehogy sem jön össze. Sokat dolgozom, jó célra használnám, pozitív vagyok stb. Mégse jön össze! Tudna segíteni??
  Köszönöm: Tamás

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Tamás!
   Utána kellene nézni, hogy van-e esetleg valamilyen karmikus oka annak, hogy az anyagiak nem úgy teljesülnek ahogy szeretnéd. Nyugodtan keress meg minket privát üzenetben, és megnézzük. :)

   szeretettel:
   Carmelian

   Törlés
 12. Köszönöm, ez jókor jött... azt hiszem, itt az ideje a kóbor energiáimat megszelidíteni. Nem mindegy, mit etetek 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen kedves György!! Mindig minden akkor, amikor a legszükségesebb!! :)

   Szeretettel:
   Cedamus

   Törlés
 13. Én epilepsziában szenvedek, és kimagasló eredményeket érek el az írásban, és a költészetben. Teréz

  VálaszTörlés
 14. Kedves Carmelian!

  Beleszorultam a negatív gondolataim körébe amely betegséget okozott. Nagyon félek a betegségektől, és ez visszarángat a negatív gondolat tengerbe. Ebből hogyan szakadhatnék ki hogy csak a gyógyulásra koncentrálhassak? Köszönettel:Noémi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Lélek!

   Kérlek keress meg minket a fenti elérhetőségek egyikén, segítünk :)
   (A bejegyzés alján találod az e-mail címeket.)

   szeretettel:
   Carmelian

   Törlés
 15. Bocsánat de a hozzászólásom a Google+-ra kitettem de leirom ide is. Köszönöm a csodálatos segítséget Én hiszek a Test és Lélek öngyógyításában, hiszen a gondolat teremtő ereje és a pozitív gondolkodás hegyeket mozgat meg./ Ez Carmelián sorai!/ de tökéletesen egyetértek. 75 éves vagyok kb. két hete Légzőgyakorlatokat végzek 1/2 óra intenziv be röviden és ki hosszan elképesztő az eredmény 15 perc után elzsibbad mindkét kéz szinte lebeg majd a félóra leteltével 1/4 óra pihentető relaxálás halk zene mellett. Megszűnik a fájdalom a testben, és persze a lelkünk is feltőltődik szeretetteljes gondolatokkal. Tessék kipróbálni. Üdvözlettel: Nagyi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük kedves Piroska, hogy mindezt megosztottad velünk :)

   szeretettel:
   Carmelian & Cedamus

   Törlés