2013. október 5., szombat

Az egészség - Gyógyszer mint méreg 2. - A megoldás!

Örömömre szolgált, hogy a "Gyógyszer, mint méreg" bejegyzésemmel sokatokban megvilágíthattam a gyógyszerek hatásait, illetve egyesekben ezt a már meglévő tudást megerősíthettem. Ugyanakkor azért is örülök ennek, mert annál jobb minél több ember megtudja, hogy az egész gyógyszeripar egy átverés, és hogy a termékeik sajnos egyáltalán nem azok, mint aminek ők azt beállítják.

Azért folytatom most ezt a témát, mert többen is kérdeztétek, hogy oké, hogy nem jók a gyógyszerek, de akkor mi a megoldás? Mivel lehet őket helyettesíteni?

Nos... három dologra hívnám fel a figyelmet! Prevenció, gyógynövények, energia...

Kezdem a prevencióval... Minden ember rendelkezik fizikai testtel, és éter- vagy más szóval energiatesttel is. Az energiatest pontos mása a fizikainak, csak erről nem mindenkinek van tudomása és nem is mindenki érzékelheti, láthatja (persze ettől még létezik), de a valódi gyógyítók igen! Ezen az energiatesten minden egyes elváltozás, betegség már jóval korábban azelőtt, mielőtt a fizikai testen megjelenne, megmutatkozik. Így már előre kiszűrhető milyen betegség kialakulására számíthatunk, ezáltal könnyen meg is előzhetjük a problémát, hiszen van időnk, lehetőségünk ellene tenni.

A másik két dolog, azaz a gyógynövények használata illetve energiakezelés akkor már feltétlenül szükséges, amikor szemben állunk a betegséggel, amikor már megtörtént a baj. Ebben az esetben, érdemes mielőbb beszerezni azokat a gyógynövényeket, amelyek az adott betegséget megfelelően kezelik. A gyógynövények ugyanis azért léteznek a Földön, hogy segítség a többi létformát (akár az állatokat, akár a talajt, akár más növényeket) így az embert is. Minden betegségnek megvan a maga gyógynövénye, amellyel enyhítheti a fájdalmat, a tüneteket, de sok esetben képesek magát a betegséget is elmulasztani.

Amikor viszont már a gyógynövények is kevésnek bizonyulnak, akkor már energiára van szükség. Minden kóros elváltozás az étertesten úgy mutatkozik meg, hogy energiahiányos állapotba kerül az adott terület, ahol az épp kialakult. Ezért azon a részen vissza kell pótolni az energiát minél előbb. Ezzel az étertesten történő energiakezeléssel nagyon komoly betegségek is megszüntethetőek egyéb technikákkal kiegészítve. 

Ezek a módszerek azok, amelyek nem hogy nem bántják a testet, hanem kifejezetten ember- és testbarát kezelési módok! Nem visznek be felesleges méreganyagokat, amelyekkel a szervezetnek még pluszban meg kell küzdenie, és nem váltanak ki semmilyen mellékhatást, ha megfelelően bánunk velük (gondolok itt a gyógynövényekre főleg).

Szót kell ejtenem arról is, hogy vannak emberek, akik még úgy gondolják, hogy van létjogosultsága a gyógyszereknek, hisz sokuk hozzátartozója, vagy akár saját maguk is, ezek által gyógyultak meg, épültek fel, vagy épp menekültek meg az életveszélyes betegségekből. Természetesen elfogadom, hogy ők emiatt hálásak, hisz ezt tapasztalták meg. De eljön majd az idő, amikor egyre több ember felismeri, hogy a gyógyszerek ideje lejárt, mivel egyre több ember ébred fel (spirituális felébredésre gondolok) rájönnek arra, hogy a fentiekben van a valódi megoldás!

Miért is mondom ezt? Azért, mert a gyógyszerek tele vannak kemikáliákkal, amelyek mérgező hatásukat a test immunrendszere miatt nem tudják azonnal kifejteni, hanem csak évek múltán ölnek. A felnőtt és erős (?) emberi testet is ugyanúgy védeni kell a gyógyszerektől, mint az újszülöttekét vagy a magzatokét. Használjunk mást, hogy jóval tovább élhessünk, használjunk olyat, ami segíti életünket, nem pedig lerövidíti. Azért folytattam a bejegyzést, mert az energia teljesen tiszta, azért mert a gyógynövényekben semmilyen káros anyag nincs az emberi szervezetre, azért mert ezek valóban értünk emberekért vannak, a hosszú és egészséges életért!




szeretettel:
Carmelian

carmelian14@gmail.com

Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász (facebook)

13 megjegyzés:

  1. Én osztom a véleményét! Ugyanis évekig szedtem gyógyszert magas koleszterinre, amitől éreztem ,hogy egyre jobban fáj a jobb oldalon a hátam és a májam környékén. Két hónapja nem szedek semmilyen gyógyszert, és egy hónapja azt mondta az orvos hogy nagyon rossz a koleszterinem és dupla adagot kell szednem. De én meg mióta nem szedem a gyógyszert sokkal jobban érzem magam és nem fáj se az oldalam se a hátam.nem mertem megmondani hogy nem szedek gyógyszert mert kíváncsi vagyok most milyen lesz a vérképem.Én még azt is tapasztaltam, hogy a gyógyszerek az ízületeket is rombolják.elmúlt a fájdalom a kezemből és a csomók is visszahúzódtak mióta nem gyógyszerezem magam.Gyógynövényeket használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Bizony nagyon sok mindent kiválthatnak a gyógyszerek mellékhatásai, nem hiába érezted te is.
      A gyógynövények nem véletlenül élnek itt velünk a Földön, azért vannak, hogy segítsenek, ezért vigyáznunk kell nekünk is rájuk.

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    2. Tessék fokhagymát enni vagy +3dc alkoholban 40dk fokhagymát bele aprítani, álni hagyni 10-napot azután leszűrni reggel este 25 cseppet egy korty tejbe és meg inni. Sokat fog segíteni, ezt lehet egy évben 2x csinálni. Nagyon jót tesz a szervezetnek mindenhol segít. Én évek óta csinálom.

      Törlés
    3. Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk :)

      Törlés
  2. Én nem szedek gyógyszert, mert nem szeretem, mert nekem még a fájdalomcsillapítónak is csak a mellékhatása jött elő, tehát nekem lelki dolgok okozzák a problémát és nem a gyógyszer segít.
    De fájdalom tölt el, hogy az én férjem több mint 10 éve meghalt, un. hirtelen halállal, nem volt orvosnál, nem szedett gyógyszert, egyik ismerősöm hasonló korú a férjem távozása előtt 2 hónappal olyan rosszul lett, hogy minden testi nyílásán folyt a vér, kórházba vitték, rengeteg gyógyszert szed és él és virul. Én is szivesen fizetnék a gyógyszerért is csak velem lenne a férjem. Tudom, hogy ennek is megvan a magyarázata, de az én fájdalmamon nem segít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves lélek!

      Nagyon sajnálom a történteket, bizony nagy fájdalom mikor egy szerettünk eltávozik, de sajnos minden okkal történik, így a férjed esetében is így volt. A halál egy állomás, nem végleges, és lehetséges hogy következő életetekben ismét együtt lesztek a férjeddel. :)

      szeretettel:
      Carmelian&Cedamus

      Törlés
  3. Kedves Carmelian. Én most az elmúlt 2 hétben dontottem hogy lemondok az orvosságokról. Valamennyire sikerult is pedig évekig szedtem a gyomorégésre és a magas vérnyomásra a gyógyszereket. a gyomorégést sikerul is úgy érzem legyozni de a magas vérnyomással nem tudok nagyon mit kezdeni a második szám magas még mindíg. Szépen megkérlek ha lennél szíves segíteni benne hogy mi a gond a gondolkodásomban, mert biztos hogy ott van a gond és megkérlek légyszíves kuldeni energiát nekem. Nagyon szépen koszonom a segítségedet. Minden jót kívánok neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Azt érzékelem, hogy a vérnyomás probléma életmódból adódóan alakult ki nálad. ha nem mozgunk eleget, ha nem iszunk elég folyadékot, előbb-utóbb az erek "elhasználódnak" és a vérkeringés lelassul. Rendszeresen kellene mozognod és sok folyadékot fogyasztanod, ezzel segíthetsz a szívednek a munkájában, így a vérnyomásodon is. :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  4. És mi a helyzet akkor, amikor a gyógyszer elkerülhetetlen? Például gondolok itt fogműtétre. Ezt a fogat nem azért kellett kiműteni, mert lyukas volt, vagy elhasználódott. Egyszerűen beragadt, nem fért ki fizikailag. Konkrétan ki kellett vésni az ínyből, a csontból. Ha ezután nem szedtem volna szörnyen erős gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót, akkor azt hiszem a falat kapartam volna. Tudtommal nincs az a gyógynövény (vagy legalábbis nem reklámozzák), ami ezen segített volna. És még így is lett szövődménye a dolognak, mert lebénult a fél nyelvem ízérzékelése. Megjegyzem, azért húzattam ki a fogat, hogy ne kelljen folyton fájdalomcsillapítókat szednem, mert örökké fájt.... bújt volna kifelé. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Természetes, hogy bizonyos okoknál fogva valóban léteznek olyan helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen. Ebbe most mélyebben nem is lenne érdemes belemenni.. Mindig az élet óvása az elsődleges, ha az adott helyzetben csak így, akkor igen, akkor ez szükséges. Persze lehet energiákkal is kezelni, akár segítők révén, akár önmagunknak, viszont a természetben minden megtalálható, vannak nagyon jó és nagyon erős gyulladáscsökkentő növények, teák, de ugyanígy fájdalom enyhítő, megszüntető növények vagy kivonataik. Hogy miért nem reklámozzák őket?! Azért, mert akkor a gyógyszeripar bajban lenne..

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  5. Kedves Carmelian!
    Engem a kényszer vitt arra rá, hogy otthon gyógynövénykapszulákat gyártsak a fiamnak, mert állandóan köhögött! Voltun allergia vizsgálaton, nem allergiás semmire. Egy megfázással kezdődött, aminek arcüreg és tüdőgyulladás volt a következménye. Antibiotikummal kigyógyult, de az orr és a torok manduláit ki kellett venni sajnos a szövődmények miatt. Most a Bükki Gyuri bácsi ajánlásával adok 1:1 arányban lándzsás útifű, Kerti kakukkfű és Fürtös menta gyógynövényt 2 kapszulában. Iskolai stressz miatt neurodermatitisze is lett, így ez arra is pont jó. Nem tudom mikor hagyható el a gyógynövény, de remélem ezzel hosszútávon is csak segítek rajt! Köszönöm a meglátásodat! :) Üdv. B.

    VálaszTörlés