2013. október 14., hétfő

Átokkal sújtott tárgyak

Mindenki hallott már olyan történetekről, amikor "hozzáértő szakemberek" megállapították egy-egy tárgyról, hogy nagyon erős rontással bír, és amíg az ilyen tárgy gazdájuknál van, addig rájuk is kifejti negatív hatását. A tárgyakat azonnal meg kell semmisíteni, amire persze csak egy külön szertartás keretében van lehetőség, hogy az ártó negatív energia mindenképpen megsemmisüljön.

Az való igaz, hogy a tárgyak hordozhatnak magukkal rontást, átkot, így negatív energiát. Az is valós, hogy ez az alacsony rezgés kihathat a tárgy környezetében lévő személyekre, így legfőképp arra, aki a leggyakrabban van a közelében. Viszont nincs szükség ezeknek a tárgyaknak a megsemmisítésére, vagy legalábbis csak nagyon ritka esetben (erre most nem térek ki, mert valóban elvétve fordul elő ilyen). Ugyanis azzal, ha egy tárgyat összetörünk vagy elégetünk, az energia még nem biztos, hogy meg fog semmisülni. 

Ezért amikor valaki azt mondja, hogy a tárgyat el kell vinnie, hogy megsemmisítse, és ez a tárgy pénz, vagy ékszer, akkor teljes bizonyossággal veheted, hogy egy csalóról van szó, aki így próbál jelentős anyagi hasznot húzni amellett, hogy még a honoráriumát is elkéri. Soha ne add oda értékeid másnak, csak mert azt állítja, hogy rontás van rajta! Még akkor sem, ha olyan erős átkot emleget, ami már életeket veszélyeztet!

Ugyanúgy, ahogy az átkot, a rontást, a blokkot meg lehet semmisíteni az embereken, ugyanúgy minden ilyen negatív energiától meg lehet tisztítani a tárgyakat. Azokat hasonlóképpen fel lehet tölteni, mint amikor a negatív lények - így akár szellemek jelenléte - után is teljességében tisztává lehet tenni egy egész házat és annak még környezetét is. Szinte minden tárgy megmenthető és maradhat tulajdonosánál. 

Nyugodtan keress olyan segítőt, aki ebben segíteni fog számodra anélkül, hogy meglopna! Minden tárgy megtisztítható, óvd meg értékeidet! 



Szeretettel:
Carmelian & Cedamus


Elérhetőség: 

facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Carmelian & Cedamus
Melin Cedamus

email:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com








2 megjegyzés:

  1. Kedves Cedamus, köszönöm a tájékoztatást.
    Tisztelettel és szeretettel: Pokorniné, Erzsébet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erzsébet!

      Nagyon szívesen!


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés