2013. szeptember 20., péntek

Könyv - Melin Cedamus: Harc a szellemek és démonok ellen


A szellemek és démonok attól, hogy sokan nem hisznek bennük, ugyanúgy léteznek, mint az angyalok vagy akár más világok szeretetteljes lényei. Ahhoz, hogy megtudjuk kik a szellemek valójában, tudnunk kell, mi történik a halál után, mi a lélek útja. Nagyon sok világ létezik a miénken túl, de a mennyország és a pokol is más, mint ahogy azt sokan annak vélik. Ahhoz, hogy megtudjuk kik a démonok, meg kell ismernünk az angyalokat, mert a kapcsolat közöttük nagyon különleges, egyikük sem létezhetne, ha nem született volna meg másikuk. 

Lebilincselően izgalmas, de nem félelmetes, megtörtént eseteken keresztül nyerhetünk valós képet mindannyiuk létezéséről. A könyvbe hatalmas szeretetenergia lett belefektetve, melyet érezni is fogunk, ha olvassuk. Nem negatív energiákról szól a könyv, hanem azok megszüntetéséről, amikor olvassuk, a szeretet ereje fogja átjárni lényünk. Azért született meg a könyv, hogy megértsük az igaz szeretet mibenlétét, ez volt a legfontosabb szempont. Ezentúl azért, hogy megtudhassuk a teljes valóságot a "szomszédos világokban" élő lényekről és a velük kapcsolatos összes összefüggésről.

A könyv igazi kuriózum, a téma nagyon ritka írott formában, de a tudást, az ismereteket nem lehet örökké eltitkolni. A könyv bárki számára tudás és segítség, élethű megközelítésben szerezhetünk betekintést abba a világba, aminek valóságát teljes egészében korábban még senki nem adta vissza.


Olyan érdekességekre is választ kaphatunk, minthogy miből érzékelhetjük jelenlétüket, hogyan lehetünk azonnal biztonságban, mi a mennyország és mi a pokol, miért nem segíthetnek bizonyos esetekben az angyalok, milyen karmikus összefüggések vannak megjelenésük esetén, mit diagnosztizálnak tévesen az orvosok skizofréniának, mi az az erő, mi az az energia, ami minden esetben sikeressé teszi a szellemek és démonok eltávolítását, és még sok további kérdésben is teljességgel megtudjuk az igazat. Nagyon sok titokra, és sokak által nem is feltételezett dolgokra fény derül, mert az, amit eddig tudtunk, vagy amiről eddig hallottunk nem vagy nem teljesen fedik az igazságot. 

Hatalmas élménnyel, energiákkal leszel gazdagabb, és teljesen meg fogod érteni a szeretet jelentését, igaz erejét.
  
Az olvasói véleményeket, ha az nem látható, akkor a "megjegyzés" szóra kattintva olvashatod.

Kapható a Libri, Líra, Tótágas (konyvtunder.hu), Alexandra (csak online!! alexandra.hu), Anima könyvesboltokban, Elixírbolt-ban (1133 Bp. Váci út 38/B) és a könyvesboltok honlapjain kedvezménnyel. Megtalálhatod a legjobb internetes könyvkereskedésekben a Bookline-on és a Shopline-on, az Animare Webáruházban, a Book.hu, Booksite.hu, a Booker.hu, a Books.hu, Bekeskonyv.hu, Molybolt.hu, Mercado.hu, Colorinterpress.hu, Ezokonyvek.hu, Unasplaza.hu, Ipon.hu, Konyvrengeteg.hu oldalakon

Erdélyben egyszerűbb a Booktime.ro (több városban ingyenes átvételi lehetőség), Bookline.ro oldalakról.

Felvidéken a Bookline.sk, Diderot.sk (Diderot Könyvesbolt, Komárno), Bookstar.sk, Konyv.sk, (ingyenes átvételi lehetőség Dunaszerdahelyen) oldalakon.

Vajdaságban a Westbook.rs, Magyarkonyvek.rs (Iris-Dejkor Könyvesbolt, Zenta) internetes könyvkereskedésekben. 


Amennyiben további üzletekben vagy internetes könyvkereskedésekben is megjelenik, úgy azt jelezni fogom. 

A könyv paraméterei:
- 148x210x10 mm
- 192 oldal
- (fényes) puha fedeles
Bolti ára: 2.970- Ft.

Tőlem is lehet kérni, a postaköltsége 780- Ft. lesz, a könyvet bélelt borítékban fogjuk minden esetben postázni. Önhatalmúlag sosem, csak és kizárólag kérésre dedikálom! 

Ha már olvastad, nyugodtan írj véleményedről egy bejegyzést a blogoldal alján, a megjegyzés rovatba, vagy épp annak a könyvkereskedésnek az oldalán ahol beszerezted. Véleményed a könyvről mások számára segítség! 


Szeretettel:
Cedamus

Elérhetőség:
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Melin Cedamus

24 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Kedves Rita!

      Csupán egy hónap.. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. annyira kerek amit mellé írtál.....leültem....pont:-DDd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))) :D :D :D Igen.. ez volt az a meglepetés.. amire gondoltam.. :D

      Törlés
    2. Nagyon kellemes meglepetés.
      Örömmel olvasom majd.
      Köszönöm!

      Törlés
    3. Én köszönöm Kedves Sándor! Öröm, hogy újra nálunk jártál! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    4. Végre elérkezett az idő, hogy kezembe vegyem, s immár lassan a végére is érek e könyvnek... "Érdekes" dolog jutott eszembe, ahogy újra és újra felhívod a figyelmet a félelem védelmet gátoló hatására.

      Sok, általam eddig olvasott könyv szólítja fel olvasóját egy "félelem-gyakorlat" elvégzésére, igyekszik rávenni arra, hogy idézzen fel magában minél több olyan helyzetet, mely félelmet vált ki az olvasóból, mondván: "Ismerd meg, hogy tehess ellene, idejében felismerd, mielőtt még kialakul."

      Lelkem azonnal ellenáll ezeknek a gyakorlatoknak, zsigerből utasítja vissza ennek elvégzését, talán, mert eddigi életem során épp elég dologtól féltem, ismerem már, talán túl jól is ezt az érzést.. Eddig a pillanatig, míg könyvedben nem olvastam miértjéről, nem is nagyon értettem, miért van ez így... Csak tudtam, hogy ez a helyes.

      Köszönöm, hogy könyved rávilágított e pontra (is), s hogy mindezt szavakba önteni is lehetőségem adatott!

      Szeretettel...

      Törlés
    5. Kedves Sándor!

      Tudod.. mindig öröm, ha nálunk jársz! :) Örömmel tölt el megélésed, és az, hogy rávilágítottam egy olyan pontra, aminek segítségével az a minimális félelem is, ami még lakozik benned meg fog tudni szűnni létezni. Sokan azt tartják, hogy a félelem ellentettje a bátorság, de én azt mondom, hogy a félelem ellentettje a szeretet és a szeretetből áradó nyugalom tisztasága. :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Engedjétek meg, hogy az első olvasói véleményt megosszam postafiókomból:

    "Megjött a könyved és már a felénél tartok, ahogy olvasom tiszta libabőrös vagyok, olyan energia jön a lapok közül, hogy hihetetlen, nem tudom letenni minden sora tiszta szeretet, még akkor is ha a szellemekről, démonokról írsz, átírja a Te szereteted a sorokat és már nincs félelem bennem mikor olvasom... mert már hála Neked tudom a szeretetenergia mindent felülír és világrengető ereje van, mindent legyőz, még ezeket a lényeket, szellemeket is köszönöm a könyvet , hogy megírtad és olvashatom.Hálás vagyok érte."

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  4. Ezt az olvasói véleményt ma kaptam:

    "...csak jót mondhatok, a könyv tökéletes és nagyon sok kérdésemre választ adott amiben eddig bizonytalan voltam... nagyon sokat tanultam tőled és a könyvből is, és tudom hogy a pozitív hozzáállás a dolgokhoz és a szeretet mindent legyőz. Köszönöm neked!"

    Köszönöm szépen véleményeiteket, soraitok mások számára segítség!

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  5. Egy újabb olvasói véleményt osztok meg veletek:

    "Sajnos napközben sosincs időm olvasni, ezért miután - nem tudom hogy miért, de egy ideje felébredek hajnal fél 4-kor és fél ötig biztosan ébren vagyok, és ilyenkor olvasok - a Te könyvedet is hajnalban olvasom..... Először egy picit félve nyitottam ki, hogy jaj, mi lesz, ha félni fogok, mivel éjszaka van... (mert először azt gondoltam, hogy el kell olvasni az egészet ahhoz, hogy magyarázatot kapjak arra, hogy miért is nem kell félni a szellemektől.... ) De nem.... Ebből a könyvedből is árad a szeretet... még jobban, mint az elsőből, mert nem ezt vártam elsősorban...
    Belegondoltam, hogy milyen lehet nekik, "bolyongani" néha évszázadokon át, aztán meg "hazatalálni" a fénybe.... Juj, borzongató.... de nem a félelemtől..... :):)
    Nagyszerű, már megint.... és még az elején tartok a könyvnek.... Köszönöm az élményt! :)

    Gratulálok ehhez a könyvedhez is!"

    Minden véleményt nagyon szépen köszönök, hiszen ez segítség mindazok számára, akik még nem olvasták! :)

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Kedves Cedamus! :)

      Elolvastam..... gratulálok, mert ez a könyved is nagyszerű.... :)

      Furcsa érzések kerítettek hatalmukba, végig, amíg olvastam..... szeretni azt, ami eddig félelmet keltett... olyan elképzelhetetlen volt, de ahogy olvastam, ez egyáltalán nem lehetetlen... egyáltalán nem nehéz... Mert olyan jól leírtad, a Te "szemüvegeden" át szemlélve ezt a "világot" sok minden megváltozott bennem.... elmúlt a félelmem....

      Ebből a könyvedből is árad a szeretet, mint mondtam is, még jobban, mert nem erre számítottam a könyv címe és tartalma alapján.

      Rengeteget tanultam belőle, a szeretetről... "gyakorolni" kell csak mostmár... a negatív dolgokat is a szeretet energiájával táplálni.... Remélem, nagyon sok emberhez eljut a könyved.... mert nagyot változnak általa bennünk a dolgok..... :) KÖSZÖNÖM! :)

      Nagyon hálás vagyok! :)"

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Nagyon érdekes ez a könyv, nem lehet letenni. :)

      Törlés
    4. Kedves Lélek!

      Örömmel tölt el, hogy a könyvvel segítségedre lehetünk! Minden esetben kerültem megírásakor a sallangos részeket, hogy minden pillanata új ismereteket és nagyszerű élményeket adhasson!

      Köszönöm szépen véleményed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus


      Törlés
    5. Biztos sok ilyen történet van a tarsolyodban. Esetleg ha a könyv következő kiadásában még írnál párat bele, szívesen olvasnám, meg szerintem mások is. :) :) :)

      Törlés
    6. Igen, nagyon sok történetet tudnék még mesélni! Ha pedig majd eljön a második kiadás ideje, akkor ahogy Te is szeretnéd, ki fogom bővíteni, de ez még most nagyon idő kérdése.

      Köszönöm szépen kedvességed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  6. Egy újabb olvasói vélemény a könyvről facebook oldalamon:

    "Magam is olvastam, valóban nagyon tanulságos. Nekem jó pár kérdésre választ adott. Köszönet írójának, hogy ilyen komoly témakőrt dolgozott fel, a könyv könnyen befogadható stílusban készült, ezért olvasmányos és megnyugtató karakterű, ami meglátásom szerint nagyon fontos az olvasó számára."

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  7. Most találtam rá véletlenül erre az oldalra,érdekelne,hogy pánikra és félelemre is tanulhatnák belőle ?Bocsánat ha rosszul kérdeztem : Tisztelettel ! 62

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. Kedves 62!

      Nincs miért elnézést kérned! Igen, nagyon sokat tanulhatsz a könyvből, segíteni fog problémádban. De hozzá kell tennem, hogy a félelmek, a pánikok, az iszonyok megszüntetését külön is tanítom az Így hallod meg a lelked és rajta keresztül Istent c. könyvemben. Ebben a könyvben nagyon sok konkrét gyakorlati tanítást írtam le. Nagyon szívesen! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  9. Megérkezett a könyv dedikálva!! :) Hatalmas szeretet és erő van benne!
    Így teljes most már a többi Cedamus könyv mellett a könyvtár!
    Kézről-kézre jár erőt adva így mindenkinek.
    Nagyon szépen köszönök mindent! :)

    Szeretettel:
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel tölt el kedves Eszter, hogy már kezeidben is tarthatod, és újra átjár tiszta energiája! Persze mindazokat is, akiknek olvasásra adod!! :) Mindent nagyon szívesen!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés