2013. augusztus 30., péntek

Az egészség - Miért nem esem teherbe?!

Egy fájó témáról kell írjak... átadom, mert sokan kértétek. Nem szeretnék ezzel sem sebeket feltépni, sem rossz érzéseket kelteni senkiben, de egy egyre elterjedtebb problémáról van szó. Ez a probléma elsősorban a nőket érinti, viszont ezzel együtt kihatással van párkapcsolatok alakulására, így teljes emberi sorsokra. Viszont már előre szólok, hogy erre is van megoldás, mint mindenre!!!

Arról van szó, hogy egyre több nő szenved olyan különböző gondokkal, amik azt váltják ki, hogy nem eshetnek teherbe. Ennek természetesen különféle okai lehetnek. Amennyiben az orvostudomány szemszögéből nézem, különböző fizikai betegségek, elváltozások állhatnak a háttérben, amelyekre mindenféle kezelési módot javasolnak az orvosok, de a probléma mégsem oldódik meg. Miért?

Azért, mert sosem a fizika testen megmutatkozó tünetekből kell kiindulni, és azokból felállítani egy diagnózist (ezért is jár mellesleg az orvostudomány még igen csak gyermekcipőben), hanem meg kell találni azt a valódi okot, ami kiváltotta a betegséget. Ha az anyaság témaköréről van szó, akkor általában a következő szerveken mutatkozik meg a probléma: méh, petefészek, mellek... hiszen ezek a női szervek az anyaság szimbólumai is egyben...

Minden betegség mögött áll egy ok, ami miatt az kialakul. Ezek az okok, ahogy már több bejegyzésemben is leírtam három csoportba sorolhatóak: karmikus-, életmódból adódó-, negatív szemléletmód miatt kiváltott okok. Viszont a jelenlegi problémánk mögött szinte kivétel nélkül negatív karma áll. Ez azt jelenti, hogy korábban (ez lehet jelen életünk során, de előző élet során kiváltott okozat is, és inkább ez utóbbi a gyakoribb) tettünk olyat, vagy gondolkodtunk úgy, hogy ebben a betegségben vagy állapotban (attól függ hogyan nyilvánul meg az, hogy nem esik az illető teherbe) kell szenvednünk, és mindennek így isszuk meg a levét. Hiszen a negatív megtapasztalások is lelkünk fejlődését szolgálják, ezért létezik a karma törvénye.

Viszont minden negatív karma feloldható, vagy legalábbis enyhíthető, ha képesek vagyunk ezzel szembe nézni, felismerni a cselekedet súlyosságát, és mindezt tiszta szívből megbánni. Így, és csakis így kapunk lehetőséget arra hogy a problémát felülírjuk, és ezáltal várhatjuk egy új élet leszületését.

Itt meg kell említenem a teljesség igénye érdekében, hogy nem csak a betegségek sorolhatóak ide, hanem az is előfordulhat, hogy azért nem esünk teherbe, mert nem azzal a társsal vagyunk még (!) együtt, akivel megélhetjük a várandósságot, és így az anyaság gyönyöreit. Elképzelhető, hogy csak később találkozunk azzal a férfival, akivel ez meg van írva, és boldogságunk teljes mértékben kiteljesedhet. Olyan esettel is találkoztam már, hogy a probléma a férfitárson nyilvánult meg betegség formájában, de ettől függetlenül a karmikusság mindkét felet érinti, hisz mindkettőjüknek meg kell élnie ezt az állapotot az említett valamelyik oknál fogva.

Ahogy írtam azonban minden karma feloldható (a legtöbb esetben), és ha nem is mindig teljesen, de mindenképpen enyhíthető. Ugyanígy a másik két kiváltó ok is megszüntethető. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy ezzel éljen! Fel kell tárni az okot, hogy mi miatt nem éljük meg ezt az áldott állapotot, vagyis a várandósságot, és ha ez megtörtént, a kiváltott ok függvényében magát az okozatot már könnyű lesz megszüntetni. Bárkinek javasolom ezt a módszert, mert nincs mit veszíteni, még akkor is, ha nem hisz a spirituális világban, ez után majd hinni fog... 

Tudom, hogy mindent megteszel azért, hogy gyermeked szülessen, képes vagy súlyos összegeket fizetni ezért, pedig  az orvostudomány sem tud semmit garantálni, mégis megteszed. Nagyon sok olyan történetről hallottam, amikor milliókat (!!) áldoztak gyermekvállalásra a párok, de a legtöbbször az adoptálás mellett kellett mégis dönteniük. 

Mostanában egyre többször van szerencsém ilyen helyzetekben segítségére lenni azoknak, akiknek a gyermekáldás korábban nem adathatott meg. Az okok feltárása, majd azok megszüntetése után viszont minden akadály elhárult az új lélek leszületése elől. 

Mindenkinek szeretettel segíteni fogok ebben, hisz egy nőnek az egyik legfontosabb és egyben legcsodálatosabb életfeladata az anyaság megélése.

Szeretettel:
Carmelian

Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com

Facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése