2013. szeptember 29., vasárnap

A mágus - Cedamus Cedamusról

Bár már jó ideje lett volna lehetőségem arra, hogy bemutatkozzam, de eddig még mivoltomról nem sok szót ejtettem, hiszen fontosabbnak véltem azt, hogy segítsek, mintsem magamra pazaroljam a szót. Igaz, a bemutatkozó oldalunk elkészült még rögtön a legelején, még akkor, amikor szükségét láttuk annak, hogy ne csak ismeretségi körünkben, vagy ne csak titokban végezzük feladatunk, hanem bárki ránk találhasson, amennyiben olyan segítségre van szüksége, amit tőlünk megkaphat.

Cedamus vagyok, egy lélek, aki ugyanúgy azért született le ide a Földre, mint bárki más, hogy továbbfejlődjön, és segítsen. Azért, hogy korábbi életeinek tapasztalatait, tudását és képességeit mások szolgálatába állítsa. Senki nem tökéletes, így én sem, mindenki tévedhet, mindenki hibázhat, amíg embertestben születik le, de a hibák és tévedések csak azért vannak, hogy kijavíthassuk őket. Ha olyan dolgot kérdeztek, amiről nincs tudomásom, akkor utánajárok, tudásomat nem a mások által megírt könyvek adják, hanem eddigi életeim tapasztalata és maga a Mindenség Tudástára. Így, ha bármelyik bejegyzésemet (akár Carmelianét) is olvassátok, az vagy innen lelkünk által átadva, vagy pedig bármelyik megélt tapasztalat alapján származik. Nem ollózok cikkeket sehonnan, mert mindaz, ami nem a Tudástárból ered, és csak emberi logikát követ, az nem mindig valós, és nem mindig a Mindenség törvényeiről és törvényszerűségeiről szól.

Továbbra is vallom, hogy fejlődésünk csak úgy következhet be, amennyiben karmáinkat folyamatosan vetjük le, ha lehet nem veszünk fel újakat, és a szeretetet magunkban minél szélesebb körben kitágítjuk, teljesen az egész világegyetem irányába, minden létező irányába. Ugyanis annál erősebb a lelkünk, annál jobban fejlődünk, minél több a szeretet bennünk. Legyen ez mindig és mindenkinek célja, hiszen aki csak szeretettel él, az túllép majd a karma ok-okozati összefüggésein is. Minden energia, így a szeretet is, aki csupán ezzel él, aki mindig a szeretet vonalát követi, az mindig és mindenben megkapja a magyarázatokat, eléri célját, hiszen a kulcs mindenhez maga a szeretet.

Továbbra is elvonultan élek, és ezen nem is kívánok változtatni, mivel így a segítségem bármikor meg tudom adni mások számára. Nincs szükség ehhez senkinek a velem való találkozásra, hiszen a szeretetnek, a mágiának, az energiának nincs az a távolság, amely határt szabhatna. Én így végzem feladatom, és úgy érzem, hogy ezt mindenki elfogadja, aki nem, az nem engem keres. Nem vágyom hírnévre, ismeretségre, hiszen mindez csak akadályozna abban amit teszek. Azt az időt, amit ez elvenne, így valós segítségre fordíthatom. Legyen a segítség egy mágia, egy blogbejegyzés, vagy akár egy könyv. 

Feladatom változatos, hiszen a problémák is mindig különbözőek, lehet akár szó szellemekről vagy démonokról, akár karmikus okokról, emberi gonoszság által keltett átkokról, rontásokról, de legyen szó csak egy gondolati blokkról. Mindenkinek a saját gondja a legégetőbb - még akkor is, ha tudjuk, hogy a baj mérhető -, épp ezért számomra mindenki egyenlő, és mindenki megérdemli azt a segítséget, ami életútját kiegyenesítheti, még abban az esetben is, ha a bajt saját magának okozta. 

Legyen bármilyen probléma segíteni fogok, viszont ha egészségügyi gondokról van szó, akkor kérlek Carmelian-t keressétek! Olyan speciális gyógyító erők birtokában van, amit nagyon kevesek tudhatnak magukénak ebben az Univerzumban. Épp ezért, ha bárki ilyen jellegű segítséggel keres, mindig hozzá irányítom, gyógyítást nem vállalok. Még akkor sem, ha energiáim révén tudom bizonyos mértékben kezelni a betegségeket. Én csak kezelem, de Carmelian gyógyítja is.

Minden problémára van megoldás, minden gond orvosolható, még a legerősebb karmikus okoknál is érhető el változás és javulás, még akkor is ha az ilyen jellegű esetek nem mindegyike szüntethető meg azonnal. Viszont az idő és az energiák nekünk dolgoznak, így ha nem is azonnal, de idővel beáll a változás. Ezek az átmeneti akadályok, csak karmikus okoknál fordulhatnak elő, ahol nem ilyen ok a kiváltó, ott a gond szinte azonnal megszüntethető. 

Már sokan tudjátok, de leírom, hogy óva intek mindenkit bármilyen akarat megtörő, és más további fekete mágiától. Aki ilyet tesz gonosz erőkkel játszik, és minden esetben meg lesz a következménye, ez csupán idő kérdése. Ebből kifolyólag mindvégig csak tiszta erőkkel dolgozom veled, ha segítségemet kéred. 

Továbbra is itt leszek  veletek, a két elérhetőségemen bármikor megtaláltok, ha kerestek.

Szeretettel:
Cedamus

elérhetőség:
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Melin Cedamus


















8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Kedves Meleron! Öröm és szeretet tölt el, hogy köztetek lehetek és hogy ezt az energiát válthatom ki mindenkiben és adhatom át bárkinek, hiszen mindannyiunkat ez viszi előrébb fejlődésünk és erősödésünk útján! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. Kedves Carmeilan & Cedamus!

    Én pár éve zökkentem ki az idegesség, félelem, depresszió börtönéből. Én is egyike voltam a rohanó, száguldó autósoknak stb. Hirtelen összedőlt minden körülöttem, de tudat alatt éreztem már előtte, hogy változnom kell, így nem mehet tovább. Isten felé fordítottam az orcámat, és bár fájdalmas volt sok mindent, mindenkit elengednem, de a fájdalom olykor édes is lehet ha ez vezet ébredéshez. Azóta sokat változtam, és mindig próbálok a szeretet vezérelte lépéseket tenni. Nem szaporítom tovább a szót, az, hogy megismerhettelek benneteket, mindennél nagyobb megerősítést nyert bennem. Sok szeretettel: Noel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Noel!

      Nem számít mit tettünk korábban, mit tettünk előző életeinkben, hiszen ezt az utat már minden fejlett lélek is bejárta. Az számít, ami most van, az, hogy ráléptünk egy olyan útra, ami segít másokat, amikor mindenkiért létezünk, ami valójában lélekfejlődésünkhöz vezet. Szívből örülünk, hogy itt vagy velünk Te is! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  3. Áldás, Szeretet, Béke, Fény! :) Köszönöm a segítségetek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi köszönjük kedves Ebydeby! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Kedves Cedamus , szavaidat olvasva is megnyugszik a lelkem .
    Csodálatos ajándékot kaptunk a személyedben , köszönöm , hogy értünk vagy és kívánom hogy a szeretet mindig elkísérje minden léptedet .
    Csodálatos ember vagy és még csodálatosabb lélek .
    Namaste kedves Cedamus 🙏🏻❤️ .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen kedvességed! :) Örömmel tölt el, hogy írásainkkal, könyveimmel vagy akár tevőlegesen is segítségedre, bárki segítségére lehetünk kedves Kata!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés