2013. szeptember 28., szombat

Az egészség - Gyógyszer, mint méreg

A mai társadalomban sajnos egyre több ember szed gyógyszert különféle betegségekre. Vannak olyan emberek, akik naponta szedik, sőt sajnos olyanok is, akiknek naponta akár 10 szemet is be kell venniük.

Ha valami bajunk van, akkor mit mondanak otthon a szüleink is (tisztelet a kivételnek)? "Vegyél be valamit, attól elmúlik"! Egyszerűen már gyerekkortól a fejünkbe verik - és nem a szüleink, hanem a köztudat -, hogy ha megbetegedünk, akkor a gyógyszerekhez kell nyúlni. Hiszen ha ez történik, akkor elmegyünk az orvoshoz, aki azonkívül, hogy valamennyire átvizsgál és felállítja a diagnózist, semmi mást nem csinál csak felír egy gyógyszert. Ezt neveznénk gyógyításnak???

Az összes gyógyszer, ami létezik, a fájdalomcsillapítóktól kezdve, a gyulladásgátlókon át egészen akár az antidepresszánsokig, de ide kell soroljam a tablettás vitaminoknak beállított készítményeket is, a következőt teszik az emberi szervezettel: azonkívül, hogy van bennük egy bizonyos hatóanyag, olyan egyéb mérgező anyagokat is tartalmaznak (mindegyikben, kivétel nélkül!), amelyek lassan, de biztosan elkezdik kiölni a sejteket, a vörösvértesteket, mivel a legapróbb szinten zajlik minden. A máj folyamatosan károsodik, mert nem győzi kiválasztani a rengeteg méreganyagot. Ami bekerül a véráramba is,  így az egész testbe mindenhova eljut. Azért nincsenek látványos tünetei a mérgezésnek, mert maga a méreganyag minimális mennyiségben van bennük, és emiatt ez egy lassú folyamat. Képzelhetjük, hogy mi történik azok szervezetében akik naponta szedik és egyszerre többet!

Maga a hatóanyag pedig, semmi mást nem csinál, mint hogy az éppen aktuális fájdalom körüli idegpályákat blokkolja néhány napig, vagyis az agy nem kap impulzust az éppen adott fájdalomról. Emiatt van az, hogy ez az érzet elkezd enyhülni, majd megszűnni. A fájdalom megszüntetésére nem ez a megfelelő és egészséges módszer. Hosszútávon az sem tesz jót a szervezetnek, hogy az idegpályák hol itt, hol ott vannak leblokkolva. 

Tehát egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy a neve ellenére EGYETLEN EGY GYÓGYSZER SEM GYÓGYÍT!!! Csupán tüneteket kezel a maga mérgező módján...

A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy az emberek meggyógyuljanak! Nekik pontosan az az érdekük, hogy vegyük a termékeiket, minél többször minél többet, mert nekik ebből van pénzük és ezáltal hatalmuk, sajnos őket csupán ez motiválja! Ja, és természetesen arról  nem is beszélve, bár szerencsére erről már sokan tudnak, hogy ezek a gyógyszerek különféle mellékhatásokat is kiváltanak, pontosan a mérgező mivoltuk miatt, amelyekre egyéb gyógyszert szedünk be, tehát szépen ki van ez találva és senki nem tesz ez ellen semmit.

Joggal kérdezhetitek, hogy akkor vajon miért van az hogy mégis kigyógyultok a betegségekből miután beszedtétek a gyógyszereket...
A válasz nagyon egyszerű: nem a gyógyszerektől gyógyultok meg, hanem egy olyan csodálatos testben éltek, aminek öngyógyító képessége van!!! A szervezet megvédi magát a betegségekkel szemben és képes belőle kigyógyítani saját magát! Csak ezt már senki nem várja ki, inkább beszedi a gyógyszereket. Természetesen ahogy fentebb írtam, mivel idegpálya blokkoló hatásúak, így a tünetek enyhülnek, és persze így könnyebb átvészelni egy-egy betegséget, de ettől függetlenül ne feledkezzünk meg a mérgező hatásról sem!!! Vagyis így háláljuk meg a testünknek hogy ő próbál kigyógyulni, mi pedig cserébe megmérgezzük őt. Ezen egy picit el kellene gondolkodni, hogy vajon igazságosan járunk-e el vele szemben, vagyis magunkkal szemben...

Ha pedig egy betegség még sem múlik el, annak oka van! Eleve minden betegség kialakulásának meg van a saját oka, de erről már sokat írtam a korábbi bejegyzéseimben.

Ajánlom figyelmetekbe ehhez a következő bejegyzéseket, a teljesebb képhez:

Az egészség - Fizikai testünk fontos üzenete
Az egészség - Az okok

szeretettel:
Carmelian

carmelian14@gmail.com
Carmelian Spirituális Test - Lélekgyógyász (facebook)




2 megjegyzés:

  1. Kedves Carmelian!

    Azt írta, hogy a vitaminok is mérgeznek, én D3 vitamint szedek, 1000 unitot naponta, mivel állítólag csontritkulásom van, ezt megállapítottak a csont vizsgálaton. Nem szeretném ha eltörne valamelyik csontom, mivel 68 éves vagyok. Akkor, most mit tegyek, tudom, hogy még megfelelő táplálkozással sem lehet a napi D3 vitamin szükségletet megkapni, főleg télen. Szíves választ köszönettel várom. Tisztelettel, Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judit!
      A vitaminok nem mérgeznek, sőt nagyon fontosak a szervezetnek. Nyugodtan keress meg e-mailben (carmelian14@gmail.com) és megbeszéljük mivel és hogyan tudnád leghatékonyabban segíteni a szervezeted működését. :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés