2013. június 1., szombat

Nem árt tudni

A tökéletes védelemről van szó, ezért érdemesnek láttam, hogy a védelemre vonatkozó bejegyzéseket kiegészítsem egy pár gondolattal! 

A védelem tulajdonképpen egy sebezhetetlenség biztosítása bárki számára, bármilyen erőkkel szemben. Legyen a támadó akár élő, akár holt, akár más dimenzióbeli. Lehet egy támadás az éteren keresztül érkező mentális, de ugyanígy lehet fizikai síkon megvalósuló is. Amikor a támadás egy gondolati forma, akkor ez rezgésszámod már azonnal lecsökkenti, és így rögtön mássá válsz. Könnyebben sebezhetővé, illetőleg rezgésszám csökkenésed miatt hibát hibára halmozóvá válhatsz, ami kihathat akár fejlődésedre, akár fizikailag vett életviteledre is. Ugyanígy negatív energia formájában megtalálhat a támadás, betegségként, fájdalomérzetként, de balesetként is! 

Legelőször is azzal kezdem, hogy a védelem nem azt jelenti, hogy amikor védelem alatt állunk, akkor játszhatunk a sorssal. A védelem nem csak abból áll, hogy körbevesz egy stabil burok, amin nem hatolhat át semmilyen negatív erő, hanem abból is, hogy elkerüljük magát a veszélyhelyzetet. Még pedig úgy, hogy figyelmeztetés érkezik róla, akár érzetek útján, akár egy segítőn keresztül. Hiszen a védelemnek a sérthetetlenség a célja, azáltal is, hogy a támadás bármilyen lehetőségétől megvédjen. Fogalmazhatnék úgyis, hogy nem fog megvédeni egy kilőtt pisztolygolyótól, de megvéd attól, hogy a pisztolygolyó útjába kerülj! Viszont ha tudod, hogy a tűz éget, akkor ne tartsd fölé a kezed, ha figyelmeztetést kapsz, akkor szívleld meg és járj el aszerint!

Ezen túl, a spirituális úton lévőknek fontos tudni, hogy még akkor is kötelező saját maguk védelme, ha az kezdetleges, a fejlődés folyamán úgyis meg kell tanulni mindenkinek megvédenie magát a negatív erőktől. Épp ezért, ha sajátos vagy akár tanult módszereivel is, de érdemes elkezdeni (csak megjegyzem: a belülről jövő - azaz lélek által közvetített -érzetek által felhúzott védelem mindig erősebb a mások által leírt módszerektől). Nem az fog számítani, hogy milyen erőt képvisel a védelem, amit bárki maga köré von, hanem az, hogy elkezdte védeni magát, és ezáltal a védelem fejlődése is megindult. Bármilyen hosszú is az út, céljának elérése mindig az első lépéssel kezdődik. Majd jön itt is a többi, idővel a fejlődéssel egyre-egyre erősebb védelemmel fogja majd tudni mindenki ellátni magát. 

Még akkor is el kell kezdeni a védelmet saját magán mindenkinek gyakorolni, ha esetleg más segítő által védve van! Azért, mert egy idő után az "éteri segítők" megelégelik a tehetetlenséget, és azt mondják elég.. ha nem teszel semmit magadért, akkor nem jutsz előrébb se.. és olyan éteri támadásokat fog kapni, amiből rá jön, hogy nem állhat más árnyékában örökké. 

Nyugodtan kérhetsz segítséget a védelmedhez valós segítőtől, de ezzel egyidejűleg érdemes is elkezdni fejleszteni magadban azt!


Szeretettel:
Cedamus

                                                              A könyv segítségével, sok minden más                                                                             mellett a tökéletes védelem is elsajátítható!

cedamusmelin@gmail.com
facebook: Melin Cedamus

















17 megjegyzés:

  1. "...ha nem teszel semmit magadért, akkor nem jutsz előrébb se..." - itt nyer értelmet újra a régi mondás:
    "Segíts magadon, Isten is megsegít." S hogy milyen formában teszi ezt?
    - Van, kit ide hoz;
    - Van, kinek véletlen kiesik a kezéből egy könyv, s pont egy, az aktuális gondját-baját megoldandó, de legalábbis a megoldást előbbre hozó idézetnél nyílik ki;
    - Van, ki rég látott barátján át kap "üzenetet";
    - Van, kiben a béke, a szeretet érzése árad szét a fenti sorokat olvasva...

    S lehetne még folytatni, de a lényeg itt sem a "hogyan"-on, hanem az "üzenet"-en van.

    Köszönöm, hogy e gondolataim felébredhettek általad!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Sándor!

    Köszönöm! Mindig öröm számomra, amikor nálunk jársz! :)

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  3. Kedves Carmelian&Cedamus!
    Nem tudom jó helyre írok-e,viszont érdekes dolog jutott eszembe.Lassan 3 éve lesz hogy jártam a falunkban egy hölgyhöz,kb. 1 hétig,mert azt mondta ő kitanulta a gyógyítást és a férje és leánya is művelik ezt.Tudni kell hogy ő akkoriban gyógyulgatott a rákból amit a gyomrában találtak.Az lenne a kérdésem hogy ő saját magát,vagy a családtagjai nem tudják meggyógyítani??Mert úgy hallottam ismét találtak valamit nála.A másik kérdésem pedig az lenne,hogy tavaly nálam is találtak rosszindulatú csomót,műtét sugárkezelés megvolt,PET CT negatív.Nem lehetséges az hogy átállt a rossz oldalra és belém,belénk rakta azt a rossz sejtet??Volt egy ismerősöm aki szintén járt nála és az idén eltemettük 42 évesen.....rák!!!Mert az orvosom azt mondta kb.2 év alatt alakult ki nálam a csomó.Lehet hogy egészen más az oka,benne volt a testemben,csak az a fura a családomban senki nem volt rákos!!!Köszönöm ha választ kapok,köszönettel Judit

    VálaszTörlés
  4. Kedves Judit!

    A valódi gyógyítók képesek az öngyógyításra is, sőt ha a hölgy családtagjai is ezzel foglalkoznak, akkor biztosan tudnak neki segíteni.
    Nyugodj meg, a rák nem tud így "terjedni" vagyis ahogy írtad hogy beléd raktak egy rossz sejtet, ilyen nincs... tehát emiatt nem kell aggódnod.

    Viszont azt is tudnod kell, hogy a rák egy tipikus karmikus betegség, ez nem öröklődik, nem lehet csak úgy összeszedni, vagy elkapni mástól... Minden egyes embernél aki ezt a betegséget megkapja, egy negatív karma áll a háttérben.
    Nyugodtan olvasd el a " A karma - A betegségek tükrében" bejegyzésemet, teljesebb képet kaphatsz, hogy mit értek karmikus betegség alatt.

    Ha szeretnéd, akkor keress meg az elérhetőségeim egyikén (megtalálod a bejegyzések alatt) és segítek feltárni a betegséged okát.

    Köszönjük, hogy nálunk jártál :)

    szeretettel:
    Carmelian

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! Kezdem kapizsgálni...A mai világban folyton résen kell lenni, mert egy pillanatra nem figyelünk és már ki is billentünk az egyensúlyunkból, a MAGunkból. Befelé és kifelé kell egyszerre figyelnünk mindhárom szemünkkel és a szívünkkel egyaránt. Hát...HAJRÁ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anonymus!

      Így igaz! Nemcsak szemünkkel, érzeteinkkel is figyelni szükséges mindent,mert csak így tartható fent az egyensúlyunk.. és persze a tökéletes védelmünk is. Ha pedig érzeteinket szabadjára hagyjuk, akkor az mindig figyelmeztet majd bennünket!

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  6. Kedves Cedamus! Sohasem gondoltam arra,hogy vedelmet tegyek magamra....Felelotlenseg?Vagy csak ugy gondoltam,ha nem artok senkinek,akkor engem sem erhet baj?...nem tudom. Az oldalatokat olvasva,erzem hogy nagy igazsagokat tartok elenk,es erdekes hogy nagy szeretet arad a sorok kozul is.Halas vagyok,hogy Ratok talaltam. A vedelemmel kapcsolatosan azt szeretnem tudni,hogy milyen ido kozonkent kell tenni magunkra? Minden nap? Koszonom elore is a valaszodat,a segitsegedet;Kathy-Kathy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kathy-Kathy!

      Köszönjük a kedves sorokat, ahogy időnk engedi próbálunk újabb és újabb bejegyzéseket közzé tenni. Örülünk, ha csupán már írásaink is segítséget jelentenek. A védelmed, amíg nem vagy ura tökéletesen az energiáknak, addig érdemes naponta legalább egyszer erősíteni! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  7. Kedves Cedamus! Lehetséges az,hogy a páromon keresztül támad engem a negatív?
    Régóta foglalkozom spiritualitással nagyon sok cikket,könyvet olvastam már ebben
    a témában. Nem csak olvastam fejlesztem magam ahogyan csak lehet.
    Azt vettem észre minél többet "tudok", annál nehezebb a kapcsolatunk.Mintha állandóan
    próbálgatna,szurkálgatna
    egó-s kifejezéssel élve. Köszönöm előre is! szeretettel: Erzsébet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erzsébet!

      Nem érzékelem a negatív erők támadását körülötted! A kapcsolatotok azért válik nehezebbé, mert amíg Te gyorsan fejlődsz, párod ehhez képest egy helyben toporog, a spirituális szint különbség pedig nő köztetek. Ezt ő öntudatlanul sem tudja elviselni, hiszen a rezgésszámotok egyre eltérőbbek lesznek. Ez a különbség az, ami miatt nehezebbé válik a kapcsolat, de nyugodj meg, semmi más nincs, ami okot adhatna negatív erők támadásának.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Vajon mit kellene tennem,hogy elviselhetőbb legyen a kapcsolatunk,tehetek e érte.....elég ha én akarom a javulást....vajon a párom tud e,akar e változtatni? - érdemes e ezt hosszú távon tolerálni,még ha karmikus ok miatt vagyunk is együtt. Szerinted megéri várnom kedves Mágus?
      Ilyen kérdések jönnek elő bennem. Szeretettel: Erzsébet

      Törlés
  8. Kedves Cedamus!

    Szívesen elolvasnám ezt a könyvet, kérlek szépen megmondanád, hogyan lehet hozzájutni? Hol rendelhetem meg?

    VálaszTörlés
  9. Kedves Cedamus!

    Szívesen elolvasnám ezt a könyvet, kérlek szépen megmondanád, hogyan lehet hozzájutni? Hol rendelhetem meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gabriella!

      A könyv a legtöbb Libri, Líra, Anima, Tótágas könyvesboltban van készleten, ha esetleg nincs, akkor az eladók le fogják kérni 1-2 napon belül. De sok online könyvkereskedésben is megtalálhatod, így akár a Bookline-on is, ez utóbbinak beemelem a linkjét, hogy ne kelljen külön még keresned is:

      https://bookline.hu/product/home.action?_v=Melin_Cedamus_Igy_hallod_meg_a_lelked_es_rajta_keresztul_Istent&id=275553&type=22

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  10. Kedves Cedamus! Sokat segítenek nekem ezek az írások,és egyre több mindent megértek! Köszönöm! Azt érzem már jó ideje ,hogy nagyon sok negatív támadás ér. Nem nyilvános,csak érzem,emberek,a férjem, a rokonaim felől.A férjemmel jó ideig el is távolodtunk egymástól,azt hittem ,most már rendbe jönnek a dolgok,de a lényeg,hogy azt sem tudom ki ellen védjem magam,és miért,mi a bajuk velem,?ha megkérdezem,hárítanak. Hogy védjem magam és miért félek,ha nem tettem semmit?És vajon kiben bízhatok? Köszönöm,ha válaszol.An

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm, már ennek a tanulása is folyamatban van. Most is tanítottál, azzal, hogy ezt is gyakorolni kell, és a gyakorlattl lesz egyre erősebb. Köszönöm ezt az értékes tudást.

    VálaszTörlés