2013. június 18., kedd

Segítők - akik valójában azok

Akiket szívből ajánlunk:


Amennyiben utad során amulettekre.. talizmánokra.. kristályokra van szükséged.. akkor neked Meleronra van szükséged! Sok-sok segítő portékát (talizmánokat, amuletteket, kristályokat, erőpálcákat stb.) találhatsz nála, amelyek előhívhatják, fejleszthetik ősi képességeid! Csak nézelődj bátran kuckójában, vezessen a Lelked és megannyi csodára lelsz..  A legerősebb és legtisztább segítőket nála találod meg!

http://meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu/


Ha szeretsz olvasni és pozitív dolgokra vágysz.. vagy ha csak kikapcsolódásra.. feltöltődésre.. akkor egy magazin, ami mindezt megadja neked! Azért, mert az Élet Magazin.. azért, mert ez a lap.. valóban a pozitív emberek lapja! Nyugodtan erőt meríthetsz belőle! Nem véletlen, hogy mi is ajánljuk!
Egy blogoldal, mely szintén segítségedre szolgál! Bátran szétnézhetsz, olvashatsz az oldalon! 
Lélek-puzzle.

http://www.lelekpuzzle.hu/index.php/kirako/35-beszelgetes-egy-felebredt-lelekkelAmennyiben egy spirituális lélekgyógyász és ha egy mágus együtt.. valamit vagy valakit ajánl.. annak hidd el, alapos oka van! 

2014. nyarától már írásainkat is olvashatjátok az Élet Magazinban. Mindig új cikkekkel jelenünk meg, olyanokkal, melyek még itt a blogoldalunkon sem jelentek meg. A tőlünk kért könyvek mellé mindig egy-egy magazint is küldünk ajándékba.


Szeretettel:
Carmelian & Cedamus
6 megjegyzés:

 1. Nagyon köszönjük a pozitìv sorokat:) Èlet Magazin csapata

  VálaszTörlés
 2. Kedves Cedamus!
  Hálásan köszönöm az ajánlásokat, figyelembe fogom venni,mert az igaz segítőket nehéz kiszűrni a tömérdek kínálatból,és az Ön ajánlása nekem biztos támpont.
  Áldás és Szeretet: Pokorniné, Erzsébet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Erzsébet!

   Köszönöm szépen a bizalmat, és hogy szavaim ilyen sokat jelentenek. Valóban kevés az az igaz segítő, akikhez nyugodt szívvel fordulhatunk. De - és ez a legfontosabb - léteznek! :)

   Nagyon szívesen!


   Szeretettel:
   Cedamus

   Törlés