2013. június 19., szerda

A mágus - fekete vagy fehér ?

Továbbra is hiszem, és teszek érte, hogy a jó és a szeretetteljesség megvalósuljon. Továbbra is vallom, hogy céljaink megvalósításához csak szeretetteljes módon juthatunk. Sokan azt mondják, hogy a cél szentesíti az eszközt.. én erre azt mondom, hogy az eszközt mindig mi magunk határozzuk meg, de ha az eszköz nem nemes.. akkor célunk sem lesz az! 

Sokan azt mondják, hogy a mágusokat nem lehet csak fehérnek vagy csak feketének nevezni.. mert elmosódtak a határok.. a fehér is nyúl fekete eszközökhöz.. Én erre azt mondom, hogy minden mágus tudja a határokat.. ha azon átlép cselekedete semmi esetre sem lehet nemes.. a fehér jelzőt nem érdemli meg.. és a mágusi nevet is csak feketeként, mert módszere így valakinek.. valakiknek.. e világiaknak vagy sem.. de kárt okoz!

Ha csak egyetlen lény akarata sérül, ha csak egyetlen léleknek is törés a mágia.. ha az bárhol nem a szeretetteljességet szolgálja.. akkor a cél már nem lehet nemes.. még akkor sem, ha az ezer embernek segít.. és pedig azért nem.. mert egyetlen léleknek már árt! Ha belegondolsz, hogy benne vagy az ezer emberben.. akkor elkel és jó a segítség.. de azon az áron is, hogy valakinek ártsunk?! Mert már mást gondolsz akkor, ha viszont Te vagy az az egyetlen egy, akinek árt?! Mindig van másik út.. mindig van olyan lehetőség, amely mindenkinek megfelelő.. mindig lehet a mágiát is úgy alkalmazni, hogy az sérelmet senkinek ne okozzon!

Lehet uralni az összes ősi elemet is.. ebben még nincs semmilyen rossz.. nincs semmilyen negatív.. az egyetlen kérdés csupán az, hogy mindezt hogyan használják egyesek, mert mindig a módszerek döntik el, hogy ki a nemes.. és ki a fekete.. nem pedig a cél!

Nincs válogatási lehetőség sem.. nem létezik olyan, hogy ki az akinek segíteni lehet.. és ki az akinek nem! Mert az a mágus.. az a segítő.. aki így válogat.. az nem lehet fehér.. és az vagy nem akar segíteni.. vagy pedig csak nem tud! 



Szeretettel:
Cedamus



Elérhetőség:

cedamusmelin@gmail.com
Facebook: Melin Cedamus







11 megjegyzés:

  1. Csak egy kérdés! Egyetértek amúgy a szeretet erejével...de mégis...a mai helyzetet hogy a fenébe fogod megoldani szeretettel? Nem engednbek oda az amerikai elnökhöz, hogy megölöld...nem engednek oda a Pápához, hogy megöleld, hanem lelőnek, mielőtt odaérnél...ezt hogy oldod meg szeretettel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Érdeklődő!

      A szeretetet ne csak úgy fogd fel, mint magát egy cselekvést. A szeretet maga egy érzet.. és mint minden érzetnek energiája is van.. a szeretet energiája a legerősebb, legnagyobb rezgésszámú, ami létezik. Sokszor elég csak szeretettel gondolnod valakire és az általad létrehozott szeretet-energia célba ér. Akiben szeretet lakozik annak növeled a szeretet érzetét, akiben negatív, annak pedig csökkented gyűlöletét. Ha ezzel a szeretettel gondolkozol, és ezzel teremtesz, akkor előbb-utóbb elfogod azt érni, hogy kezet foghatsz az elnökkel, vagy megölelheted a pápát. Ugyanezzel az energiával, ha emberek milliói gondolkodnának és látnák a békét az egész földön.. akkor megszűnnének a háborúk.. mert a szeretet energiája elegendő lenne ahhoz, hogy a háborút erőltetők negatív energiáit megsemmisítsék! Szeretlek c. könyvemben a szeretetről.. az energiájáról, és mindarról ami ezzel összefügg, teljes képet fogsz kapni! Köszönöm kérdésed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. Érdek nélküli cselekvésben: nem a szereteted a lényeg, hanem túl lépni önmagad minden csapda lehetőségén amit eddig sajnos beletudtunk folyni, ha érdekből cselekedtünk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves József!

      A szeretet vonalát követve.. csak azzal gondolkodva.. azzal cselekedve.. nincsenek érdekek, és csapda sem fog létezni! Viszont igazad van, mert ha önös érdekek vezérelnek, akkor már nem beszélhetünk szeretetről! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Volt ilyen kor a földi létben az embereknek. Úgy hívták, hogy arany kor! Akkor még tudták az emberek, hogy kicsodák, és a szerint tettek vettek. Sokáig is éltek. A szeretetnek nagyon sok formáját ismerték, és természetesen "használték is" hiszen akkor még tudták, hogy a világegyetem és minden univerzum, e szerint működik. De vannak benne hullámvölgyek, amiből az erősek úgyis kimásznak...hiszen érdekük! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Károly!

      Így igaz! Azért kell tennünk, hogy ez a kor visszatérjen itt a Földön is! Igaz, még ehhez sok feladat van hátra.. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Károly a gondolat nyelvét mindenki tudja alkalmazni, de tudjuk é fogadni más emberek gondolat világát tudatosan, így beszélgetek gondolatban olyan emberekkel kiket a egyébként nem értenék mert nem beszélem a fizika nyelvüket amiben jelenleg használnak. Mindenki tud gondolatban olvasva beszélni merjük megtanulni és egyből ott vagyunk az aranykor hajnalában :) csak ennyi :))

      Törlés
  4. Ha úgy élnénk,hogy amit magadnak nem kívánsz,nem kívánod másnak sem,egyszerűbb lenne az életünk...És ez a SZERETET, szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Valóban, ez már egy nap lépés előre utunkon! :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  5. Kedves Cedamus nem haragszol -e az tanácsadás adtam nekik hogy minden magyar fogjuk össze a országos tüntetés legyen április 1 5-re!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Márta!

      Mindig, minden esetben szükség lenne az összefogásra!! Az emberek kezében van a hatalom!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés