2013. április 15., hétfő

A hit - Kihez forduljak?

A világ egyre nyitottabb a spirituális, ezoterikus dolgok iránt végre, ami nagyon jó, mert az embereknek fel kellene ébredniük "álomkórjukból". Lehet, hogy erős a kifejezés, de az az állapot, amiben az emberek nagy többsége él, ehhez hasonlítható. A valóság megismerése mindenki számára karnyújtásnyira van, de mintha köd venné körül őket... amit saját maguk hoztak létre a hitetlenségük által. 

Sajnos erről szkepticizmusról azok az emberek is tehetnek, akik magukat spirituálisnak vagy ezoterikusnak vallják és különféle olyan titulust adnak maguknak (boszorkány, főpapnő, mester, jósnő stb.), amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Céljuk alapvetően a minél több pénz és a hírnév megszerzése, fals információk nyújtása által. Tulajdonképpen őket, csakis önös érdekeik kielégítése vezérel, semmi más. Ezek az emberek sajnos távol állnak attól, hogy az igazi szeretet vezérelje őket, amely egy valóban spirituális egyén legfőbb ismertető jele. Hamis álarcot hordanak, és nehéz felismernünk, megkülönböztetnünk, hogy az álarc mögött valójában ki és milyen szándékú ember lakozik. Így nem csoda, hogy sok spirituális egyén hiteltelen marad már azelőtt, mielőtt kapcsolatba kerültünk volna velük, mert az emberek eleve sztereotípiákat állítottak fel róluk.

Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani, mert sok ember elfeledkezik még mindig arról, hogy egy hatalmas kincs van a birtokában (ami tulajdonképpen önmaga)... méghozzá a LELKE!!! A lélek az egyetlen olyan részünk, ami színtiszta, valódi útmutatást képes adni nekünk! 

Ha nem vagy képes még beszélgetni vele, akkor sincs probléma, mert bizonyára hallottál már az ún. első megérzésről, ami mindig tőle származik! Az első dolog, ami beugrik, az Ő lesz, a Lelked üzenete!Ő az, akiben bármikor, feltételek nélkül megbízhatsz, sosem fog tévútra vezetni, hisz célotok közös, mert egyek vagytok!

Ha elakadtál valamelyik életterületeden... úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz... vagy akár folyton kiújuló betegségeid vannak, akkor próbáld meg megkérdezni a saját Lelkedtől, hogy mitől alakultak ki ezek... az első dolog, ami eszedbe jut, az a Lelked hangja lesz. De ha még mindig kételkedsz magadban és úgy érzed külső segítségre, akár megerősítésekre lenne szükséged, akkor is kérdezd meg Őt kihez fordulj! Aki valamiért megmagyarázhatatlan módon vonz, és úgy érzed nála van megoldásaid kulcsa, akkor biztosra veheted, hogy az nem véletlen... Lelked így próbálja a tudtodra adni ki az, akitől valódi segítséget kaphatsz!

Egy fontos dolog a lélekkel való kommunikációban: mindig légy közben szeretetteljes, tiszta tudatú és nyugodt, másképp nem fogod meghallani!

szeretettel:

Carmelian 


carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Melin Cedamus






6 megjegyzés:

  1. Csodalatos egy cikk! Egyetlen egy kerdesem lenne. Letezik esetleg olyan hanganyag vagy zene amely kepes a tudatot tisztitani es magasabb rezgesre emelni? Tisztitani rossz energiakat, gondolatokat? Vagy esetleg, hogyan lehetne ezt megoldani? Koszonom szepen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tibor!

      Köszönjük szépen! :) A zene önmagában képes magasabb rezgéseket adni, de ahhoz, hogy ez tartós is legyen, a gondolatok helyes irányba történő fordítására is szükség van. Emelik a rezgéseket a kifejezetten yógához használt keleti zenék, még akkor is, ha csupán hallgatod őket, de ha meditációd közben szeretettel telíted magad, akkor az lesz az, ami kisöpör minden más ellentétes energiát és rezgést belőled. Általánosítsd magadban a szeretet és terjeszd ki nyugodtan a szeretetednek a határait, törekedj legyen benned a szeretet érzése általános, nem pedig célzatos, minél jobban megvalósítod ezeket, annál tisztábbak lesznek majd gondolataid, tűnnek el belőled a negatívak, és emelkedik rezgésszámod is.

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Kedves Cedamus!
    Kicsit kiegészíteném.
    "A valóság megismerése mindenki számára karnyújtásnyira van, de mintha köd venné körül őket... amit saját maguk hoztak létre a hitetlenségük által. " Nemcsak saját maguk hozták létre a ködöt. A köd egy eltervezett, szándékos, tervszerű program, mely pont az egyének ébredését hivatott gátolni. Hogy kik hozták létre és hogyan? Szerintem te pontosan tudod. Ez természetesen senkit nem ment fel az egyéni felelősség alól, mellyel a Lelkének tartozik, de fontosnak tartottam hozzátenni a gondolataidhoz. És valóban nagyon sok a kuruzsló és sokakat megvezetnek, de hátha Nektek is köszönhetően hamarosan kialakul a Lélek-kommunikáció minden jóindulatú emberben.

    Szeretettel üdvözöllek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Köszönjük szépen, valóban így igaz!! Ez a "köd", az emberek félrevezetése valóban nem véletlen!! De végezzük feladatainkat továbbra is, és valóban az a cél, hogy minden lélek előrébb léphessen, és bárki elérhesse az igazságot, megtudhassa a valóságot! :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Egyetértek a felvetéssel, a helyzetelemzéssel. Én abban látom az okot, hogy az emberek alacsony rezgésszinten vannak, melyhez negatív érzésvilág tartozik, ami lehúz és fogva tart, mivel energiahiányt okoz.Ebből nem könnyű felemelkedni, önmagunkra találni, önmagunkkal őszintén szembenézni és tisztán látni....Tudás, felismerés és energia egyszerre szükségeltetik a változáshoz...

    VálaszTörlés
  4. Kedves Lélek!

    Ez így igaz. A gondolatokat kellene átformálni, pozitív érzelmekkel társítani,ebben van a kulcs és természetesen a szeretet az, ami mindent felülír :)

    szeretettel:
    Carmelian

    VálaszTörlés