2013. január 27., vasárnap

Szellemek és démonok

Szellemek és démonok. Két külön világ, mégis együtt szokták emlegetni őket. Hogy miért? Roppant egyszerű, mert akik együtt emlegetik őket, nagyon keveset tudnak róluk. A másik ok épp ebből adódik, mégpedig, hogy általában keverik őket és nem tudják mikor melyikük talál meg valakit. Természetesen azoknak, akik nem látják, nem hallják, vagy nem érzik őket, azok nem is fogják tudni megkülönböztetésüket.

Kezdjük először a szellemekkel. Születésünkkor a lélek testünkbe költözik, hogy teljesítse feladatát, azt a megtapasztalást, ami számára a fejlődést jelenti. Ekkor még csak a lélek és a test alkot minket, majd az évek során folyamatosan kialakul a tudatunk, így alkotva meg az egységes hármast, ami nélkül nem lenne teljes egy emberi lét. A lélek halálunkkor elhagyja a testet, de lelkünkkel még ott van együtt tudatunk, újfent egy kettőst alkotva. A szellemünk és a lélek. Ez az, amit mi szellemeknek hívunk, és valójában ők a szellemek, azok az elhunyt emberek, akiknek lelkeik itt maradtak velünk a Földön.

Miért nem látjuk őket? Azért, mert mi egy fizikai síkon vagyunk, ezen élünk. A fizikai síkon kívül még további síkok találhatóak (több elnevezése is van, ki hogy hívja). Nos, a szellemek egy másik közvetlenül "mellettünk" lévő síkra kerülnek, ahol nem létezik idő, ami számukra így megszűnik. Még léteznek a maguk fizikai valóságában, de már test nélkül, lélekkel, tudattal, szellem alakban. A helyük nem itt lenne, hanem vissza kellene térniük abba a forrásba, ahol megszülettek, ahonnan majd újra leszülethetnek közénk testet öltve, folytatva fejlődésüket.

De ahogy mondtam is, még tudattal rendelkeznek. Ez a tudat, ami életük során kialakult bennük, hordozhat sok mindent magában. Az érzelmek amik bennük voltak, jelentősen felerősödnek. Az, hogy nem képesek az "Isteni hívószóra" átkelni, az mind a tudatukból ered. Van amelyikük nem is akar, van a melyikük fél. Az akaratos emberek szellemként még akaratosabbak, akik féltek életükben, azok most még jobban félnek, de a gonoszok, most még gonoszabbakká váltak. Azok viszont, akik életükben szerettek, most ugyanúgy szeretetteljesek maradnak, sőt ezen érzet is fokozódik bennük. Ha egy ilyen szeretetteljes szellem talál meg Téged, esetleg rokonod látogat meg, nem kell félned. Igaz, hogy helye már nem itt lenne, de aggodalomra nincs okod, de ez esetben is segíteni kell részére az átkelést.

Nehezebb és rosszabb a helyzet azokkal a szellemekkel, akik haragjuk, vagy gonoszságuk révén találják meg azt az élőt akihez csatlakoznak, vagy akit látogatnak. Nem egyszer céljuk átvenni a testbe bejutva az irányítást a tudat felett. Ezekkel a szellemekkel már jobb az óvatosság, jelenlétük általában rideg érzést vált ki mindenkiben, energia leszívásuk gyors közérzet változással jár, sokszor erőtlennek érzik magukat, még azok is akik naphosszat alszanak (ne ijedj meg, attól, azért mert naphosszat alszol, még nem biztos, hogy szellemed van, lehet aluszékonyságodnak más oka is). Sokszor rosszabbak, mint a démonok, mert képtelen velük szót érteni az ember, az a gyűlölet, az a tudatlanság és szeretet hiány ami bennük van, sokszor képtelen a normális kommunikációra, így velük szemben az átsegítés helyett más, immáron mágikus módszerekre van szükség.

A démonok már másfajta lények. Ugyanúgy élők, mint mi emberek, csak másfajta éteri testtel rendelkeznek. Náluk is megtalálható a hierarchia, vannak egészen alacsony rangban is démonok, de ugyanígy rengeteg démont irányító vezérek is. A démonok nem mások, mint az angyalok negatív kivetülései. Ahogy a jó megtalálható az angyalokban, úgy a rossz a démonokban. De a rossz nem választható el úgy a jótól, hogy az ne maradjon belőle benne, épp ezért a démonok is fejlődő képesek, ugyanúgy, mint egy kezdetleges lélek, csak a fejlődésük sokkal, de sokkal lassabb. Ebből kifolyólag a szeretet erejével, a szeretet energiájával kommunikatívvá és kezelhetővé válhatnak. A feltételes mód nem véletlen, de mint ahogy a gonosz szellemek esetén, úgy a démonok esetén is van mód az embertől való elválasztásra, igaz náluk nagyobbak a lehetőségek. 

Több oka lehet annak, ha egy szellem vagy egy démon rád talál. Ahogy fentebb is írtam, mindig is voltak gonosz emberek, akik hatalmi vágyuk, gyűlöletük vagy épp saját szórakoztatásuk végett uralkodni képesek egyes szellemek, vagy éppen démonok felett. Bizonyos ígéretekkel vagy épp különböző kötésekkel képesek rávenni ezen lényeket, hogy bárkit meglátogassanak, zaklassák, megbetegítsék, őrületbe kergessék, de még arra is, hogy megöljék. Nem egy esetben előfordult, hogy így szellemek és démonok hatása alatt uraltak embereket különböző cselekmények elkövetésére. De találkoztam olyan szellemmel is, akit fekete mágusa a forrásba történő átengedésével hitegetett, csak teljesítse kéréseit.

A másik gyakori eset pedig az, amikor a negatív kisugárzás, az emberekben lévő alacsony rezgésszám az ami bevonzza őket. Előszeretettel szeretnek ilyenkor energiát szívni, vagy épp csak saját maguk szórakoztatni. Ahogy korábban is mondtam a rosszabbik eset, amikor a test felett akarják átvenni a hatalmat és az irányítást. 

Másik bejegyzésemben, illetőleg fentebb már említettem mik azok a körülmények, amik szellemek vagy démonok jelenlétét támasztják alá, de most kicsit kibővítve ismét megteszem. Ismétlem, ha valamelyik körülmény megtalálható nálad is, az még nem jelenti azt, hogy új lakótársat kaptál! A leggyakoribb a rossz közérzet, ok nélküli hangulat váltás és mindemellett egy rideg érzés. Egy olyan érzés, ami nagyon-nagyon kellemetlen és folyamatosan, időről időre ismétlődik. Folyamatos gyengeség, erőtlenség, aluszékonyság. Gyakori még jelenlétük, ha tárgyak elmozdulnak helyükről, így képek a falon, amik akár le is esnek. Suttogások, hangfoszlányok hallása, apró csörömpölés zaja. Álmaidban folyamatosan ugyan az a harc, ilyenkor izzadással teli ébredés, vagy ébredésekkor különböző karcolások, sérülések észrevétele, melyek alvás előtt még nem léteztek.

Tudnod kell, hogy az állatok, így a kutyák, macskák képesek érzékelni mind a szellemeket, mind a démonokat, nem véletlenül hitték az ókori Egyiptomban, hogy a macskák vitték át a lelkeket a túlvilág kapuján, vagy épp a görög mitológiában kutya őrizte az alvilág kapuját az onnan szökni kívánók megakadályozására. Épp ezért, ha kisállatod fújtat, borzolja szőrét, vagy ok nélkül morogni, ugatni kezd legfőképp éjszaka, akkor ez is lehet oka.

Ha több ilyen körülmény is adódott nálad, akkor érdemes segítséget kérned. Ha csak egyikük ismétlődik, vagy csak egyik merül fel benned és nem tudod eldönteni, akkor is érdemes rákérdezned, mert egy kérdéssel nem veszítesz semmit. 

Hacsak valamilyen befejezetlen feladatuk nem maradt hátra, a szellemeknek nem itt a helyük, mint ahogy a démonoknak sem. Ha szép szóval nem megy, akkor megy mágiával, de az élőkhöz a túlvilágiaknak már nincs semmi köze.

Szeretettel:
Carmelian és Cedamus

Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Melin Cedamus


Ha szeretnél még többet megtudni róluk.. a mennyországról és a lélek útjáról a halál után.. ha szeretnéd tudni hogyan születtek a démonok.. mi a kapcsolat köztük és az angyalok között.. miben tévednek az orvosok a tudathasadással kapcsolatban.. mindent, ami létezésükkel kapcsolatban összefügg.. és mindazt, amivel védekezni lehet ellenük.. megtudhatod 2013. őszén megjelenő könyvünkből! A könyv megmutatja számodra az igazi szeretet erejét.. Már csak ebben a formában, a könyv második kiadásában fogod megtalálni!!  





38 megjegyzés:

  1. Kedves Cedamus! Én,csak annyit szeretnék kérdezni,hogyha az édesanyám a szeretetre,és a békére törekedet az édesapám meg alkoholista volt,és olyankor olyan volt mint egy ördög,mert olyankor mindig megakart bennünket gyilkolni,de már mind a kettő meghalt,akkor ők egy síkon vannak,mert ez nagy igazságtalanság lenne Isten részéről,ha még ott sem hagyná békén édesanyámat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Érdeklődő!

      Haláluk után mindketten jelen voltak még egy ideig a mellettünk lévő síkon, de már ott vannak a forrásban, ahonnan leszülettek. Ott már nincs harag, nincs indulat, sem gyűlölködés, csak béke és szeretet. Oda már csak a lélek térhet önmagában, most várják, hogy újra leszülethessenek, új életre készülnek fel. Nem kell aggódnod, édesanyád lelke teljes biztonságban van! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. Köszönöm kedves Cedamus!És édesapám,aki bántott minket,de csak akkor,ha alkoholt fogyasztott?.Sokszor érzek,olyat mintha valaki figyelne,és szándékosan kárt akar nekem,és családomnak okozni.Volt olyan,hogy arra ébredtem,hogy nem tudok felkelni az ágyból,mert megvagyok bénulva,és fölöttem egy kékes fehéres fényű arcot látok,és mereven néz,de még kiáltani sem tudok a gyerekeimnek,hogy segítsenek.Gondolatban hívtam az Úr Jézust,meg távoztattam Jézus nevében,hogy távozz tőlem sátán,és utána rövid időn belül megszűnt.Fizikálisan éreztem,hogy megkönnyebbülök és valami elhagyja a testemet.A gyerekeimmel is történt már ilyen,csak mondtam nekik azonnal Jézus nevében távoztassák,meg sokat is imádkozom a védelemért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Édesapádnak majd felelni fog cselekedeteiért következő életében, meg kell majd tapasztalnia azt saját bőrén, amit ebben az életében adott. Érzeteid jók voltak, idegen negatív erők próbáltak hatalmukba keríteni.. de a benned lévő szeretet és hit erejével sikerült mindezt megakadályoznod. Nem édesapád szelleme volt az, nem is démon, sok negatív érzetű szellem van még jelen, akinek nem itt lenne a helye!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Köszönöm szépen,nagyon megnyugtatóak a válaszai! Jó éjszakát!

    VálaszTörlés
  4. Mindent tudsz látni és érzékelni ha AKARATOD VAN RÁ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Ezt így ebben formában én nem jelenteném ki! :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Szerencsejátékos döntéseim alapján hitem van rá. :)

      Törlés
  5. Nagyon érdekes volt. Magam is megtapasztaltam férjem édesapjának halála után, hogy a cicám meglátta őt. Egy ideig merőn nézett az ablakra, aztán vadul nekiugrott, leverte a virágot. Én nagyon megijedtem, de azután arra gondoltam, hogy ő járt ott. Jóval később is éreztem a jelenlétét, a sajátos illatából, de akkor már nem ijedtem meg. Egy ideje viszont az az érzésem, hogy nem kelt át. Vajon jók a megérzéseim?

    VálaszTörlés
  6. Elnézést, a megszólítás elmaradt,mert az elején még nem is kérdésnek szántam,de valamiért azzá lett. Tehát, Tisztelt Cedamus! Az előző kérdésemre tisztelettel választ szeretnék kapni. Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Igen, jók a megérzéseid. Nem mindig van a közeletekben, de valóban nem kelt még át. Az állatok sokkal hamarabb és erőteljesebben képesek érzékelni jelenlétüket, ez történ esetedben a cicáddal is! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  7. Bocsánat, de akkor még kérdeznem kell. A haláleset több.mint öt éve történt. Egy idő óta pedig úgy érzem, mintha a férjem olyanná vált volna, mint ő, pedig teljesen más volt. Lehet, hogy mindössze így változik az idősödéssel, vagy valóban az édesapja hatása alatt áll? A cica, sajnos apósom halála után iszonyú betegségben kimúlt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen érzeteim azt adták vissza, hogy párod édesapja már régebben távozott közölünk. Viszont átkelése nincs időhöz kötve, ezt majd a közlejövőben megjelenő könyveben is olvashatod. Érzeteim azt adják vissza, hogy bizonyos részben mindkettő, vagyis változik is, és hatása alatt is áll az alacsonyabb energiáknak. Sajnálom a cicátokat, de közvetlenül nincs köze apósod szellemlényéhez. Viszont a legjobb lenne számára és számotokra is, ha átkelne.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  8. Tisztelt Cedamus! Köszönöm a válaszokat.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Melin Cedamus . Az édesapám 1999 - ben a férjem 2004-ben hunyt el. De lányom a múlthéten azt mondta nekem látta az apukáját köd alakban az unokám is így vélekedett, mostanában nekem is nyomasztóak a napjaim fáradt vagyok mindenem fáj. Mi történt ennyi idő után?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Ahogy a könyveb is leírtam - bár igaz még nem olvashattad -, de nem mindenki hagyja el halála után a szellemsíkot. Nagyon sok lélek "bolyong" évekig, akár évszázadokig is. Így történt ez esetedben is, most visszajött hozzátok valamilyen okból kifolyólag. Ahhoz, hogy többet tudjak mondani már feltárásra és a vele való beszélgetésre lesz szükségem. Az energiái azok, amik lehúzzák a tiéd, ezért érzed a fáradékonyságot, a fájdalmat és azt, mintha éveket öregedtél volna nagyon hamar. Nyugodtan keress meg üzenet formájában!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Kedves Melin Cedamus köszönöm a választ és kereslek.

      Törlés
    3. Kedves Cedamus MIT kerdezel feltáráskor és milyen nyelven kerdezek AZ lelked?

      Törlés
  10. Kedves Melin Cedamus. Köszönöm a választ. Igen üzenetben.

    VálaszTörlés
  11. Tisztelt Cedamus Mágus!

    Erzsike vagyok, 61 éves. Az én férjem 2004-ben hunyt el. Nem tudom mire vélni az állandó fáradékonyságomat, erőtlenségemet, tehetetlenségemet, szinte teljes"bénultságomat". Értem ezalatt azt, hogy bármilyen tevékenység legyen is az, úgy érzem, nem tudom, nem vagyok képes, tehetetlen vagyok, meg vagyok bénulva. A hátam időnként úgy érzem összeroppan, szétszakad, se ülni, se állni nem bírok, olyankor úgy érzem, csak vízszintesen tudok egyáltalán létezni. Lehetséges volna, hogy köze van ehhez valamiféle szellemnek? Mindent NEHÉZNEK, bonyolultnak, megoldhatatlannak érzek. Ezt nagyon nehéz elviselni, mert engem is romba dönt, de sajnos 2 gyermekemre, unokámra, minden közeli és távolabbi családtagomra kihat. Tönkreteszem az ő életüket is, pedig én nem akarom, csak tehetetlennek érzem magam. Ebből kifolyólag pedig értéktelennek, az önbizalmam, önbecsülésem nincs sehol. Folyton orvoshoz járok, betegnek érzem magam, egyik elmúlik, jön a másik. Létezik számomra kiút, van valamilyen segítség? Meg tud engem valaki gyógyítani? Vagy csak magamra számítsak? Én vagyok a kulcs önmagamhoz? Kedves válaszát előre is megköszönöm. Tisztelettel: Erzsike

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erzsike!

      Bizonyos részben már a korodból adódó betegségek is nehezítik életed, de ez önmagában sokkal elviselhetőbb lenne. A szellem jelenléte, alacsony energiája mindezt negatívan befolyásolja. Sajnos az alacsony rezgésektől feszültebbé, ingerlékenyebbé válsz, ami szinte ok nélkül is kitör belőled. Igen, ezt valóban nem könnyű elviselni másoknak, ha nem tudják hogyan kell kezelni az ilyen helyzeteket. El kell távolítani, át kell kísérni, és vissza kell állítani közvetlen környezeted rezgéseit, ezután egészségi állapotod is javulni fog, és érzelmi hullámaid pedig meg fognak szűnni. Nyugodtan keress meg üzenet vagy e.mail formájában, segíteni fogok.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Hálásan köszönöm kedves válaszát. Erzsike. Keresni fogom.

      Törlés
  12. Kedves Cedamus, csak el nem távozott lelkekkel, vagy igazi, kemény negatív lényekkel is foglalkozol, akik eltávolításához erő kell? Távolról is működik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      A mágiának, a szeretetnek, az energiáknak nem szabhat határt semmilyen távolság, nem szükséges a személyes fizikális jelenlét. Démonokkal is ugyanúgy foglalkozom, mint az át nem kelt lelkekkel, esetleg más entitásokkal. Minderről teljes betekintést is nyerhetsz a Harc a szellemek és démonok ellen címmel írt könyvemből. :) Természetesen, ha megkeresel, bármiben segítségedre leszek.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  13. Kedves Cedamus! Köszönöm a tanításokat ! Szeretettel Brigi

    VálaszTörlés
  14. Kedves Cedamus!
    Kérlek segíts,nagyon félek! Most èjjel 2x is átéltem,hogy aludtam,vagy félálomban voltam. (közben a 2hónapos lányom és 5èves fiam mellettem aludt az ágyban).Hirtelen egést testem borzongott, és mintha egy görcs állt volna belém,nem bírtam mozdulni beszélni, pedig pröbáltam kiabálni. Elődzör sokáig tartott, öleltem szotosan a kisbabámat, de görcdösen és láttam,éreutem hogy a gyerekeim alszansk. A nyakam köré mintha x hajam tekeredett volna. Aztán vége lett.
    És most pár perce megint: egész testem borzongott,görcs, nem bírok beszélni,mozdulni,közben mintha ébren lennék.
    Mi ez? Miért ? Senki halottat nem ismerek! Nsgyon félek!!
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva!

      Teljességgel megnyugodhatsz, ez egy természetes megélés, nagyon sok mindenkivel előfordul, nem szellemek és nem démonok műve. Ez egy olyan kivetült állapot, amikor bár öntudatodnál vagy részben, de a tested nem tudod irányítani. Nincs miért aggódnod, a tudatoddal képes leszel mindezt befolyásolni, ha legközelebb is hasonlót élnél át, már nem lesz ennyire ijesztő. Majd el fogod érni azt is, hogy gyorsan és egyszerűen ki fogsz tudni jönni ebből az állapotból, de ettől függetlenül nyugodtan megkereshetsz üzenetben is, ha úgy érzed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a válaszod,hihetetlenül megnyugodtam! Rettegek a szellemektől,és mivel 4 napja nem sokat aludtam és borzasztó stresszes voltam,arra gondoltam,hogy a negatív energiáim idevonzzák "őket".
      Volt már ilyen egyszer régebben is,akkor is halálra rémültem. Bár..a macskám,aki a lábunknál aludt,tök nyugodt volt..Talán ha tényleg szellem lett volna,azt ő is,vagy a mellettem alvó gyermekeim is megérezték volna..
      Mindenesetre,nagyon szépen köszönöm, ha lesz ilyen,mindenképp jelentkezem! (És bocsánat,hogy a pánikban írt kérdésemben nem igazán találtam a betűket!)
      Minden jót kívánok!
      Éva

      Törlés
    3. Nincs miért elnézést kérned kedves Éva! Sokszor még nyugodtan is elő fordul, hogy az ember félreüti a betűket. Az a legfontosabb, hogy megnyugodtál, és tudod, hogy mi okozza mindezt. Valóban jól látod, a rezgések segíthetnek bevonzani a szellemeket, ezért is örülök, hogy rezgéseid visszaálltak. Nyugodtan keress csak, ha legközelebb is ilyen fordulna elő, de már ekkor tudatod sokkal tisztább lesz, és sokkal könnyebben fogsz majd visszalépni a teljes ébredésbe. :) Nagyon szívesen!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    4. Kedves Cedamus! Az lenne a kérdésem hogy elhunyt szeretteim átkeltek-e már a forrásba? Bővebben üzenetben megírtam! Szeretettel Erika





      Törlés
    5. Kedves Erika!

      Igen, az ilyen kérdések már erősen személyesek, mindig jobb közvetlenül üzenetben, köszönöm! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  15. Kedves Cedamus!

    Megerősítést szeretnék kérni.Édesapám februárban elhunyt.Élete utolsó szűk két órájában vele lehettem.Sajnos ő már nem volt magánál,vagy mégis?Halálhörgés fázisában volt.Kezemközt a fejével mantráztam a fülébe hogy:keresd a fényt,ez nem a vég,mész haza.Mondtam neki tudom hogy hallasz,biccentett a fejével,vagy csak szerettem volna ezt hinni?Később a család is oda ért,ő felnézett(addig csukva volt a szeme) végig nézett rajtunk kicsordult a könnye és elment.Tudom hogy hazatért.Erősíts meg kérlek.

    Szeretettel:Manka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Manka!

      Kérlek, fogadd részvétem édesapád elvesztése miatt!!
      Amit lehetett, amit tudtál, megtettél! Semmi nem volt véletlen és nem a képzeleted játszott, megnyugodhatsz teljesen, hogy édesapád át is kelt a fényen!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Kedves Cedamus!

      Köszönöm az együttérzést!
      Szavakkal nem tudom kifejezni amit érzek a soraid olvasása közben.Hálás szívvel köszönöm!!

      Szeretettel:
      Manka

      Törlés