2013. január 26., szombat

A mágus




Nekem még gyermekkoromban is egy tiszteletreméltó, embereket segítő és minden akadályt megszüntető kép tárult szemeim elé a név hallatán. Egy kép a magas, hosszú szakállas bölcsről süveggel a fején. Arról, aki itt él velünk ismeretlenül és az Isteni erőtől kapott tehetségével, „varázslataival” segít minket, legyen bármi is számunkra a megoldhatatlan probléma.

Egy kép, mely időközben átalakult bennem. Már tudom, hogy nem a külseje teszi azzá, akitől mindig is a segítséget vártam, hanem a bölcsessége és azok a képességei, amiket gyermekfejjel sosem érthettem meg, amiket még sokan felnőttként sem értenek.

Soha nem fog kiállni a nyilvánosság elé, mert nem hírnévre és hatalomra van szüksége, csupán arra, hogy végezhesse feladatát háttérbe húzódva, teljes ismeretlenségébe. Így tudja teljes nyugalomban tenni a dolgát, távol a világ zajától, senkitől nem zavartatva.

Erejét az Isteni erő adja, nem kopottas papírtekercsek, porosodott könyvek. A lelke vezérli gondolatait és cselekedeteit, hogy a rosszat jóvá formálja, hogy a szegénységből gazdagságot teremtsen, hogy a magányt boldogság váltsa.

Nem függ semmitől és senkitől, nincs aki meghatározná dolgát, így mindig ott segít, ahova hívják, ott ahol rá van szükség. Legyen ott bármi probléma, bármi amit megteremtettünk magunknak, vagy amivel gonosz démoni erők céltáblájává váltunk, mert amit a sors elvesz vagy megnehezít, azt a sors vissza is adja vagy újra megkönnyíti. Ha rátalálsz mágusodra, akkor az a sors keze, mert megkaptad rá a lehetőséget, hogy élj vele. Hisz neki nincs ura, nem függ senkitől, csak attól az Isteni erőtől, amitől képességét kapta, hogy segítsen sorsod jobbá formálásában. Ha rátaláltál az Isteni erő vezetett útja elé.

A rontások, átkok, kötések mindig valamelyik rosszakaródtól származnak, de a karmikus problémák és a blokkok mindig belőled erednek. A szellemek és démonok sem véletlenül találhatnak meg, vagy Te vonzod be őket, vagy pedig küldik hozzád. Ha utadba került kérd mágusod segítségét tiszta szívvel és nyugalommal! Ismétlem, azért találtál rá, mert terheid eleget cipelted, a sors megelégelte szenvedésed, lehetővé vált, hogy életed saját magad irányíthasd. Innentől kezdve senkinek nincs joga arra, hogy feletted uralkodhasson sem holmi boszorkánysággal, sem démoni lényekkel, de már saját magad által keltett terheid sem kell cipelned tovább.

Szeretettel: 
Cedamus


Elérhetőség: 
cedamusmelin@gmail.com 
Facebook:
Melin Cedamus



















12 megjegyzés:

  1. Kedves Cedamus! Szeretném,ha rajtam és családomon segítenél az Isteni erőddel,mert egyedül már nem bírom tovább!!! Hiszem,hogy nem véletlenül találtam rád,mert ahogy olvastam-e szavakat,éreztem a megkönnyebbülést.Úgy érzem,hogy engemet és családomat,gyerekeimet,megátkozták.Akár mit teszek,vagy teszünk,minden jó szándékkal,becsülettel,minden kudarcba,veszteségbe fullad.Mindig őszintén,becsületesen állunk mindenkihez és minden feladatunkhoz,munkához és ennek ellenére,sem a munkánkban,sem a párkapcsolatban,sem az anyagiakban sikertelenek vagyunk.Volt a családunkban egy nagyon rossz indulatú nő,aki mindig azt leste,hol tud nekünk ártani,mert irigy volt ránk,aki már két éve meghalt,de még most is érzem sokszor,mintha ő nem hagyna még mindig békén bennünket.nagyon sok kárt okozott nekünk,meg persze mások is,de ezek már mind meghaltak rákos betegségben,meg tragikus körülmények között.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Érdeklődő!

      Segíteni fogok, ez természetes, de kérlek keress meg e-mailben, mert a válaszom személyes, és nem tartozik másokra. Annyit természetesen leírhatok, hogy problémád összetett, de orvosolható! Mindenre van megoldás.. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. Köszönöm szépen a válaszát!Nekem a facebookon lenne gyorsabb és egyszerűbb,ha ez önnek nem probléma,üzenetben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Tökéletes lesz facebookon is, csak nyugodtan írj! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Wiccak vagy boszik es joemberek..
    a természetes szeretete fo szempontuk..
    Csak olyan magiat hasznalnak ami elore visszi a paciens..
    Jo az irasod..
    De nekem mindegy ..nem nev szamit hanem az ember..szep napot..elbeszelgetnek veled ..ha lehet..ez a tema az eletem.

    Gratulalok..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Fatimaboszi! :)

      Igen, így igaz, ha szeretettel állunk hozzá, ha ezt az energiát használjuk, az előre visz mindenkit! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Kérlek téged Tisztelt Cedamus Mágus segíts rajtam,hogy az anyagi gondjaim eltűnjenek örökre,és végre megtudjam venni a kis házamat amit kinéztem magamnak és tudjak sok barátomnak munkát adni és sikeres egyéni vállalkozó legyek és kitudjam végre fizetni még karácsony előtt az albérletemet,és legyen tartalék pénzem is és sok munkám.Isten Áldjon érte és Köszönöm hálás szívvel a segítséget"És kérlek gyógyítsd meg azt akit 10 évig gondoztam és tanítottam és szerettem,mert néha hiányolja szívem és eltudjak menni hozzá Karácsonyra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Norbert!

      Már válaszoltam is leveledre! :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  5. Mindenki Sámánnak szūletik.Van aki tobább tanul .Sámánnak szūletni kell , amįg nem szųletik meg , nem lehet Sámán .Magasabbszįnt a MĄGŲŞ ,nem használ eszkøzøket , csak az elmėjét használja.Egy kūlõnleges - Szįnţ a TĂŁȚŒŠ.Ølyan ŠĂMĂN , aki egyben MÆĢŲŞ is. Tisztában van Mindennel , ėrti , åtlåtja a Világot , mind fizikai és szellemi szīnten.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Cedamus. Én is írhatnék neked privátban? Noémi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Noémi!

      Nyugodtan írhatsz Cedamusnak, a bejegyzés alján található elérhetőségek egyikén, segítségedre lesz :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  7. Kedves Cedamus!Segirsèget kèrnèk èn is!Hiszem ,hogy nem vèletlen talàltam erre az írásra előre is hàlàsan köszönöm 🙏🙏🙏

    VálaszTörlés