2013. január 28., hétfő

Mikor szükséges a védelem?

Amikor a mágikus vagy mágusi védelem szót halljuk, rögtön arra gondolunk, hogy valamilyen baj esetén nyújt segítséget nekünk. Ebben nem is tévedünk, de a baj elhárítása már csak egy bizonyos része a mágikus védelemnek. Téves az a gondolat, hogy védekezés csak akkor szükséges, amikor már egy támadást a kellős közepén el kell hárítani.

A védelem összetett, nem csak támadások elhárítására használjuk, hanem belső egyensúlyunk megőrzéséhez is. Ugyanis támadásról beszélhetünk akkor is, amikor tudatunkkal negatív gondolatokat gyártunk, mert ezzel veszélyeztetjük azt a belső egyensúlyt, amivel kiegyensúlyozottan élhetünk. Minden támadás ezt veszélyezteti, akár közvetlenül, akár közvetve.

Természetes, hogy minden támadást el lehet hárítani mágikus védelemmel, ahogy a támadások közben is be lehet csatlakozni a folyamatában lévő támadások megszüntetése végett. A támadás mindig a támadó szándékától függ, ami lehet egyszeri bosszúság, de gyakrabb, amikor folyamatosan életed megkeserítésére törekszik, akár mentálisan, akár fizikailag.

Ugyanez a helyzet nem mondható el a szellemekről és a démonokról. Ők általában hosszasan fognak majd veled együtt élni, ha rád találtak, akár életed végéig is. Akkor viszont, ha gazdájuk küldte hozzád, minden az irányítójuktól függ. Addig lesznek ott veled, amíg ő akarja, és azt tesznek majd, amit gazdájuk parancsolt nekik, mert ezeket az embereket gonosz szándék vezérli.

Ne késlekedj segítséget kérni, ha akár fizikai, akár mentális támadások kellős közepén találod magad, mindig oka van annak, hogy pont téged találtak meg.

Ezekben az esetekben sokkal egyszerűbb a helyzet, mert a mágusi erő mindig erősebb és hatalmasabb, mint a támadások, amik téged érnek. Sokkal egyszerűbb -még ha veszélyeket is rejt magában - egy démont, egy szellemet, vagy gazdáját megkötni, illetőleg egy védelmi kört rád húzni, mint azokat a támadásokat megszüntetni, amiket negatív gondolataiddal gyártottál magadnak. A gondolkodásod ebben az esetben elementálokat hoz létre, amik élő, körülötted lévő ártalmas energiák. Azért nehezebb a helyzet ebben az esetben, mert ilyenkor ha az elementálokat meg is szüntetem körülötted, és azt akarjuk, hogy ez a negatív erő ne térjen vissza, a gondolataid át kell, hogy formáljuk, és ehhez nem csak a mágikus erőre van szükség, hanem Rád is. Ha Te képtelen vagy a negatív gondolkodás átformálására, a megsemmisített elementálok helyett a negatív gondolkodásod újabbakat fog teremteni. 

A mágus bármiben fog Neked segíteni, legyen az bármilyen gonosz erő megkötése, vagy totális erősségű támadás megszüntetése, de gondolataidhoz nem nyúlhat hozzá, épp ezért a saját magad elleni támadásokhoz, hogy véglegesen megszűnjön, Te is szükséges vagy. Ezeket a saját magad elleni támadásokat blokkoknak is nevezzük.

Azzal kezdtem ezt a bejegyzést, hogy nem csak a már meglévő fizikai vagy mentális támadás elhárítására kell használni a védelmet, hanem célszerű, annak megelőzésére is. Tudod, ha hűvösebbre fordul az idő, pulóvert veszel fel, mert ellenkező esetben fáznál. Tudatosan cselekszel, védekezel előre a hideg ellen. Ugyanennek a tudatos felfogásnak kellene benned lennie az élet minden területén. Ha negatív a gondolkodásod, akkor negatív elementálokat gyártasz és megteremted annak lehetőségét, hogy a negatív elhatalmasodjon benned és mindezzel megteremted a lehetőségét egy szellem vagy egy démon bevonzásának.

Egyszerű, hogy mindezt megelőzd, csak pozitívan kell látnod mindent - még akkor is ha nehéz, mert ezzel nem csak bizonyos támadásokat tudsz megelőzni, hanem életedbe pozitívabb történéseket is vonzol - és pozitív elementáljaid nem fogják a negatív lényeket közel engedni magadhoz.

Ez a legegyszerűbb módja, a rossz elkerülésének, de ha képtelen vagy rá, akkor kérj segítséget, jobb megelőzni egy nem kívánatos lakótárs társaságát. Ha életed sikeresebb, mint a környezetedé, vagy sok az irigyed, vagy sokan nem szeretik a szeretetteljességed, érdemesnek tartok köréd húzni egy mágikus védelmet, megelőzve azt, hogy bármilyen nemű támadás is érjen rosszakaróid révén. Mint ahogy érdemesnek tartok csupán megelőzésképpen egy mágusi védelmet, bármilyen nemű támadás ellen, melyet bárki, bármikor indíthat ellened az éteri síkon keresztül, ne várd meg míg az akár fizikai, akár mentális formában beléd csapódjon.

Szeretettel:
Cedamus

A könyv segítségedre lesz a tökéletes védelem gyakorlatban történő elsajátításában!


Elérhetőség:
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Melin Cedamus






13 megjegyzés:

  1. Ezt még nem olvastam eddig .(itt ebben a formában) ;) Köszönöm ismét <3

    VálaszTörlés
  2. Kedves Rita!

    Csak azért nem vetted észre.. mert még nem volt szükséges olvasnod.. :)


    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  3. "Sokan nem szeretik a szeretetteljességed"
    Ilyen van? Ez hogy lehet? Jó és szeretetteljes emberekkel az ember szeret együtt lenni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Igen, még sajnos léteznek ilyen emberek, lények.. őket az alacsonyabb rezgések vezérlik! Nagyon sokat dolgozunk azért, hogy ők is fejlődhessenek, ők is előrébb léphessenek. De természetes, hogy a legtöbb embernek valóban jó érzés a szeretetteljesek társaságában lenni! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Köszi! Tetszett, viszont jó volna megtanulni a védelmet, ahogy meg védem magam a hideg ellen pulóverrel, úgy a negatívtól is valamilyen ruhával megvédhetem? :D Vagy hogyan lehet kérni Tőled mágikus védelmet, vagy mágusi védelmet? Köszönöm válaszodat! Üdv.

      Törlés
    3. Kedves Lélek!

      Igen, nagyon jól látod, ahogy a hideggel véd a pulóver, úgy a negatív energiák ellen is van védelem. :) Akár kérheted tőlem is a segítséget, akár egy védelem kövét is fel fogok tudni tölteni lényedre szabottan, illetőleg a tökéletes védelmet el fogod tudni sajátítani az Így hallod meg a lelked és rajta keresztül Istent c. könyvemből! :) Ahogyan a legjobbnak érzed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. ❤ koszonom kedves😊 Pont ehez hasonlo dolgok jartak a gondolataimban😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok szeretettel kedves Lélek! Örömmel tölt el minket, hogy segítségedre lehettünk, megerősítést adhattunk! :)

      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  5. Nagy szükségem lenne egy hatékony módszerre amivel megvedem magam a negatív energiaktol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Kérlek keresd meg Cedamust üzenetben a fenti elérhetőségek egyikén (a bejegyzés végén találod), segítségedre lesz :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  6. Kedves Cedamus és Carmelian

    Nagyon örülnék egy védelem kőnek.Hogyan juthatnék hozzá? Panda99

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andrea!

      Kérlek, írj valamelyikünknek e-mailt, carmelian14@gmail.com, cedamusmelin@gmail.com és megbeszéljük a részleteket :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés