2013. január 17., csütörtök

Az egészségről 4. - A kiváltó okok megszüntetése

Nagyon sok gyógyító, energiakezelő létezik a Földön. Lelkük saját fejlődése mellett, azért születtek a Földre, hogy segítsék, gyógyítsák az emberiséget. Azért, hogy az embereknek ne egészségügyi problémáikkal kelljen foglalkozni, hanem valódi életfeladataikra tudjanak koncentrálni. 

Minél több gyógyító, minél több olyan személy létezik, aki betegségeinket elmulasztja, annál jobb. Az a legfontosabb, hogy segítsék embertársukat, hisz ez által ők is fejlődnek és erősödnek. Örüljünk nekik, és köszönjük meg a sorsnak, az "Isteni erőnek", hogy utunkba sodorta őket, akkor amikor épp szükségünk volt rá. 

Ahogy korábban már írtam, a betegségek kialakulását három csoportba oszthatjuk. A karmikus okok, a negatív életszemlélet és a "nem vigyázok a testemre" okai miatt kialakult betegségek. A karmikus okok esetén egy-egy előző életből áthozott, vagy jelenlegi életben megvalósított tett, vagy cselekedet sor miatt kell a "büntetést", betegség formájában letudni. A negatív életszemlélet esetén, tudatunk oly annyira pesszimista nézeteket táplál és hoz létre ezzel rengeteg negatív energiát, ami előbb-utóbb megbetegíti a testet. A harmadik csoportba pedig azok a betegségek tartoznak, amikor felelőtlenül viselkedünk, nem figyelünk magunkra, nem foglalkozunk azzal, hogy szervezetünknek szüksége van bizonyos, a működéséhez szükséges lételemekre. Illetőleg felelőtlenségünk révén, testünk fizikai határainak figyelembe vétele nélkül olyan környezeti hatásoknak tesszük ki szervezetünk, ami eleve a betegség kialakulásához vezet.

Az utóbbi két esetben történő betegségek kezelése - a hozzáértők, így a gyógyítók számára - viszonylag egyszerű. Gyógyszeres kezelés, antibiotikumok (méreganyag bejuttatása) nélkül, csupán fejlettebb képességeik révén megoldhatják bárki egészségügyi problémáját. Az okokra viszont itt is figyelni kell, mert ha nem figyelünk oda, a gyógyításból csak átmeneti kezelés lesz. Ha valaki pesszimizmusa révén továbbgyártja negatív energiáit, akkor ezek a saját magát körülvevő, benne lakozó energiák újfent beteggé fogják tenni. Valamint, ha továbbra is felelőtlenek leszünk testünkkel kapcsolatban, akkor szintén a betegség lesz a következő állomás.

A legbonyolultabb a helyzet a karmikus okok miatt kialakult betegségek esetén. Ugyanis itt a gyógyítás vagy sikertelen, vagy pedig csak átmeneti, akkor ha a betegség felismerése, a betegség megtapasztalása önmagában még nem szüntette meg a karmikus okokat. Ha pedig, nem szünteti meg, mert a felismerés mégis kevés, addig nem érhetünk el átmeneti sikereken kívül semmit, amíg az okokat meg nem tudjuk teljes egészében szüntetni. Vagy ez esetben a tüneteket, az okok megszüntetése nélkül egyáltalán nem is tudjuk enyhíteni. Épp ezért ahhoz, hogy a betegség elmúljon és soha többé ne újulhasson ki, a betegség kiváltó okát fel kell tárni, és azt meg kell szüntetni. Amíg ez nem történik meg, addig maximum csak is kizárólag átmeneti javulásról beszélhetünk.

Tudom nagyon jól eső érzés már az is, amikor enyhülnek a tünetek, múlik a fájdalom, de a karmikus okság révén a betegség előbb-utóbb visszatér. Hiába kezeljük, hiába mulasztjuk el a tüneteket, vagy gyógyítjuk meg a betegséget, ha nincsenek megszüntetve az okok, akkor a betegség akár kiújulva ugyanabban a formájában, vagy pedig másik (hasonló súlyú) betegség formájában fog újra jelentkezni a karmikus okság miatt. Sokszor korunk miatt, már nincs ideje a karmikus okság beteljesedésének jelenlegi életünkben, de sajnos az okok ott maradnak és következő életünkben a betegség ismételten jelentkezni fog. Tudom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy nem számít, csak most legyenek egészségesek, nem érdekli őket a következő élet. De hidd el nekem, hogy a betegség a következő életedben is ugyanilyen fájdalmas lesz. Ha előző életedben már meg tudtad volna szüntetni az okokat, akkor most nem kellene szenvedned a betegség miatt, lehet akkor is azt mondtad, hogy nem számít mi lesz a következő életedben...

Mindenképpen amellett vagyok, hogy a kezelések során az okok megszüntetése a legfontosabb. Azzal, hogy megszüntetjük a tüneteket, az okok még ott maradnak, de ha megszüntetjük az okokat, akkor a tünetek is megszűnnek, örökre! A lelkünk tiszta lappal folytathatja fejlődésének útját, életeken át.

Szeretettel:
Carmelian

Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
Facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász





9 megjegyzés:

  1. Szia , szeretném meg kérdezni hogy , karmikus betegségből tudsz-e gyógyítani véglegesen , Voltam már egy pár helyen de sajnos semmi eredménye , a betegség vissza jár!Kérlek válaszolj nekem , editmucus62@gmail.com-ra

    VálaszTörlés
  2. Kedves Edit!

    Igen, a karmikus betegségek gyógyíthatóak, de legalábbis mindenképpen enyhíthetőek, ez a karma erősségétől függ. A részleteket megírom levélben.

    szeretettel:
    Carmelian

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldtem a levelet Kedves Edit, de visszajött hogy a fenti e-mail cím nem jó. Megkaptad a levelet?
      Carmelian

      Törlés
  3. Kedves Carmelian , a testverem eleg regota beteg es szeretnem tudni , hogy karmikus betegsege van-e ? elerhetosegem : ezoann@yahoo.com , Koszonom !

    VálaszTörlés
  4. Kedves Lélek!

    Válaszoltam e-mailben.

    szeretettel:
    Carmelian

    VálaszTörlés
  5. Kedves Carmelian! A hugom kb 4 éve pszihés és komoly alkohol problémákkal küzd.Hogyan tudhatom meg,hogy hozta-e,vagy szerezte,és mit tudok neki én segíteni a túlélésben? nemetildiko@gmail.com-on tudom elolvasni a válaszod ha megtisztelsz vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildikó!

      Írtam e- mailt. :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    2. kedves carmelián !! gerincsérvel és gerincproblémával kűzködök ,tudsznekem segiteni ,??

      Törlés
    3. Kedves Mária!

      Kérlek, keress meg ezen az e-mail címen : carmelian14@gmail.com és leírom hogyan tudok segíteni :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés