2013. január 12., szombat

Az állatok gyógyításáról

Házi kedvenced betegsége esetén jó tudni:

Ahogy bennünk emberekben, úgy minden élőlényben ott van, ami élővé varázsolja, ott van bennük is a lélek. Legyenek ők növények, vagy akár állatok. Az összes élő megjelenési forma rendelkezik lélekkel, nem csak mi emberek, hanem ők is. 

Különbség persze van közöttünk. Itt élnek velünk, ugyanebben a fizikai dimenzióban, mégis egy másfajta létsík az övék. Más a megélésük és más a megtapasztalás, ami miatt ebben a megjelenési formában kell, hogy éljenek. Nem rendelkeznek egóval, énképpel. Nincs tudatuk, még ha mi azt is hisszük taníthatóságuk révén. Ezek valójában, ösztönös cselekedetek, berögződött ingerületek. Amiről mi azt hisszük náluk tudat, mindössze az alapvető létfenntartásra szorítkozik.

Bizonyos értelemben mégis sokszor fejlettebbek nálunk, amit ez a másik létsík okoz, mely alapján képesek érzékelni, látni, hallani azokat a lényeket, amikre mi emberek nem (vagy csak közölünk kevesen) vagyunk képesek. Ezért fordul elő, hogy néha nem tudod mi ütött kis kedvencedbe, mi az ami miatt egyfolytában ugat, éjszaka nyugtalan, vagy éppen fújtat, esetleg borzolja a szőrét. Ne ijedj meg, nem minden esetben jelenti ez azt, hogy szellemet, vagy általad láthatatlan lényt érzékel, de az esetek legnagyobb többségében erről van szó. De nem csak ezt érzékelik fejlettebben.

Kis kedvenceink, kis háziállataink legyen ő kutya, macska, tengeri malac, vagy más egyéb kis rágcsáló, kifinomultabban és erősebben érzékelik az energiákat is. Erősebben, mivel nincs ami blokkolná őket. Ez azt jelenti, hogy amikor energiával "kezeljük" őket, ezt az átadott energiát azonnal érzékelik és veszik, nem úgy mint mi emberek. Kedvenceinknek nincs tudati kialakult én képe, nincs éntudata, egója, két dolog vezérli, a létfenntartás és a szeretet. Ezért is van az, hogy amíg mi emberek sokszor öntudatlanul is blokkoljuk a pozitív energiákat, addig ő náluk ezek a pozitív energiák azonnal képesek beépülni, erősítve és segítve összes létfunkciójukat.  

Az életformájukból kifolyólag, mint ahogy mi emberek, úgy ők is, képesek megbetegedni. Ennek lehet az oka a káros környezet, a falánkság, vagy bármilyen apróbb baleset. Ilyenkor ugyanúgy aggódunk értük, mint mikor egymásért aggódunk, de ez így is van rendjén, a szeretetet minden élő felé áramoltatni kell, mert az a valós szeretet. Viszont ilyenkor, betegség esetén sem kell kétségbe esni, hisz sokkal fogékonyabbak nálunk embereknél a szeretetre és a jóra, ez által a pozitív energiák fogadására. Ebből kifolyólag egyértelmű és kétségtelen, hogy kedvenceink kezelése könnyebb és hatásosabb, akár egy rövid gyógyítással azonnal egészségessé tehetjük. 



Ha szeretnéd kedvenced egészségben tudni, keress bátran!


Elérhetőség:
Carmelian14@gmail.com
Facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász





7 megjegyzés:

  1. Mihalovics Mária Szilvia2013. április 7. 12:57

    A szeretetet minden élő felé áramoltatni kell, mert ez a valós szeretet ! Kedvenceink fogékonyabbak a szeretetre, a jóra, mint mi emberek !!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mária!

    teljes mértékben igazad van, a szeretet általános, ezért nem irányulhat csak egy valakire vagy egy valamire, hanem ahogy írod is, mindenre kiterjed, ha nem, akkor az nem szeretet. Igen, az állatok mindenre fogékonyabbak, úgy a szeretetre, mint az energiákra, mivel nincs egójuk, ami gátolná őket ebben.

    Köszönjük, hogy nálunk jártál!

    Szeretettel:
    Carmelian & Cedamus

    VálaszTörlés
  3. Érdekes amikor megvakult a kutya (kétszer is volt ily dolog az életében) az üresség segítségével gyógyult meg, ahol nem volt jelen semmilyen gondolat, csak energiák, és kellet 3nap hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Az energia.. milyen érdekes, mi mindenre használható! Szívből örülök, hogy újra egészséges lett! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Kutyámnak május óta szembetegsége van, ami a fél éves állatorvosi kezelés után sem múlt el teljesen, szerencsére nem vakult meg, de biztos vagyok benne, hogy csökkent a látása. Nagyon szeretnék segíteni neki! Kedves Mágus, mit tehetek érte? És érdekelne "Névtelen" módszere is... köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Amika!

    Úgy érzem, hogy a kutyusod esetében már erősebb gyógyítói energiára lesz szükség, keress meg az elérhetőségeim valamelyikén (amelyeket megtalálsz bármelyik bejegyzésünk alatt) és megbeszéljük a részleteket.

    szeretettel:
    Carmelian

    VálaszTörlés