2012. június 15., péntek

Rólunk

Régóta foglalkozunk a spiritualitással, vagy az általános vélemény szerint az Univerzum megmagyarázhatatlan paranormális történéseivel, a természetfelettinek nevezett képességekkel. Pedig semmi nem természetfeletti és nem megmagyarázhatatlan. Minden az Univerzum törvényei szerint működik, csak nem mindenki értette még meg, és nem mindenki fogta még fel az Univerzum működését és a bennünk, emberekben rejlő lehetőségeket, képességeket. Azokat a képességeket, melyek mindenkiben meg vannak kivétel nélkül. 

Ebben nyújtunk majd írásainkkal segítséget. Mindig az alapokhoz nyúlunk vissza, mert mindennek az alapja az Univerzum, és ezzel együtt a legerősebb, legmagasabb rezgésfokú energiája, maga a szeretet. A valós, az igaz és szívből áradó szeretet. A szeretet amivel bármit felépíthetsz, amivel bármit megvalósíthatsz.

Rengeteg témáról olvashatsz majd itt, akár magának a szeretet fogalmának valójáról, de ugyanígy a lélekről, az egoról, a karmáról, a mágiáról vagy épp az életfeladatokról. Hatalmas feladatra vállalkoztunk ezzel, hisz térölelő bármelyik témakör, de célunk a segítés, mindenkinek a boldogulása, életének helyes mederbe való terelése. Bármilyen problémád megvilágosítjuk és bármelyikben segítséget adunk. Nem kívánunk az életedbe beleszólni, csak megmutatjuk azt a megközelítést, amivel orvosolhatod a gondjaid. A döntés mindig a Tied marad! 


Szeretettel:
Carmelian & Cedamus


elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Melin Cedamus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése