2012. június 13., szerda

Egy oldal Érted.. Értetek.. Bárkiért.. Mindenkiért!

Spirituális céllal indítottuk el ezt azt oldalt azért, hogy segítségedre lehessünk bármilyen téren, hogy felismerd valódi életcélod, hogy lásd miképp működik az Univerzum, és hogyan építheted fel életed a legerősebb energia, a szeretet segítségével. Azért, hogy felébredj, hogy felébredhessenek mások is, hogy mindannyiunk akaratának segítségével eltűnjön a rossz a Földről, megtisztuljon és új élet kezdődhessen rajta. Egy új időszámítás.

Írásaink egyszerűek, a szeretet vonalát követik minden esetben, ha valami bonyolultabbnak tűnik, akkor mindig a tiszta szeretet szemszögéből kell megközelíteni és így minden azonnal érthetővé válik. Blogoldalunkon nem fogsz más oldalakról összeollózott cikkeket olvasni, csak és kizárólag a saját írásainkat, melyeket minden esetben lelkünkön keresztül kapunk meg, hogy a tudás, amit átadunk tiszta maradhasson, és megfeleljen a Mindenség Tudástárában (sokaknak Akasha Krónika) foglaltaknak. Majd az általunk írt könyveknek is látni fogod a megjelenését, melyekből szintén valós és konkrét tudást szerezhetsz, melyek hatalmas segítségedre lesznek életutadon és lélekfejlődésedben.


Bármilyen életterületen kaphatsz felvilágosítást, tanácsot, spirituális védelmet vagy épp gyógyítást, azt amire épp szükséged van, vagyis segítségért is fordulhatsz hozzánk. Nem kell azon gondolkoznod, hogy "vajon az én problémámra van-e segítség?", mert minden probléma orvosolható, a szeretet, a mágia, az energiák nem ismerik a lehetetlen fogalmát.

Vannak sajnos olyan kérések is, amelyek végrehajtásával másoknak ártanánk, így olyat, ami mások akaratmegtöréséhez vezethet, ami fekete mágia, mint például a szerelem kötés, ne kérj tőlünk, és javasoljuk, hogy mástól sem. Az ilyen kérések, az ilyen feladtok megvalósulása a későbbiekben mindig komoly következményekkel fognak járni, és lélekfejlődésed akadozására is kihatással lesz. 


Jóslást sem fogsz tőlünk hallani! A jövő folyamatos mozgásban van, ha valakitől megtudod a jövőd és abban rossz szerepel, akkor nem annak elkerülésén fáradozol, hanem beleéled magad és várod megvalósulását, hogy túl legyél rajta, holott csak azért kaptad az információt, hogy azt elkerülhesd. Ha pedig jót "mutatnak a csillagok", akkor pedig hitetlenkedsz, gondolataiddal a hitetlenkedésed miatt vagy megvalósítod az ellenkezőjét, vagy pedig egyszerűen mivel készpénznek veszed annak megvalósulását, így ölbe tett kézzel várod, nem teszel érte semmit és elmulasztod a lehetőségeket. 


Épp ezért lehetőségeket mutatunk arra vonatkozóan, hogy miképp tudod megvalósítani célod, miképp kerülheted el azt, aminek beteljesülését nem szeretnéd. Mindebben a segítséget meg is fogjuk adni számodra. 


Amikor segítséget nyújtunk, rád is hárul majd feladat, éppen amiatt, hogy egyben tudati és lélekfejlődésed is töretlen maradhasson, hogy erősödhess. 

Hasson át a szeretet, teremtsd meg gondolataiddal a jót, higgy benne, higgy abban, hogy a jövőd olyan lesz, mint amilyennek Te alakítod! Mi segítünk Neked!


Szeretettel:

Carmelian & Cedamus


elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Melin Cedamus







8 megjegyzés:

  1. Segíteni csak te tudsz magadon, de el lesheted mások minta életszikráit, ők hogyan tudták legyőzni önmaguk árnyoldalait. :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lélek!

    Teljes mértékben egyet értek! Csak nem mindenki ért még el oda, hogy ezt megtehesse, ezért segítségre van szüksége.


    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  3. Kérnék segítséget a félelem lekuzdésére, ha lehet megtudni mi az oka a félelmemnek. Koszonom a segítséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Igen, minden félelemet meg lehet szüntetni, csak fel kell tárnunk hozzá a pontos okát, még akkor is, ha az nem ebből az életből származik. Nyugodt szívvel keress meg bármelyikünket! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Kedves Cedamus szeretném ha feltárnád ezt az okot amitol a félelem van, mit kell tennem. Koszonom a választ.

      Törlés
    3. Kedves Lélek!

      Segíteni fogok, de keress meg kérlek, ezek már nagyon személyes lenne itt! :) Köszönöm!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Pontosan a születésnapomon indították ezt az oldalt két éve.......teljesen "érthető", hogy ide találtam :D .... milyen jó, hogy ide találtam <3

    Végtelen hálával és szeretettel: Jupiter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jupiter!

      Valóban.. semmi nincs véletlenül, és természetes volt, hogy ilyen dátumok mellett ránk találj! :) Örömmel tölt el minket, hogy írásainkkal segítségedre lehetünk! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés