2015. október 6., kedd

Mesekönyv a legkisebbeknek



A szeretet mesekönyve

Már kapható! 






Anyukák és apukák, nagymamák és nagypapák, a legkisebbekre is gondoltunk!


Szeress így, ahogy én! 


Egy mesekönyv az élet mindennapjaiból merítve gyermekeinkért, unokáinkért!

Semmi sem csodálatosabb, mint a gyermeki szeretet őszintesége és tisztasága. A könyvben egy  kisfiú  meséli el  gyermeki  fülnek csengőn rímelő  kedves kis  versben, hogy  ő  hogyan  és mennyire szeret. Mindeközben a lapozó elragadó rajzaiban is gyönyörködhetnek kisgyermekeink, unokáink.


A könyvesboltokba 2015. december 6 körül fog kikerülni. 

"Keménylapos" mesekönyv (lapozó), 6 éves korig.
Terjedelme: 10 oldal
Bolti ára: 1.590- Ft. 


Az ünnepek alkalmából az egyik karácsonyi ajándékunk, hogy december 22-ig jelentős kedvezménnyel kérhetitek tőlünk is, így 990- Ft. lesz az ára (a postaköltség 600- Ft.) 



Szeretettel:
Cedamus



Elérhetőség:
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:
Melin Cedamus




2 megjegyzés:

  1. Köszönjük ezt a könyvet a gyermekeink nevében. Aki ismeri a mesékbe rejtett igazságot és szeretetet az tudja, ezt az örökséget gyermekeinknek jogos jussa, régen máglyán égették a tudást, és az írok ezt a mesébe rejtették, tudták jól mit tesznek. A Tündérnép csoportomba írta egy író nő -aki a Tündérekről írt könyvet, egy Pesti Karácsonyi kirakodó vásáron mutatta be a könyveit, és egy kedves kisfiú mosolyogva megfogta, szerette volna megkapni, de szülei elhúzták és cserébe legot ígértek neki-rossz döntés volt....ezért kívánom Melin Cedamus könyvei minden gyermek kezébe ott legyenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Freya!! A tanulságos történetet is, valóban.. a legkisebbeknek szüksége van arra, hogy megfelelő tanítással felnőve a lehető legerősebbek lehessenek, és a lehető legtöbbet adhassák az emberiségért!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés