2014. október 3., péntek

Ásványok lelke - energiával töltött kristályaink

Ahogy már olvashattátok az ásványokkal kapcsolatos előző bejegyzésünket, mindannyiuk nagyon erős rezgések, energiák hordozói. Nem véletlen, hogy nálunk eredeti alakjukban, nyers formában maradtak, mivel így az általuk kibocsátott eredeti erő is megmaradt. Az energiáik már önmagukban is érezhetőek, de mi további plusz energiákkal töltöttük még fel őket a Mindenség erejével. Örömteljes feladat volt számunkra, hiszen tudjuk, hogy ezáltal további segítségetekre lehetünk. Gyönyörűek, hatalmas erőkkel megtöltve. Sokan közületek csupán már a képeken keresztül is érzékelni fogják ezt.

Minden ásvány, azzal a plusz energiával van feltöltve, ami a kő nevét adja számunkra, ezért is neveztük el így őket. De mindezt az energiát saját erőiddel, saját hiteddel még tovább emelheted! Egyetlen kőtől sem szabad viszont csodát várnod, bármelyikük segítségedre lesz, de az a dolog, amire csodaként tekintesz, az csoda is marad. Tápláld hiteddel a kő és energiái mellett mindazt, amiben az ásványi lélek segítségét kéred! 

Amit még tudni érdemes, az az, hogy az igazi erő benned lapul, a kövek csupán segítők! 

Ezen az oldalon az összes típusú követ bemutatjuk. A színárnyalatok a valóságban kissé eltérhetnek. A meglévő ásványok nem mindegyikét fényképeztük le, általában egyet vagy kettőt közülük, ezért nem biztos, hogy pont a képen szereplő kő fog érkezni, hanem az, amelyiket a lelked számunkra megsúgja. 



A szeretet köve




Az igaz szeretet tiszta energiájával feltöltve. A kövek nagy méretűek, 7-8 cm-esek.




A védelem kövei



A védelem sebezhetetlen energiájával feltöltött kövek, bármilyen típusú negatív energiák ellen segítséget nyújtanak. Jelenleg kétféle is található belőlük, mindkét fajta kő nagy méretű, 9-10 cm. és 7-9 cm-esek. 















A gyógyítás/gyógyulás köve


A gyógyítás és gyógyulás energiáival feltöltött kövek, akár gyógyítóknak, akár gyógyulni vágyóknak. Egyforma kövekről van szó, a színárnyalat csupán a fényhatás miatti. Közepes méretben, 4-5 cm-esek. 










A hűség köve


Az őszinte hűség energiájával feltöltött kövek. Érdemes akár ajándékba is, hiszen tulajdonosára a közelség miatt mindig nagyobb hatása van. Nagy méretűek, 8-12cm-es laposabb, illetőleg 6-7 cm-es teltebb darabok találhatóak. 



A hit köve


A hit energiájával megtöltve, a kételyek, a félelmek legyőzése érdekében, hogy a céljaid valóra válhassanak! Nagy méretű, 7 cm-es kövek. 










A bátorság köve


A bátorság energiájával, hogy meg tudd tenni, meg merd lépni azt, amit már régóta tervezel, ami kiteljesedésed hozhatja el! Nagy méretű 7-9 cm-es kövek.









Az oldás/megbánás köve



A tisztaság hordozója, hogy a cselekedetek negatív energiái enyhüljenek, hogy segítségedre lehessen a teljes megbánásban. Nagy méretű, 6 cm. körüli, telt kövek. 








A nyugalom köve


A nyugalom energiájával feltöltött kő, stresszes helyzetek, a feszültség enyhítésében lesz segítségedre. Közepes méretű 3-4 cm-es kövek.




Az önszeretet köve



Az önszeretet, az önelfogadás energiájával feltöltve. Segítség abban, hogy szerethesd és elfogadhasd önmagad! Közepes méretűek, 3-5 cm-esek.







Az elfogadás kövei


Az elfogadás energiájával, mely segítség mások milyenségének illetőleg önmagad helyzetének elfogadásában, hogy bármilyen helyzet ne negatív energiákat teremtsen, és segíthessen az előrejutásban. Közepes méretű kövek, 3-5 cm-esek. 









A megbocsátás köve


A megbocsátás képességének energiájával feltöltve. Segít mások irányában a megbocsátásban, de ugyanígy segítségedre lesz, akkor is, ha hibáztál és Te szorulsz megbocsátásra. Ez esetben nagyszerű ajándék is! Közepes méretű kövek, 3-5 cm-esek. 












A meditáció köve


A körülmények kikapcsolásának energiájával, az ellazulás energiájával feltöltve. Segítségedre lesz az egyre tökéletesebb meditatív állapot elérésében. Közepes méretű kövek, 3-5 cm-esek. 


A megérzés köve


A megérzés energiájával feltöltött kövek. Elősegítik a lélek és a tudat kapcsolatát, felerősíti és könnyebben értelmezhetővé teszi a megérzéseket. Közepes méretűek, 3-5 cm-esek. 








Az emlékezés köve


Segítség a tudatban, és a tudatalattiban is tárolt emlékek előhívásában, akár előző életek esetén is! Közepes méretű kövek, 4-5 cm-esek.








Az elengedés köve




Az elengedés energiájával feltöltött kövek. Segítség a múlt megéléseinek, a keserű emlékek elengedésében, párkapcsolatban történő szakítás után is. 4-6 cm-es, közepes méretűek.











A lehetőségek, a jó irányú változás köve



Segítségedre válik a változás megindításában, az energiája révén előhozza számodra a lehetőségeket, amelyek révén biztosíthatja számodra ezt a jó irányú változást. 3-5 cm-es, közepes méretű kövek. 









Az ébredés (elősegítésének) köve


Energiája révén segítségedre lesz az ébredésben, önvalód és a valóság teljes felismerésében. Közepes méretűek, 3-5 cm-esek. 










A bőség köve



A kövek a bőség energiájával vannak feltöltve, mely révén megindulhat a gyarapodás az anyagiak területén. De ne csak anyagi területre gondolj! 4-6 cm-es, közepes méretűek. 















A türelem rózsája


A türelem tiszta energiáival feltöltve, a türelmetlenség negatív energiáinak megszüntetésére, hogy pozitív érzetekkel tölthessen el célod megvalósulásáig minden eltöltött pillanat. 6-9 cm-es, nagy méretű kövek.










A koncentráció köve


A koncentráció teljesen tiszta energiáival feltöltve, a tökéletes odafigyelésért, összpontosításért. Közepes méretű kövek 4-7 cm-esek.













A helyes döntések, az útmutatás köve


Energiái révén segít a tévedések elkerülésében, válaszút esetén segít a helyes döntés meghozatalában. 3-5 cm-es, közepes méretű kövek.












A teremtés köve


A mentális jó irányú teremtőképesség energiáival lettek feltöltve, segít a gondolati energiáid tisztábbá és erősebbé válásában, melyek által ezen teremtések könnyebben valósulnak. 3-6 cm-es, közepes méretűek.









Harmonikus kapcsolatok köve



A harmónia energiáival, kapcsolatok helyreállításáért, a harmónia megteremtéséért, megtartásáért kerültek feltöltésre. 3-5 cm-es, közepes méretű kövek.







A bónusz kő/kívánságod köve


Abban az esetben, ha bármilyen másfajta segítő energiára van szükséged, és ennek a kövét fentebb nem találod, akkor ezt a bónusz követ fogjuk feltölteni számodra a kért energiával. Közepes méretű, 3-5 cm-es kövek.




















A kreativitás köve

A kreativitás energiáival feltöltve, segítségedre lesz a monotónia legyőzésében. Életfeladataid, problémáid, hobbid, munkád megoldásában is sikeresen használhatod (az ihletért, az alkotói munkáért). Közepes méretűek 2-5 cm-esek. 








Akár saját fejlődésed, előrelépésed érdekében, akár ajándékba szeretteidnek! 

A nagy méretű kövek ára egységesen 8.980- Ft., kivéve az oldás/megbánás kövét, amely 7.480- Ft., a közepes méretű kövek ára egységesen 6.980- Ft. A csomagolás és a postaköltség (belföldre) minden esetben ajándék! 



Szeretettel:
Carmelian & Cedamus



Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus



7 megjegyzés:

  1. Üdv! A kristályok meddig őrzik meg a feltöltött energiákat, mikor és hogyan tisztítsam? Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Nagyon sokféleképpen lehet tisztítani a kristályokat. Azokat, amelyeket mi töltünk fel energiákkal, a szeretet és a hit energiái éltetik és táplálják. Ha ezen (tiszta) energiákkal táplálod őket, akkor nem fognak "koszolódni" és nem lesz szükség semmilyen tisztításra, megőrzik mindvégig energiájukat! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Azért ezek a gyönyörűséges képződmények, ásványok megérdelmelnék, hogy a valódi elnevezésüket (legalább zárójelben) odaírjátok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Valójában minden ásvány hordoz magában bizonyos energiákat, akár több fajtát is. Mindig azon ásványt töltünk fel egy bizonyos energiával, amelyek azt a legjobban képes tárolni, majd tovább is adni. Innentől kezdve a korább elnevezése megszűnik létezni, nem az lesz, ami volt, hanem éppen az, amivé vált. Megtévesztő lenne sokak számára, ha odaírnánk a korábbi nevét, mert sokan úgy gondolnák, hogy azok önmagukban is megadnák azokat az energiákat, amelyekről írunk, holott ezt csak akkor, ha azokkal feltöltjük őket!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Kedves varàzslók,,,a kõ tehàt kõzet ès az ásvány kõzõtt tegyenek külõnbsèget,,szeretettel. Omnipotens Regis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És valoban hatarozzak meg tuntessek fel az eredeti nevet,, ugy latom nem teljesen szunt meg letezni a kivülallo mint en peldaul ugyanolyannak latja mint az õnõk energiaja elõtt mintha meg sem vàltoztak volna talán még a kristâlyszerkezetük sem vàltozott tehát akàr a vegyülettanilaag is leirhatoak,,mar ha elèg pallèrozott az elmèjük a hatàrozàsukhoz,,,,

      Törlés
    2. Kedves Lélek!

      Nincs jelentősége ebből a szempontból, a különbséget az adja, hogy melyik kristály/ásvány milyen energiával van feltöltve. Bármi is volt előtte, bárminek is nevezte el a tudomány, onnantól kezdve, hogy feltöltésre kerül már nem az, hanem ezen új energiákat segít majd tárolni és továbbadni azoknak, akinek a lényére feltöltésre kerülnek. :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés