2013. december 3., kedd

Ajándékaink az ünnepekre 2018

Ismét közelednek az ünnepek. Ahogy az eddigiekben év vége felé, ugyanúgy most is újra több értékes ajándékkal kedveskedünk mi is Nektek. Most többel, mint eddig bármikor!! Akár önmagatoknak, akár szeretteiteknek szánjátok őket!


Könyveink mellé!!

Bármelyik könyvet is kéred tőlünk a négy közül, úgy a könyv mellé az ajándékunk a képen látható külön energiákkal feltöltött kristályunk, az "életfeladatok megerősítője". A kristály egyetlen könyv rendelése esetén is jár!













A könyveinket ezen az oldalon, a linkre kattintva közvetlenül is megtalálod (de borítójukat láthatod majd lentebb is):

http://emberisegebredese.blogspot.hu/2014/01/konyveink-sikeres-es-boldog-eletekert.html


Energiával töltött kristályaink mellé!




Amennyiben a külön energiákkal feltöltött ásványok bármelyikét is kéred tőlünk, úgy melléjük az "önbizalom (magabiztosság) köve" jár ajándékba (a kép illusztráció, nem biztos, hogy pont a lefényképezett fog érkezni). Az ajándékot már egyetlen energiával töltött kristály mellé is megkapod. 





Külön kérésre az "önbizalom köve" helyett választható a "békesség-meghittség köve" 





vagy az álmok értelmezését segítő "álmok megfejtője" ásványunk is.







A legtisztább, legerősebb energiákkal feltöltött ásványainkat, kristályainkat ezen az oldalunkon, a linkre kattintva azonnal megtalálod:



További ajándékaink!


gyermekeknek készült lapozó jelentős, közel 40% kedvezménnyel, kapható az ünnepi időszak alatt (990- Ft.)!! A lapozóhoz csak az árkedvezmény jár (egy lapozó szállítási költsége súly alapján 600- Ft.), valamint egy a gyermekek számára feltöltött "gyermekeink védelmezője" kristály, viszont összevont rendelés esetén a mesekönyv postaköltsége is lehet ajándék (megbeszélés alapján)! 












A további meglepetésünk pedig, hogy azok, akik könyveink közül legalább hármat kérnek egyszerre (ugyanabból a könyvből is lehet), úgy ebben az esetben a postaköltség (belföldre) a mi ajándékunk lesz. 

Az ajándékok összevonhatóak, az ásványainkat ajándék postázással és ajándék kristállyal veheted majd kézbe. A könyvek esetében pedig (minimum 3 könyvnél) ajándék postázás jár, továbbá az "életfeladatok megerősítője" is érkezni fog már egyetlen könyv esetén is.


Az ajándék időszak elkezdődött, és december 20-ig tart, ezen  a napon még tudunk úgy postázni, hogy minden a karácsonyi fa alá kerülhessen! 


Az ajándék kristályok (méretük alapján 3.000- Ft-ba kerülnének) önmagukban nem vásárolhatóak meg, csak és kizárólag ajándéknak szántuk őket! Ajándékaink a készlet erejéig tartanak!! 


Szeretettel:
Carmelian & Cedamus



Elérhetőségeink:

carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

Facebook:

Carmelian Spirituális Test-lélekgyógyász
Melin Cedamus


Könyveink:























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése