2013. július 15., hétfő

A szeretet - csak szeretni tudni



Még mindig rengeteg negatív rezgést érzékelek.. sok-sok mindenkinek gondolkodásban.. pedig szeretünk szeretni.. de sokszor ebbe az érzetbe más is bekerül, mint csupán az a színtiszta szeretet, amire nekünk szükségünk lenne! Ahhoz, hogy vágyaink, álmaink megtudjuk valósítani.. nem szükséges hozzá semmi más, csak tudni valósan szeretni. Olyan tisztán, hogy abba semmilyen más érzet ne kerüljön bele, mert akkor már a szeretet sem őrzi meg valódi energiáját.

Sokan abba a hibába esnek bele, hogy elhiszik mindent tudnak.. ismerik a vonzás törvényét.. ismerik a dimenziókat.. a teremtést.. de valamiért még sem tudják megteremteni mindazt, amire szükségük lenne! Vajon miért? Azért, mert nem tudják milyen a valós szeretet.. az, amelybe semmilyen más érzet nem vegyül.. azért, mert a saját igazságukat máshol keresik.. azért, mert nem a szeretet energiájához nyúlnak.. hanem minden máshoz.. bármi máshoz.. mert előszeretettel nyúlnak egó-juk ostoba eszközeihez.. 

Pedig minden megvalósítható, ha tudunk szeretni.. ha tisztán ezzel az érzéssel kezdünk teremteni.. ha problémáinkat nem félelemből akarjuk megoldani.. ha nem hagyunk teret a mifelénk irányuló indulatoknak.. ha kizárjuk a körülményeket.. és csupán a szeretet követjük.. mert ha minden problémában a szeretet vonalán haladunk, akkor az összes kérdésünkre választ kapunk.. és minden gond orvosolhatóvá válik!




Nem véletlen volt, hogy meg kellett írnom a könyvem.. nem azért tettem, mert nem lett volna más elfoglaltságom.. hanem azért, hogy segítsek.. azért, hogy életed kiteljesedhessen.. azért, hogy bármit megvalósíthass.. amit elérni szeretnél.. és nem kell más hozzá.. csak tudnod kell szeretned! 



Szeretettel:
Cedamus

Elérhetőség:

cedamusmelin@gmail.com

facebook:

Melin Cedamus





10 megjegyzés:

  1. A szeretni tudás mag(v)unk része, de az ego szülte félelmek/karmák miatt nem emlékszünk rá. Emlékezésre + alkalmazásra fel!!!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marianna!

      Így igaz, csak szeretni, nagyon kedves gondolat! :) Köszönjük! :)


      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Ha mindenki szeretettben élne földön Nem lenne több háboru!

      Törlés
  2. Bizonyára kivételek erősítik a szabályt, mert én őszinte anyai szeretettel szeretek, de a válaszba lassan belehalok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Nem.. nincsenek kivételek. Ilyen esetekben mindig van még valami, akár karmikus okok, akár nem a szeretetbe való érzetek, így a ragaszkodás, birtoklási vágy, félelem stb.


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Kedves Cedamus! Csak néhány napja akadtam rá a könyvedre itt a hálón, és alig vártam, hogy a kezembe vehessem! Azt gondolom, hogy a tanításaid segítenek tovább lépni az utamon, hogy teljesüljenek az álmaim. Köszönöm! Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Kedves Erika!

      Örömmel tölt el, hogy könyveim által segítségedre lehetek! Nagyszerű segítőid lesznek, tovább fogsz tudni lépni és eléred céljaid! :)

      Nagyon szívesen!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Kedves Cedamus!Az igazi első szerelem 19 éves koromban volt,tiszta szívemből,teljes odaadással szerettem,életem első nagy csalódása volt mikor egyik napról a másikra vége lett hosszú évek teltek el, 28 évesen beleszerettem a lányom apjába,és mivel én a természetemnél fogva csak teljes odaadással őszintén tudok szeretni,azt hittem akkor megtaláltam azt a férfit aki viszont őszinte szeretetet táplál irántam,ismét csalódtam,már a terhességemmel egyedül maradtam,nem volt könnyű,de erőt adott a születendő gyermekem.A kislányom 5 éves volt mikor harmadszor is reménykedtem az igaz szeretetben,miért mondjuk azt,hogy a szeretet vak?Valószínű nem vesszük észre azokat az árulkodó jeleket,ami arra utal,ő nem úgy szeret mint ahogy az természetes lenne,nem úgy szeret ahogyan én,a teljes lényével,őszintén,teljes odaadással.Ebből a házasságból született egy fiú gyermekem,a fiam 5 éves volt mikor elváltunk.1 év együttélés,5 év házasság után.Az utolsó 3 évben brutális volt,megalázott mindenhol,elvett tőlünk mindent,a lakásomat,berendezéseket,majdnem az életünket is.De hála az úrnak,időben jött a segítség,azóta sem találok magyarázatot erre a bizonyos segítségre.A fiam apjával semmilyen kapcsolatunk nincs,a fiamat az apja akkor látta utoljára mikor elváltunk,1998 áprilisában.Azóta is mindig a gyerekeim a legfontosabbak,nagyon szeretem őket,hosszú évek kellett a feldolgozásban,és itt van az én kérdésem,ekkora csalódás után ami velem történt az életemben,még is mérhetetlen szeretet van bennem,szeretem az emberek társaságát,ha csak egy szó a kedves ismerősökkel,akkor is nagyon boldoggá tesz,nincsenek elvárásaim,én mindig adni szeretem a szeretetet,mégis hogy van ez,hogy nem fásulok el,nem akarok zárkózott lenni,nyitott vagyok mindenre,de a lehetőségek korlátozottak,nem tudok utazgatni,vagy elmenni,bár hova is,elsősorban most egy kis anyagi problémák miatt,de hamarosan ez is jóra fordul,itthon él a fiam,és biztat ,reményt ad,hogy ő itt van.Az elmúlt években betegségekkel küzdöttem,de most már javulgatok.Lehet,hogy nekem ezt rendelte el a sors,az égiek,a szeretetem soha ne fogyjon el,már már sokszor úgy érzem ez talán ember feletti,én mindenkivel jó érzésű tudok lenni,aki igényli mindenkihez van kedves szavam,Kedves Cedamus,hogy van ez?Köszönöm a válaszodat előre is!Szép délutánt kívánok,szeretettel.Székely Aranka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Aranka!

      Azzal kell kezdenem, hogy a szeretet és a szerelem két különböző dolog, bár tiszte a szeretettel is lehet szerelmesnek lenni, de a szerelem ma még nagyon is tele van ragaszkodással, elvárásokkal, és tudod a szeretetben, a tiszta szeretetben ezek már nincsenek benne. Nagyon örülök annak, hogy megéléseid ellenére és szeretetteljes maradtál, hogy továbbra is a szeretettel éltél mindvégig, nem hagytad, hogy a csalódások negatív energiái eluralkodhassanak rajtad, és emiatt is tudtál mindig talpon maradni. Ez adta meg számodra azt a lehetőséget is, hogy a körülményektől függetlenül kiteljesedett lehess életedben. Még akkor is, ha alkalomadtán nem minden úgy alakult, ahogy azt szeretted volna. Természetes, hogy apróbb elakadások mindig jöhetnek, de ha hittel és szeretettel maradsz céljaid irányába, akkor ezeken az akadályokon könnyedén át fogsz lépni. :) Amit mindenképpen hozzá kell még tennem, hogy az első szerelmed egy korábbi élet lezáratlan kapcsolata volt, de a párkapcsolataidat is erősen áthatották a karmikus okozatok. Ezért kellett mindezt ilyen formában megélned, de mindenképpen örömteljes az, ahogy mindig erős maradtál!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés