2013. április 16., kedd

Mágusi tanítás


Ahogy korábban ígértem.. elindítom a mágusi tanítást! Jelen időnk szóhasználatában nevezhetjük.. tanfolyamnak. 46 naposra lett tervezve.. ettől hosszabb lehet.. de rövidebb semmiképpen.. mert olyan dolgokat fogsz elsajátítani.. amihez idő kell.. ami nem történhet meg egyik napról a másikra.. a fejlődésednek és erősödésednek folyamatosságra van szüksége.. 

Ebből leszűrhetted, hogy.. elmélet és gyakorlat is lesz egyaránt.. mert a kettő elválaszthatatlan egységet alkot fejlődésed során. Megtanulod kezelni a benned lévő erőt.. megtanulod eltávolítani magadból a nemkívánatos érzeteket, hogy utad során többé ne gátoljanak.. megtanulod az alapokat.. hogy mestere lehess annak, amit teszel! Megtanulod a védelmet.. hogy senki ne árthasson neked többé.. megtanulod azt, ami által sebezhető emberből.. sebezhetetlenné tesz. 

Nem sorolok fel mindent.. lesznek számodra meglepő feladatok.. mégis minden a Te utad szolgálja majd. A 46 nap.. hatalmas ugrás lesz spirituális utadon.. mégis  úgy, hogy nem hagysz ki egyetlen lépcsőfokot sem..

A tanítás egyénileg történik, ugyanis itt nem csoportra, hanem külön rád kell figyelnem, hiszen mindenki más fejlettségi szinten van! Az egyes feladatok pedig személyenként eltérő hosszúságú idő alatt sajátítható el, ezért amit átadok, az egy az egyben a Te saját személyre szabott tanításod lesz! 

Mostantól folyamatossá teszem, akkor kezdünk, amikor felkészültnek érzed rá magad, csak tőled függ, senki mástól!

Utazásra nincs szükség.. de a továbbiakról nyugodtan kérdezz.. így a részletesebb feltételekről is tájékozódhatsz nálam!




Szeretettel:
Cedamus

e-mail: cedamusmelin@gmail.com
facebook: Melin Cedamus Mágus




15 megjegyzés:

  1. Csak egyetlen "önértékelést" osztok meg veletek.. természetesen név nélkül és csupán részleteiben:

    "Megtanultam a szeretetet áramoltatni,mint magam,mint mások felé.Megtanultam,hogy csak a szeretet erejével tudom magam magas rezgésszámon tartani. ... Itt értettem meg ,hogy miért kellett ebbe a családba leszületnem!Sokáig úgy gondoltam,hogy engem ide fentről löktek!Megértettem,hogy nem véletlenül,születtem le hozzájuk... ... Megtanultam,hogy van hitem,erőm,kitartásom,és most már türelmem is bármit meg tudok valósítani,bármit! ... Megtanultam materializálni ,és használom is! Megtanultam magamra védelmet rakni!Most már nem tud senki a közelembe férkőzni! ... Nekem 360 fokos fordulatot vett az életem!Csak pozitívat kaptam a tanfolyamtól!Életem legjobb döntése volt!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 360 fokos fordulat a kiinduláshoz visz vissza

      Törlés
  2. Tudjuk a mágikus tanításokat csak ingyen szabad áramoltatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Az energiák áramoltatása sosem kerül semmibe, mosoly is egy energia, még is ingyen van. Viszont nem szólhatom meg a péket, hogy a kenyerét nem ingyen adja, mert még húst és zöldséget is vennie kell, ha enni akar. Neki a kenyérsütés jelenti a megélhetést.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  3. Fekete Mágus leszel ha pénzért adod a tudást mások számára, megéri? Pék még lehetsz mert ez a munkád, de a Mágusnak a tudása és adása csak ingyen adhatja közre és tovább. Mágussá te képzed magadat, és másokat hisz olvassuk egymás írását is adunk érte értékeket? nem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Sajnos a pénzrendszer bevezetett, pedig sokkal jobb lenne nélküle, mindenki a másikat segíthetné azzal, amihez ért, amit szeret. Minden energia, inden munka, minden feladat, Te sem adod vissza megérdemelt béred, hiszen nem tudnál megélni.. :) Dolgozhatnék én is korábbi munkámban, kényelmes életben, de mágusi feladatokat így végezni alig-alig lehetne.. a fenti tanítást, pedig egyáltalán nem. Nekem elég annyi, hogy kenyér legyen az asztalon és tető a fejem felett, mert az élethez ennyi elegendő, a valós értékeket nem a többi adja. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. sajnos, ami ingyen van--az sem képvisel értéket... az emberek azt hiszik, hogy nem ér semmit...így a tudást sem érdemes osztogatni :)

      Törlés
    3. Kedves Anita!

      Nagyon jól látod! Ami ingyen van, az nem kell az embereknek, mert így azt hiszik nincs értéke.. Aminek ára van, azt pedig ingyen akarják.. Természetesen nem szabad általánosítanunk, hogy ez mindenkire vonatkozna.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    4. Kedves Mágus!
      A tudás sosincs ingyen.Hiszen még azon felül, hogy kifizetem másnak az idejét, amit rám áldoz, energiát, figyelmet kell ráfordítanom. Sőt, ennél a tanításnál fel kell áldoznom az egómat is. :). Érdekes, hogy meghirdetsz egy tanítást a szeretet jegyében, amiben a szeretet energiái növekednek, és van olyan hozzászóló, aki önzőséggel vádol, ha mindezt pénzért teszed.Vajon ennyi negatív energiával miért olvas valaki ilyen cikket? És miért szól hozzá? Én nagyon örülök, hogy tanítani akarsz bennünket. Nagy szüksége van a világnak olyan emberekre, mágusokra, mint Te vagy. Általad (is) lesz szebb és jobb a világunk. :)

      Törlés
  4. Kedves Cedamus!
    Már rengeteg, de tényleg rengeteg tanfolyamot elvégeztem, rengeteg könyvet elolvastam, olvasok most is.Tudom, hiszem , hogy a szeretet a leges legfontosabb dolog , átérzem, keresztül megy rajtam mint energia , érzem, de amikor az élet olyan eseményt hoz elém, amikor az ösztönöm irányít , nem tudok lehiggadni, sajna a düh , ami felülkerekedik.Utána tudom, hogy kellett volna, tudom, hogy magammal szúrtam ki , de ez mind utána van....szeretném a szeretetet beépíteni az életemben ugy , hogy ösztönössen az jöjjön elő, ez lehetséges?, lehet beidegződéeket ugy felülírni, hogy müködjön?
    Juca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Juca!

      Minden tudatalattiba beépült negatív érzetet ki lehet tisztítani, át lehet alakítani akár úgy is, hogy azokat pozitívra cseréljük. Amennyiben a szeretet tökéletesen beépül, már pedig be tud, akkor ezektől a nemkívánatos dolgoktól meg tudunk szabadulni. A szeretet energiái mindent képesek felülírni, és ezzel az energiával képesek vagyunk bánni. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  5. Kedves Cedamus!
    Mivel véletlenek nincsenek, ezért most ,hogy másodszor is rátok találtam a világhálón, most rákérdezek a mágusi tanítás részleteire. Mit tehetek, hogy tanítóm legyél első lépésként erre a 46 napra? Szeretettel : Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ági!

      Igazad van, véletlenek valóban nem léteznek! :) Nyugodtan írj csak egy üzenetet e-mailben, és el fogom küldeni mindazt, amit még a tanításról tudni érdemes! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  6. Kedves Cedamus!

    Csak pénzt fogadtok el? Ha valaki nem tud pénzzel fizetni, csak a kétkezi illetve szellemi munkája van, vagy valami portékája azt elfogadnátok a tanításért cserébe? Ne legyenek kirekesztve a pénz nélküli JÓ emberek.

    Őszinte szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Valóban helytelen világban élünk, hiba volt annak idején bevezetni a pénzrendszert. Meg van rá a megoldás, ki lehet vezetni, de ez is egy folyamat részének kell majd, hogy legyen. Ez lenne mindig a leghelyesebb, ha azzal fizetünk, amink van. Minden munkát egyforma bérezéssel kellene honorálni, hiszen minden munka egyformán fontos, minden lélek egyenlő, nem lenne szabad különbséget tenni ezáltal. Csak nyugodtan keress meg üzenetben! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés