2013. április 25., csütörtök

Könyv - Melin Cedamus: Szeretlek

A legnagyobb teremtő erő, a legősibb titok 

Szeretlek

Egy könyv a szeretetről, a lélekről, a lélektársakról, a karmáról és mindarról, ami bármelyik életterületeden segítséget nyújthat. Egy könyv, ami a világot változtatja meg benned, hogy életed jó irányt vehessen! Egy könyv, amely mindenkihez szól, mindannyiunkért létezik! 


Alaptémája a szeretet, illetőleg a szeretet teljes megvilágítása. A szeretetből kiindulva érthetővé válik számunkra a lélek szerepe és ereje. Betekintést nyerhetünk a karmikus összefüggésekbe, de megvilágosodnak számunkra az eddig megfoghatatlannak hitt energiák is. Így kézzelfoghatóvá válik az is, ami eddig megakadályozta a vonzás lehetőségét, mert érthetővé lesz mindaz, ami bármilyen célunk elérését működteti. Minden megtalálható a könyvben átfogóan, ami szeretetteljes, ami segíti az emberiség fejlődését, hiszen a könyv is értünk, emberekért született meg.

Hatalmas segítség bármelyik életterületeden! 

Sokan abba a hibába esnek, hogy elhiszik mindent tudnak a szeretetről, a lélekről, a karmáról, ismerik a vonzás törvényét, de még sem tudják megteremteni mindazt, amire szükségük lenne. Vajon miért? Azért, mert nem tudják mi a valós szeretet.

A könyv a Lélek tisztaságán keresztül a Mindenség Tudástárából (Akasha Krónika) fakadó idézetek segítségével mutatja be, mi is az a valós, színtiszta szeretet. Az, amit manapság elcsépelve, elferdítve hallani. Felismerteti a szeretetnek az erejét, azét a szeretetét, melynek jelentéséről vajmi keveset tudunk, me­lyet félreértelmezünk, és sokszor másnak gondolunk, mint amit az valójában jelent. Olyan dolgok tárulnak elénk, amikről kevés tudomással bírunk, amelyek megkönnyítik az élet bármelyik területét, legyen az anyagi, munkahelyi vagy akár párkapcsolati. 


Meg tudod fogalmazni magadban, hogy mi is maga a szeretet? Képes vagy rá, hogy energiáit tökéletesen használd? Tudod, hogy mi a lélek, mi a szerepe, és hogyan fejlődik? Hogyan találhatod meg valós lélektársad, vagy teljesedhetsz ki párkapcsolatodban? Miképp teremtheted meg magadnak mindazt, amit eddig még sosem, vagy mindig máshogy sikerült, mint ahogy szeretted volna? Tudod mi az, ami gátol életedben, és megakadályozza, hogy haladj? Azt is tudod, hogy gondolataid tévútra vezethetnek, és megakadályozhatnak sikeredben? Most mindenre választ kaphatsz!



Megkapod a lehetőséget ahhoz, hogy életed minden pillanatát kiteljesedett boldogságban tölthesd!


Paraméterei:
- 148x210x12 mm
- 216 oldal
- (fényes) puha fedeles
- bolti ára: 2.970- Ft.


Az olvasói véleményeket, ha az nem látható, akkor a bejegyzés alatt a "megjegyzés" szóra kattintva olvashatod.

Kapható a LIBRI, LÍRA, ANIMA, ALEXANDRA (csak online!! alexandra.hu), TÓTÁGAS könyvesboltokban, könyváruházakban, és az ELIXÍR Könyvesboltban (1133 Bp., Váci út 78/B). Az interneten megtalálod ugyanezen könyvesboltok honlapján, a Bookline-on és a Shopline-on, az Animare Webáruházban, illetőleg  a rocky.humolybolt.hukönyvtünder.hu, book.hu, books.hu, booker.hu, elixirbolt.hu, bekeskönyv.hu, animakönyv.hu, edigital.hu, könyvnet.hu, antikkönyv.hu, ujkönyvek.hu, szaktudomanykönyv.hu, antikvar.hu, numero7.com, könyvrengeteg.hu, booksite.hu, ipon.hu, legends.hu, ezokonyvek.hu, mimezis.hu, könyvszallito.hu, unasplaza.hu, konyvpatika.hu, mercado.hu, ingyenkonyv.hu, colorinterpress.hu, konyvevo.hu, shopnet.hu, okekonyvklub.com oldalakon. 

Erdélyben talán érdemesebb a booktime.ro, bookline.ro, a Felvidéken a bookline.sk, konyv.sk, bookstar.sk, diderot.sk (Diderot Könyvesbolt, Komárno), míg a Vajdaságban a magyarkonyvek.rs (Iris-dekor könyvesbolt, Zenta), westbook.rs internetes áruházakból beszerezni! 

Könyvesboltoknak, könyvkereskedéseknek a Pult (Anima) vagy a Zagora 2000 nagykereskedésekben, vagy a kiadónál. 

Amennyiben újabb könyvesboltokba is bekerül, úgy azt jelezni fogom!


Ha tőlem szeretnéd, nyugodtan írj a cedamusmelin@gmail.com e-mail cimre vagy facebook-on Melin Cedamus névre üzenetben! A nálam megrendelt könyvek esetében a postaköltség 780- Ft. Minden esetben bélelt borítékban postázzuk. Önhatalmúlag nem, csak külön kérésre dedikálom és csak külön kérésre írok bele pár sort!

Ha már olvastad, ha már olvasod, nyugodtan hagyj megjegyzést az oldal alján, illetőleg annak a könyvesboltnak a honlapján, ahol beszerezted, mert véleményed mások számára segítség! 



Szeretettel:
Cedamus


cedamusmelin@gmail.com
Facebook: Melin Cedamus



37 megjegyzés:

  1. NA VÉÉÉÉGRE! SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen!! Mindennek el kell, hogy jöjjön az ideje!

      Törlés
    2. megrendeltem a konyvet . 38 ron. jo ertem . azt mondtak 20 lej u futar. erre fol ma folhivnak , hogy 100 lej be kerul mire a kezembe kerul , mivan ? tobbe kerul a futar mint a konyv ???? azt hiszem visszamondom .

      Törlés
    3. Kedves Lélek!

      Az nem lehetséges, ha 20 lej a futár, akkor annak, annyinak kell lennie, ha ezt hirdeti a könyváruház oldal szállítási költségként, akkor nem térhet el. Bármelyik internetes könyváruház ha nem futárral, hanem postával küldi, akkor a postaköltsége 2.580- Ft. Tudom, mert én is ennyiért postáztam külföldre.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. Engedjétek meg, hogy egy véleményt a könyvel kapcsolatban név nélkül átemeljek a facebook oldalamról:

    "Kedves Cedamus! Engedd meg,hogy itt,nyilvánosan írjak neked.Megérkezett a könyv.Még a munkahelyemen is titokban azt olvasgatom na jó,de ez titok . Csak szeretnék pár gondolatot írni.Már nagyon izgatottan vártam,a könyv érkeztét és tegnap meg is érkezett.Amikor elkezdtem olvasni,egy különleges érzés kapott el.Úgy mondhatnám,mintha a saját lelkemmel folytatnék párbeszédet, és mint,ha a saját gondolataimat olvasnám.Annyira tetszik,hogy alig tudom letenni.Fantasztikus és tényleg hálás vagyok azért,hogy ezt a könyvet megírtad.Bár mindenki olvasná,de tudom,hogy mindenkinek más az útja.Megragadom az alkalmat arra is,hogy még egyszer megköszönjem a sok jó tanácsot és tanítást. Kívánok további sok sikert a könyvhöz, és minden jót."

    Szeretettel és boldogsággal tölt el a tudat, hogy segítségem könyv formájában is eljuthat hozzátok!

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  3. biró mónika.2013. június 3. 1:00

    Kedves Cedamus gratulálok.Nagyon jó lenne ha mindenki felfedezné már az isten adta képességeit hogy az élet szeretet,öröm béke és az egy megélése EGÉSZBEN a Nagy Fény MAGUNKBÓL.LELKÜNK ÖRÖMÉRE.GRATULÁLOK..KÖNYVEDHEZ..ÉN A TÁNCAIM során FEDEZTEM fel ezt az EGÉSZ nagy LÉLEK tapasztalást..ÉLVEZEM A TÁNCOM IGY MEGÉLEM A LELKEM ÖNVALÓJÁT:::VAGYOIS ÖNMAGAM::

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mónika!

      Köszönöm kedvességed! Igazad van, a szeretet és ezzel együtt a boldogságérzet az, ami megmutatja önvalónk. Ha sikerül elolvasnod a könyvet, mindez teljes megerősítésre talál benned és megadja számodra a most még hiányzó "láncszemeket"!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Egy újabb kedves e-mailben kapott vélemény:

    "Kedves Cedamus! :)

    Gratulálok a könyvedhez, nagyszerű, és tényleg árad belőle az energia!!!!! :)

    De nem az a típusú olvasmány, amit egy-két nap alatt „felfal” az ember, vagyis én biztos nem. Elmélkedek rajta nagyon sokat…. ezért még nagyon a könyv elején tartok… :) :) :)
    De „fejbevág”, vagy „lélekbe vág” rendesen…. az éjszaka a párkapcsolati részt olvastam…. aztán nem nagyon tértem még magamhoz tőle….

    Egyszóval köszönöm… hogy megírtad...

    Szép napot neked! :) "

    Köszönöm, hogy véleményeitekkel segítséget adtok azok számára, akikhez még a könyv nem juthatott el!

    Szeretettel:
    Cedamus


    VálaszTörlés
  5. Kedves Cedamus! Nagyon nehéz szavakba foglalni mit is adott nekem ez a könyv.MINDENT.Ez a könyv,maga a SZERETET,árad belőle,magával sodor.Én is nagyon lassan olvasom,izlelgetem,szeretgetem,vissza-vissza lapozok,mégegyszer átolvasom.Hol mosolygok hol a könnyeim folynak,annyira igaz minden szava,mintha csak nekem irtad volna. És olyan közérthetően adod át a mondanivalóját,hogy most még azt is megértettem,az is letisztult,amit esetleg már máshol is olvashattam,hallhattam,de nem fogtam fel a lényegét.Nagyon köszönöm,hogy megirtad nekünk,hogy vagy nekünk,és hogy TŐLED tanúlhatok arra vagyok a legbüszkébb.Szeretettel és Hálával: Rita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kedves Rita! Örülök, hogy segítségedre lehettem! A véleményed pedig mások számára segítség!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  6. Kedves Cedamus!
    Tegnap vettem meg és ma reggel a vonaton olvasva, egyszercsak könnybelábadt a szemem, mert valamit eltalált bennem. Nem is tudtam tovább olvasni. Bennemaradtam az érzésben, amit felhozott, megérintett és hagytam, hogy kinyisson valamit, amit eddig elzártam magam elől is. És még csak az elején tartok... :)
    Köszönöm, hogy leírtad...
    Szeretettel,
    Rózsa

    VálaszTörlés
  7. Kedves Rózsa!

    Szeretettel és örömmel tölt el, hogy már rögtön az első oldalak ilyen mélyen megérintettek! Köszönöm a véleményed! Mindazok nevében is, akik még nem jutottak a könyvhöz, mert véleményed az ő számukra segítség! :)

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  8. Egy újabb vélemény facebook-os postaládámból:

    "Követlek már itt egy ideje. ... által találtam Rád. Nem rég megvettem a könyved. Nagy hatással van rám! Én már elolvastam majd minden ilyen témájú könyvet, a "híres íróktól", de őszintén írom, hogy rég olvastam már ilyen tiszta, igaz gondolatokat! Köszönöm! "

    Én tartozom köszönettel véleményeitekért!

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  9. Digitális formában elérhető lesz? Jó lenne... Ebook olvasón szoktam olvasni, kényelmesebb, könnyebb mint 5-6 könyvet cipelni, nincs postaköltség...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves RobiGo!

      Tiszteletreméltóak, akik annyit olvasnak, mint Te! Sajnos e-book formájában nem lesz elérhető a könyv. Viszont, az alábbi könyvesboltoknál nincs postaköltség, ha interneten keresztül rendeled meg és az üzletbe kéred az átvételt. A könyvtündér.hu oldalon rendeled meg és a Tóthágas egyik könyvesboltjába kéred, de ugyanígy a Líra honlapján, valamint Libri és Bookline honlapján, itt utóbbiaknál már a Bookline könyveket is ingyenesen kiszállítják az általad megadott Libri könyvesboltba. Remélem valamelyest segítségedre lehettem! :)

      Szeretettel:
      Cedamus




      Törlés
    2. Köszönöm szépen a választ, ha Magyarországon járok legközelebb szétnézek hátha megtalálom valamelyik könyvesboltban.
      Minden jót kivánok, sok erőt, kitartást a munkádhoz!

      Törlés
    3. Nagyon szívesen! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  10. Egy újabb vélemény postaládámból:

    "Kedves Melin! Röviden szeretném elmondani a könyved keltette csodálatos változást az életembe. TE egy igazi földre szált ANGYAL vagy akit az ég az emberek megmentésére küldött!! Annyi mindenre rájöttem, annyi mindent másképp látok, olyan határtalanul boldog vagyok, tényleg megtöltötted szeretettel ezt a könyvet. Hordom magammal, mint egy imakönyvet mindenhova, a munkahelyemen is olvasom, ha van időm, és egy párszor még kiolvasom hogy belém ivódjon a tanításod!"

    Öröm és szeretet tölt el, hogy könyv formájában is segítségetekre, hogy bárkinek segítségére lehetek!


    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  11. Én most kattintottam ide,,de sajnos holnap utazom,,ha vissza jövök egy hónap múlva remélem még lesz a könyvből.. Szeretném akkor megrendelni Május 01 -én jövök haza másnap megrendelem:)) köszönöm Ildó Novák

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildó!

      Félre fogunk tenni Neked egyet, így biztosan meg fogod majd kapni! Csak szólnod kell majd, bármikor megtalálsz minket! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  12. Kedves Cedamus!

    Már pár napja tervezem, hogy írok ide. Nem szeretek sokat agyalgatni azon, mit fogok írni, így most ezen sem. Nagyon szeretem a könyvet! Nagyon sok hibámra ébredtem rá olvasása közben és a könyvnek hála kezd kialakulni bennem egy kép arról, milyen emberré szeretnék elnézést :) ... akarok válni! A könyv ugyanis nem csak a hibákra ébreszti rá az embert és sok minden másra... hanem arra, hogy igen is képes mindenki szeretni. Kívánom, hogy mindenkihez eljusson a könyv, hogy mindenki ráébredhessen az igaz szeretetre... és sok minden másra :)

    Őszintén köszönöm neked, hogy megírtad. Hogy elolvashattam. Hogy tanulhatok belőle, akár hányszor csak újra olvasom... köszönöm, hogy javíthatok magamon...

    Tisztelettel:
    B. Katalin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katalin!

      Örömmel tölt el, hogy számodra is ekkora segítség. Köszönjük, hogy megosztottad mindannyiunkkal véleményed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  13. Egy nagyon kedves véleményt kaptam a könyvvel kapcsolatosan, amit most megosztok veletek:

    "Soha nem olvasok könyvet el kétszer, soha nem nézek meg filmet kétszer. Ezt a könyvet most olvasom harmadszor."

    Továbbra is köszönöm a könyvről alkotott véleményeket, hiszen mindez mások számára segítség! :)

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  14. Köszönjük szépen kedves Gábor! :)

    VálaszTörlés
  15. Kedves Cedamus!

    Néhány hete bukkantam erre az oldalra. A könyvről olvasva azt éreztem, hogy ez nekem kell. Nagyváradon lakom, fogalmam sem volt, hogy tudnám megvenni. Elmentem egy könyvesboltba, ahol Magyarországról hoznak rendelésre könyveket. Felírták a kérésemet, de nem tudtak semmi biztosat mondani. Három nap múlva kaptam a telefont, hogy megtalálták a könyvet és elhozzák. Azóta már a felét kiolvastam ceruzával a kezemben...aláhúzok mindent ami nekem fontos...és tele van aláhúzásokkal. Rengeteg olyan dolgot magyaráz meg, amit nem tudtam egyáltalán, most meg felismertem...felugrottam a könyvvel a kezemben, hogy hát ez az!!! Ezt kerestem, itt a válasz. Tudom most már, miért kellett megtaláljuk egymást...csodás könyvet adtál! Hálásan köszönöm.

    Szeretettel
    Hajnalka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hajnalka!

      Örömmel tölt el, hogy a könyvesbolt által sikerült beszerezned a könyvet, és külön annak is, hogy a könyv által segítségem eljuthatott hozzád is. Mindig könnyebb a felismerés, ha az alapokkal kezdjük, ha megértjük őket, hiszen utunkon így tudunk majd töretlenül előrehaladni. Rád pedig mostantól már szép út vár!

      Köszönöm szépen kedves soraid, véleményed másoknak is segítséget adnak, akik még nem olvasták, vagy nem döntöttek olvasásáról! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  16. Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Zsolt! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  17. Kedves Cedamus!
    BOLDOG VAGYOK, HOGY OLVASHATTAM EZT A ,,CSODA" KÖNYVET!
    Mindenkinek szeretettel ajánlom, mert fantasztikus micsoda Erőt meríthet belőle az ember a mindennapi élhető boldog életért! A könyv által megérthetjük az elénk kerülő akadályokat, hogy azok is értünk vannak és hogyan tudjuk megoldani és tanulni belőlük ami csak is a mi javunkat és fejlődésünket segíti! Aztán elkezdenek a sejtjeid helyre rázódni eltűnik a panasz a nyavalygás és elkezdesz végre ÉLNI! És maga az a SZERETET energia ami a sorok közül és a mondani valójából árad.... háááát engem lenyűgözött !!! <3 :-)
    Szeretettel: Penelope

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Penelope!

      Köszönjük szépen kedves soraid! Szeretettel tölt el bennünket, hogy a könyv által hozzátehettünk a boldogabb és kiteljesedettebb életedhez!


      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  18. Kedves Melin!
    Könyvedet olvasva egy remek meglátású embernek tartalak és eléggé izgalmas és elgondolkodtató a Szeretlek c. könyved! Az embert nagyon jól fejleszti!
    Egy résznél elgondolkoztam mert volt egy esemény az életemben ami nagyon szétzúzott egy barátom meghalt autóbalesetben és úgy volt hogy vele megyek de nem mentem, ezek szerint én megmenthettem volna ha elmegyek vele? Vagy nekem is az lett volna hogy meghalok csak én kaptam egy 2. esélyt? mert mostanában egyre sűrűbben fordul elő hogy épp nem üt el az autó. Válaszát előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Örömmel tölt el, hogy csupán könyv formájában is segítségedre lehettem! :) Sajnálom a barátoddal történteket. Ami megtörtént, az egy olyan okozat volt, ami őt terhelte egyedül. Nem tudtad volna megmenteni, akkor sem, ha ott vagy. Ezt így utólag (feltárás nélkül) nehéz lenne megmondani, de három eshetőség lett volna erre, vagy elodázódik az okozat, barátod később veszíti életét, ugyanúgy bekövetkezik a baleset és Te is életben maradsz, illetőleg Te is életed veszted, majd következő életedben a sors pedig kárpótol. Ismétlem csak érzetekre támaszkodva ezt nehéz utólagosan is megmondani, de a középső karmikus lehetőséget valószínűsítem. A jelenlegi problémád viszont nem karmikus, úgy érzékelem, hogy az esettel kapcsolatosan nagyon vegyesek az érzeteid, sok a kételyed és félelmek is érződnek belőled. Ezeknek az energiái pedig vonzzák a hasonlatos eseményeket, a majdnem baleset esetedben azt mutatja, hogy figyelj gondolataidra, légy hittel sebezhetetlenségedben és tele szeretettel, tartsd rezgéseid magasabban! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Köszönöm már evvel sokat segített! És figyelni fogok a gondolataimra illetve töltöm magat a szeretet energiájával!:) Mióta olvasom a könyvet azóta elkezdtem szeretettel élni másokkal és magammal szemben is, nagyon sokat köszönhetek a könyvednek!:) Szeretettel T.Sz :)

      Törlés
    3. Örömmel tölt el, hogy segítségedre lehettem csupán a könyv által, és különösen annak, hogy azóta nagyon sokat is erősödtél! Megindult életed az igazi teljesedése felé!! Mindig, mindenhez a szeretet kulcs! :)

      Nagyon szívesen!


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  19. Hatalmas kincs ez a könyv. Úgy olvasom, mint ahogy a legfinomabb desszertet eszi az ember. Lassan, minden betűjét ízlelgetve, hogy még tovább tartson. Hálás köszönet azért, amit nekem adott. Máris sokkal gazdagabbnak érzem magam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      Örömmel tölt el, hogy ehhez a gazdagsághoz hozzátehettem! :) Valóban, így a legérdemesebb olvasni, ahogy Te is tetted, így ad igazi energiát, tudást és segítséget! :)


      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  20. Szerény bemutatkozás :https://www.google.hu/search?source=hp&ei=wQBJWt7AJKTX6QSeiK6gDg&q=bronz+j%C3%A1nos+j%C3%B3zsef&oq=&gs_l=psy-ab.1.0.35i39k1l6.0.0.0.5289.3.2.0.0.0.0.0.0..2.0....0...1c..64.psy-ab..1.2.3156.6...2337.Soi_Itvwx8c FANTASZTIKUSAN KOMOJ OLDAL TISZTELETTEL // János !! //

    VálaszTörlés