2013. április 16., kedd

A hitetlenség átka

Többféle tekintetben is érintettük már a hit témakörét, de van egy nagyon fontos dolog, amiről nem feledkezhetünk meg és eddig még ebben a formában nem hangzott el! Most a Te hitedről lesz szó, hogy mit tudsz tenni azért, hogy a segítség még gyorsabban végbe menjen rajtad.

Amikor segítséget kérsz egy valódi spirituálistól - bármilyen jellegű segítségről is legyen szó, kezdve a mágusi védelemtől... a segítő talizmánokon át... a gyógyításig - csak úgy van értelme ilyen jellegű segítséget kérned, ha HITET ADSZ az illetőnek és az ő segítőinek!

Ez miért fontos? Mert ha nem hiszel, hiába várod a csodát, nem fog megtörténni! Akármennyire is próbál rajtad segíteni az illető, nem fog sikerülni, mert Te nem engeded!  Ugyanis az történik ilyen esetben, hogy a hitetlenségedből fakadóan - tudatosan vagy akár tudattalanul - felállítasz egy (vagy akár több) gondolati energialényt (elementált), és ezek a lények körbe vesznek téged. Ebben az esetben ha pl. gyógyításra van szükséged, az energia nem fog eljutni hozzád, amit a gyógyítótól kapsz, mert az elementáljaid nem engedik, hogy hozzáférjen! Egy másik példa: az erőt, a képességeid felerősítését, az útmutatást is csak akkor adják meg számodra a mágikus amulettek/talizmánok vagy akár tündér portékák, amikor hiszel bennük!

Csak gondoljunk vissza a Jézusi tanításokra, ő sem volt képes Péternek segíteni vizen járni, amikor az nem adott hitet saját magának sem... Minden bennünk dől el és a hozzáállásunkon!

Kifejezetten a gyógyítással kapcsolatban pedig tudnotok kell, ha karmikus betegségről van szó, akkor elsősorban karmát oldunk! Utána indítom meg a gyógyítást, de ebben az esetben is a gyógyulás nem lesz azonnali, hiszen a karma sem távozik el azonnal rólunk, ha feloldottuk, csak szép fokozatosan hagy el minket. Ezek után fog a fizikai test is meggyógyulni, de mindennek idő kell! Ha ezt az időt nem várjuk ki, és elkezdünk hitetlenkedni, akkor sajnos ezek az energialények, akiket fentebb említettem, életre kelnek és meggátolják hogy a későbbiekben amikor eljön az ideje a gyógyulás végbemenjen (hiába is van feloldva a karma).

Mindezt úgy tudod kiküszöbölni, ha bízol a segítődben, abban, akitől a segítséget várod és hitet és bizalmat adsz annak, amit ő nyújt Neked!!!

Szeretettel:
Carmelian


elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász
Melin Cedamus





12 megjegyzés:

  1. Érdemes elolvasni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Csenge!

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Kedves Carmelian és Cedamus, jó ezeket a biztatásokat hallani! Nehéz a várakozás, jó ha velünk vagytok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Lélek! :)

      Bármikor támaszkodhatsz ránk és írásainkra, mindig meg fogsz találni minket! :)


      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  3. Kedves Carmelian!
    Köszönöm az írásaid, nagyon sokat segítenek. Kérdés: Hogyan? Hogyan kell hinni? Nyilván nem döntés kérdése, mert akkor azt mondja az ember, hogy "OK, mostantól hiszek magamban, istenben, a gyógyítóban, stb." És nyilván oka van a hit hiányának. Különben nem lenne ott. De mégis mit kell/lehet tenni?
    Köszönöm szépen,
    Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anita!

      Örülök, ha segítségedre vannak :)
      Hinni pedig valóban csak egy döntés kérdése, tényleg ennyire egyszerűen működik... egyszerűen hitet adunk annak a valaminek... Hinnünk kell a dolgok megvalósulásában, ez egy érzet, egy nagyon fontos energiatípus, ami elősegíti a teremtést, a vonzást stb.
      Hogy miért nincs hit az emberekben, ezt hosszan ki lehetne fejteni. Most csak annyit írok, hogy mindezt köszönhetjük az egyház téves tanításainak, vagy akár a tudomány korlátoltságának, hiszen azt állítja, hogy minden csak akkor létezik, ha be tudja bizonyítani... Ráadásul nagyon sok mindent el is hallgatnak, amiről már réges-régen tudnak... ezért érdemes mindig a belsőnkre hallgatni, mert érezni fogjuk, hogy mi az ami valós és mi az, ami nem... a lelkünk az egyetlen hiteles, igazi segítőnk!

      szeretettel:
      carmelian

      Törlés
    2. Kedves Carmelian!

      Köszönöm a válaszod. De sajnos szerintem egy tudatos döntés nem elégséges. Rengeteg tudatalatti blokk és akadály van, de ezekhez mélyebbre kell ásni. A döntés tudatos, viszont az csupán a jéghegy csúcsa, de az okok, a válaszok a miértekre tudat alatt bújnak meg. Nagyon egyszerű és gyakori példa, hogy az emberek nem hisznek magukban. Én is sokszor így vagyok vele. Tudom, hogy valami nagyszerű dologra születtem - egyszerűen tudom, nem érzem, nem gondolom, nem remélem. Tudom. De úgy érzem, hogy nem hiszek magamban eléggé ezzel kapcsolatban, mert próbáltam ezt, meg azt, de olyan, mintha egy helyben toporognék. Persze az is lehet, hogy ez is az út része. Mint, amikor az ember megpillantja a fényt a sötét erdőben, és tudja, hogy oda kell menni, csak azt nem, hogy hogyan, miként, melyik úton.
      Egyébként épp most olvasok egy csodás könyvet, amely lehet, hogy ebben (is) segíteni fog. Biztosan ismered: Melin Cedamus: Így hallod meg a lelked és rajta keresztül Istent ;)

      Hálás köszönet,
      Anita

      Törlés
    3. Kedves Anita!

      A hitet nem akadályozza semmi és senki, ezt vagy megadod magadnak vagy nem, benned dől el, a fejedben. Az hogy vannak-e akadályozó tényezők az életterületeinket tekintve ( legyen szó akár az önérvényesítésről) ez már más kérdés, hiszen kihathatnak előző életeink cselekedetei is rá, ezt egyénileg kell megnézni.
      Örülök, hogy tetszik a könyvünk, sokat fog segíteni számodra is :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Köszönöm szépen!

      Törlés
  4. Minden erőmmel és őszinte hittel,türelemmel vágyom az ébredést.Vágyom egy igazán komoly segítőre. Szeretettel Balogh Pál.áldás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Pál!

      Minket bármikor megtalálsz, de nyugodtan támaszkodhatsz könyveinkre, nagyszerű előrelépést kapsz általuk!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés