2012. október 6., szombat

A karma, amiért sokszor nem sikerül semmi

"A karma önmagában nem büntetés.. a karma a lélekfejlődés része. Még akkor sem büntetés.. ha Te annak veszed.. A jót akkor tudod értékelni.. ha megtapasztaltad a rosszat. A lélek, csak így fejlődik. Ahhoz, hogy megismerd a fényt.. élned kell a sötétben is.. Ahhoz, hogy tudd milyen az édes.. meg kell tapasztalnod a keserűt!"
(Cedamus)


Tanulni és fejlődni születünk le a Földre. Ha nem éppen ide, akkor ugyanígy máshová. A lélekfejlődéséhez elengedhetetlen az anyagi test felvétele. Az újbóli és újbóli leszületések teszik lehetővé a lélek fejlődését, a kezdetleges született lélektől a megerősödött tanult fénylénnyé vagy tiszta energiává váló lélekig. Sokan ezt felemelkedésnek hívják.

Ha már ezt tudod, akkor felébredtél, ha nem akkor épp itt az ideje, hogy lelked által idáig szunnyadni hagyott tudatod megvilágosodjon.Az életünket szeretet szövi át, ami a szeretettel ellentétes, az rossz. És ami rossz, azt ki kell javítani, mert a jót csak úgy érhetjük el, ha megszüntetjük a rosszat. Mindennek két ellentétes pólusa van, valamilyen cselekedet, vagy gondolat negatívját csak ugyanolyan erősségű pozitívval lehet kiküszöbölni.

Bármit is teszel, bármit is gondolsz, az belevésődik a Mindenségbe, vagy egyenlőre még csak hívjuk Univerzumnak. Akár gondolat, akár cselekvés, amit teszel, ami rosszat teszel, az visszaszáll rád. Sosem fogod tudni előre, hogy mikor. Ha nem ebben az életedben, akkor viszed tovább magaddal, hisz sosem fog megsemmisülni. Csak kétféleképpen tud, ha beteljesül rajtad, vagy ha Te lecsökkented és megszünteted. Bármit rosszat is tettél, hidd el nekem, ha nem szünteted meg, visszakapod. 

Lehetsz rá még képtelen, hogy meghalld magadtól a lelked, hogy mi is volt az a múltbeli, vagy múlt életedbeli dolog, amit tettél és most vissza üt, és ezért nem haladsz. Amiért baleset ért, vagy épp nevetnek rajtad az emberek. Minden a múltad következménye, akár gondolati, akár tevőleges.

Ahhoz, hogy a karmád levesd, ahhoz hogy megszűnjön, látnunk kell a múltat. Ezt pedig a lelked mutatja majd meg Neked. Ha még képtelen vagy rá, hogy meglásd, vagy meghallgasd, akkor nyugodtan bízd rám magad. A lelked beszél, mindent elmond, mit miért tettél. Ha ezt tudjuk, akkor már azt is tudni fogod, mit kell tenned. S ha már tudod, akkor egyenes az út a boldogságodig, hogy minden, ami akadályoz, megszűnhessen. 

De ne felejtsd, karmát más levenni rólad nem fog tudni!! Levetetni másnak csak ideiglenesen lehet, mert az ettől, nem fog meg szűnni. Mert egy energia sosem szűnik meg magától, nem talál meg senki mást vele, hanem újra visszatalál hozzád,mert csak általad semmisülhet meg! Épp ezért nem is fogom levenni rólad. Te fogod megtenni! Te fogod megszüntetni. Mert ha tudod az okát (és általam tudni fogod), ha át tudod érezni cselekedetet felelősségének a súlyát, ha szívből megtudod bánni amit tettél (még akkor is ha ez előző életed bármelyikében is történt) akkor, és csakis akkor tudod megszüntetni végérvényesen! 

Minden, mindennel összefügg, ez az egyik alaptörvény! Megbánni csak akkor tudsz, ha tudsz igazán szeretni. Amit adsz, azt kapsz, ha mást bántasz, magadat bántod, ha mást szeretsz, magadat szereted. Ha senkit nem fogsz bántani, magadat sem bántod, ha szívből megbánod azt amit tettél, lecsökkentheted vagy elkerülheted teljesen cselekedeteid következményét. De ellenkező esetben nem!

Közösen feltárjuk az okokat, és elkerüljük a következményeket! Mert a karma, mint derült égből..

Attól, hogy még nem hiszed, vagy nem hiszel benne, az nem jelenti azt, hogy nem így van. Attól, hogy valamiről nem tudunk, az nem jelenti azt, hogy nincs. Mindennek meg van az oka, még akkor is ha nem tudunk róla. Amit mások véletlennek hívnak, én okozati következménynek. Mert mindennek meg van az oka. Az pedig, hogy mi lesz az okozat, lesz-e okozat, ez már csaj RAJTAD múlik..

De ha a karma a lélekfejlődés része, akkor miért kell feloldani, miért kell megszüntetni? Hisz ez esetben nem fejlődik a lélek! 

Ez csak egy paradoxon, csak egy látszólagos ellentmondás!

A valóság, hogy a rossz cselekedetekkel, gondolatokkal létrejött "negatív energia" nem semmisíthető meg, csak akkor ha visszatér, akkor amikor visszakapod, vagy amikor a teljes szívből történő megbánással ezt a negatív energiát megszünteted vagy minimálisra csökkented. Ezért tartózkodom a karmaoldók által levett negatív energiától, mert az nem fog megszűnni, az csak vár, hogy majd egyszer visszatérhessen.

Viszont maga az a tudat, amivel a negatív energiát létrehozó személy, a rossz cselekedetét felismeri, azt a rosszat amivel a "büntető karmát" létre hozta, már magának a lélekfejlődésének a része. A felismerés és a teljes szívből történő megbánás már hatalmas ugrás a spirituális lépcsőkön. A spirituális fejlődését pedig tovább szolgálja az, hogy a büntetés mértékét csökkentette, vagy meg is szüntette. Így a lélek innentől kezdve könnyebben kiteljesedhet és fejlődhet.

Csak a saját felismerése által lehet végképp megszüntetni, senki más által. Ahhoz, hogy tudd a problémád forrását, beszélgetni kell a lelkeddel, hogy látassa, hogy elmondja mi is volt az.

Sok ember még nem képes beszélgetni a lelkével, ezért segítségre van szüksége.

Szeretettel:
Cedamus

carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com




40 megjegyzés:

  1. Hatalmas IGAZSÁG-okat társz fel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Kedves Névtelen!

      Nektek van.. értetek van.. nekünk van embereknek, hogy tanuljunk, fejlődjünk és szeretetteljességben élhessünk!

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  2. Szerintem a szeretetet nem irni kell,hanem SUGÁROZNI,küldeni,közvetiteni,adni,vinni,szaporitani,gyarapitani és akkor kevesebb a jaj és a baj.Ajánlott legolvasottabb könyböl a BIBLIÁBÓL az: 1 korintus 13,"a szeretet himnusza". LEGYEN!
    /aktiváltam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Először is tudni kell, mi is az a valós szeretet. Amit meg kell ismertetni mindenkivel, amit bármilyen módon lehet. Azon a módon legfőképp, hogy a legtöbb emberhez eljuthasson. Ha nem lenne leírva, nem lenne megfogalmazva, akkor honnan is tudhatnánk olvasni róla a Bibliában?

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Carmelian & Cedamus!

    Csodálatos mindaz, amit és ahogyan írtok!

    Én tudom, hogy föl kell vennem a kapcsolatot Veletek <3!!
    Áldás!!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lélek!

    Köszönjük a kedves szavakat!
    Keress minket nyugodt szívvel!

    Szeretetteljes szép napokat kívánunk!


    Szeretettel:
    Carmelian & Cedamus

    VálaszTörlés
  6. Nem véletlen,hogy Önökre találtam. Egy éve ráléptem arra az útra,amelyben tudatosan kezdtem el élni,és figyelni egyaránt befelé és kifelé. Köszönöm a bejegyzéseket,nagyon sokat segítenek,hogy a megfelelő kérdéseket tegyem fel,és a megfelelő válaszokat adjam meg magamnak.Minden jót kívánok a továbbiakban munkásságukhoz!

    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anemil!

      Köszönjük szépen a kedves sorokat! :) Nagyon jól látod.. véletlenek nincsenek, lelked vezetett hozzánk, hogy megtaláld a választ, amit keresel, ami segíti fejlődésed, és ami eloszlatja kételyeid, ami megerősít hitedben. Szívből örülünk, hogy csupán írásaink is segítséget jelentenek számodra!

      Szeretetteljes szép napokat kívánunk mi is!

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  7. Kedves Carnelian.. Már két éve tanulok, és próbálom megérteni mi az ami vagyok ami körülvesz.. próbálom ez irányba megvátloztatni az életemet.. De még mindig sok kérdésem van . és sok mindent nem találok meg magamban . nem tudok beszélni a lelkemmmel.. nem találom meg magamban a sebek okozóit,, ha nem én okoztam magamnak.. mikor pl meditálok, és ha vezetett akkor nem látom amit kell, nem érzem még.. bár nagyon feltült de mintha blokk lenne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Az ami előre és feljebb visz minket spirituális lépcsőfokainkon nem a tudás, hanem maga a szeretet. Persze igaz, hogy az összefüggéseket, a törvényszerűségeket, az energia áramoltatásokat jó ha megtanuljuk, de maga az ami igazán fejleszteni fog a szeretet és annak energiái. Minél szélesebb körben terjeszted ki a szeretet határait, annál közelebb fogsz kerülni lelkedhez. A meditálás közben engedd el még jobban magad, ne akard, csak hagyd, hogy a szeretet rezgései elhatalmasodjanak benned! :)

      Szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  8. Ki mondhatja meg mi a karmánk mikor mi magunk nem tudjuk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Tudattal valóban nem fogjuk megtudni, de lelkünkön át igen! :)


      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  9. Beléptem az oldaladra,,és hatalmas Tudásra tettem szert.. Bevallom a munkám a segítségből áll,,de a karmámat,nem ismerem,,ha csak nem az ,,hogy adok mindig mindenkinek, segítséget szeretetet::))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Novildo!

      Szívből örülünk, hogy csupán írásainkkal is segítségedre lehetünk, és hogy meglévő tudásod tovább bővítheted és mélyítheted! Igen, a segítségadás, a szeretetadás mindannyiunk sorsában benne van, és ha ezt tesszük, akkor már ez önmagában meghatározza életünk jó irányú alakulását! A szeretet a kulcs mindenhez. :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  10. csodálatos a Szeretlek cimü könyved . Tamásné,Julcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Julcsi!

      Nagyon örülök, hogy érezhetted energiáit, és a belőle kiáramló erőt, és örömmel tölt el, hogy könyv formájában is segítségedre lehettem vele. :) Köszönöm szépen kedves véleményed! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  11. hasonló könyved van még , tele vagyok szeretetadással . ez az élet feladatom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig örömmel tölt el ezt hallani! :) Igen, kedves Julcsi, a másik könyvem is a szeretet erejéről és mélyebb ismeretéről szól, még akkor is, ha a címe mást sugall (Harc a szellemek és démonok ellen), de megérteti velünk, hogy miért érdemes mindenki felé szeretettel megnyílni, ami által már energiáink is jóval erősebbé válnak majd. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. szía hü barátom!! Megvettem a kónyvedet.Lábomat lejártam de síkerűlt.
      De még egyszer elolvasom a szeretlek kónyvet. Szeretettel Julcsi!

      Törlés
    3. Kedves Julcsi!

      Örülök, hogy már megvan a másik könyv is, sok új dologra fog majd rávilágítani, és valóban sokat lehet majd tanulni belőle. Sajnálom, hogy nehéz volt beszerezni. Igen.. a Szeretlek könyv.. mindig képes újat mondani, még többszöri olvasás után is! Ha elkészülnek majd az újabbak is, meg fogod majd látni itt fent a blogoldalunkon is, 1-2 még szükséges a következőig. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    4. Mielöbb várom a könyveidet.Ha Miskolcon jársz személyesen is találkozhatnánk . egy dedikálás erejéig. Szeretettel , julcsi

      Törlés
    5. Kedves Névtelen rendelj még Melin Cedamus minden könyvet ami van írva ajánlott weboldalon keresztül meg írt még Cedamus & Carmelian e-meil címünkre a igazi nevét címed Melin Cedamus mágusként nem 🙅 jár nyilvános helyen !!!szeretettel a mágus tanulója

      Törlés
  12. Hű barátom, elolvastam a másik könyvedet.N agyon tetszett , remélem több műved is megjelenik majd.Szeretettel :Julcsi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, kedves Julcsi! Persze annak is, hogy tudást és szeretetet adhattam újfent könyvemmel. Igen, tudni fogod, ha megjelenik a következő, és majd az azt követőek is. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  13. Elöre is köszönöm , sok sikert . Julcsi.

    VálaszTörlés
  14. Hűűű....! Olyan lámpást kaptam az írás által, hogy...... csak azt tudom mondani, amit érzek: KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen kedves Penelopé! :) Örömmel tölt el, hogy már önmagunkban írásaink is segítségedre lehetnek!

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  15. Nagyon szép dolgok ezek a karma fejlődés meg a lélek szeretet stb s nem véletlen ,hogy én is itt vagyok ezen az oldalon .Bàr csak tökéletesek lehetnénk mi mind ......:) azt kívànom így legyen ...Ámen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Köszönjük szépen soraid!! Igen, dolgozunk tovább, hogy ez a tökéletesség minél hamarabb meglehessen! :)


      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  16. Kedves Carmelian& Cedamus!
    Nagyon érdekesek a fenti sorok!Talán tudom mi a karmám,vezeklés,megbocsátás,őszinte szeretet.Legalább is amióta ezeket teszem sokkal jobb az életem.De nagyon jól érzem magam a fejlődés során átélt dolgoktól.Köszönöm,hogy vagytok! Szép estét kívánok! :)
    Egy anya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Édesanya!

      Örömmel tölt el, hogy csupán írásainkkal segítségedre lehetünk, tudást adhatunk és ezáltal kiteljesedettebbé válhat életed! :) Nagyon szívesen sok szeretettel!

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  17. Kedves Cedamus! Nagyon örülök , hogy facebookon megláttam az àltalatok hírdetett könyvet (harc a szellemek és démonok ellen)Mert ha ezt nem látom meg ,akkor az írásaitokat sem. Mostmár kitisztult előttem a kép ,hogy mi is vár rànk.Valamint megnyugtató , hogy a megoldás legtöbbször magunkban lakozik.Az utolsó egy év pokol volt szàmomra! ami még nem szünt meg , viszont jobban tudom kezelni.Viszont örülnék ha nyugodtt 3letet élhetnék , és a probléma megszünne , de egyedül nem vagyok képes rá. :/ Nagyon szépen köszönök mindent! Üdvözlettel: Egy fiatal làny .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Örömmel tölt el, hogy mind könyveinkkel, mind pedig írásainkkal segítségedre lehetünk! :)Nyugodtan támaszkodj csak rájuk, és tudod, hogy az Így hallod meg a lelked és rajta keresztül Istent c. könyv már egy önfejlesztő gyakorlati tanítás, nagyon sok mindent meg fogsz majd tudni változtatni általa. De ha keresel minket, az ajtónk mindig nyitva áll. Ott van a lehetősége annak, amire vágysz, a nyugodt, boldog életnek!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  18. Egyszerűen SZERETEM, IMÁDOM ahogy ír, ahogy" beszél".... Szinte érzem, hogy a leírtakkal hozzánk beszél!! �� Köszönöm szépen!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      Köszönjük szépen!! :) Igen, azért vagyunk, hogy megérinthessünk bárkit, hogy segítségére lehessünk bárkinek, nagyon örülünk, hogy érzed azt, hogy sorainkkal együtt ott vagyunk mi is veled!! :) Mindent nagyon szívesen!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  19. Hálásan köszönöm, Feltételnélküli szeretettel.

    VálaszTörlés