2012. október 10., szerda

A hit egymásban

"Miként a tudat képes lesz arra, hogy egységes egészként lássa az emberiséget, rájön arra is, hogy a saját előrejutása csak a másik felsegítésével lehetséges."
(Cedamus)


Egyek vagyunk. Milyen érdekes! Az Univerzum egy és oszthatatlan egész. Ez így tökéletes. Ugyanolyan részei vagyunk mi emberek, mint ahogy a sejtek, a szervek részei az emberi testnek. Azért tud a test oly tökéletesen működni ha harmónia áll fenn belül, mert a sejtek teljes összhangban egészítik ki egymást. Ennek így kell lennie az Univerzumban is, de ha csak a Földet említjük, akkor itt is. De a Föld, nem működik tökéletesen, nem, mert az emberek nem tisztelik a másikat, túl erős az egójuk, túl nagy hatalmat akarnak, mindent. Pedig ha olyan kölcsönösségben élnénk, mint a sejtek, és átéreznénk ezt a szimbiózist, akkor valami változhatna.

Amit adsz, azt kapsz. Ha bántod a másikat, akkor magadat bántod, ez már karmisztikus törvény. Ezt kellene felismernie minden embernek. Ha valakinek segítségre van szükség, akkor ezt a segítséget kötelező megadni a másik részére, ez nem tagadható meg. Hisz amikor az embertársunkon segítünk, akkor magunkon segítünk. Aki nem tudja, nem ismeri ezeket a törvényeket, azok nyilván nem így látják, de mindenkit nem lehet megtanítani, megváltoztatni, egyik napról a másikra. De majd kialakul mindenkiben a felismerés.

Egy igaz spirituális ember, egy szeretettel teli ember bármikor képes segíteni a másikon, bármilyen problémával is forduljon hozzá. legyen az világnézeti kérdés, legyen az betegség, legyen az szellemektől, vagy démonoktól gyötört állapot. Az Univerzum törvényei szerint, a bennünk élő szeretet szerint nem mehetünk el senki mellett segítség nélkül. Nem kell attól félni, ha egy spirituális emberhez fordulsz, hogy a problémáid, gondjaid nem tartja titokban. Biztos, hogy nem fogja kiadni, hisz ezek csak két emberre tartoznak. A spirituálisok a titkok őrzői. Ha azt érzed, hozzájuk kell fordulni, de nem mersz, mert a tudatod visszafog, akkor hallgass az érzéseidre, hisz szükség van rá, szükség van a lelked tanácsainak irányába menned. 

Szükség van a kitárulkozásra, mert ha még nem ébredtél fel teljesen, ha nem vagy képes irányítani tökéletesen gondolataid, ha nem tudsz teljesen a szeretetteljesség jegyében élni, gondolkozni és cselekedni, akkor nem fogod tudni egymagad megoldani a problémád. Ha nem hallod a lelked, engedned kell, hogy meghallja más, meghallja egy igaz spirituális, aki segít majd Neked. Hidd el, bármiben.

Szeretettel:
Carmelian & Cedamus

elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus









7 megjegyzés:

  1. Ez annyira igaz!én neked köszönhetek mindent!így ismeretlenül is jobban megbízom benned.mint életem során bárkiben! <3

    VálaszTörlés
  2. Kedves Rita!

    Nagyon szépen köszönjük! :)


    Szeretettel:
    Carmelian & Cedamus

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök neked,hogy rád találtam Cedamus! Amióta olvasom az írásaid,úgy érzem,hogy egyre nagyobb békesség és tudás van bennem,jobban megértek mindent,lelkileg fejlődöm.Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Én köszönöm! Örülök, hogy csupán írásaink is segítségedre lehetnek és ezáltal fejlődésed töretlen lehet. Ezért hoztuk létre az oldalt, hogy Neked és bárki másnak is segítséget adhassunk akár ismeretlenül is. Minél több emberhez jut el az az érzet, az a fejlődés, ami benned is meg van, annál élhetőbb lesz a világ is számunkra! Ha már úgy érzed a könyvem további segítséget adhat, akkor nyugodtan olvasni kezdheted, teljeskörűen meg fog mutatni mindent abból, amit még megismerni szeretnél! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Igaz küldetésben vagy, kiért is küzdesz. önmagad önmagáért :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lélek!

    Köszönöm! Bár én csak segítésnek nevezném. Amikor máson segítünk, magunkon is segítünk, amikor más fejlődik, mi is fejlődünk. Tesszük ezt úgy, hogy magunkra közben nem is gondolunk.

    Szeretettel:
    Cedamus

    VálaszTörlés
  6. Kedves Cedamus! Hàlàs köszönhetem a sok jó tanàcsért,segítségért! A könyveid,megosztàsaitok sok ember szàmàra nyújt segítséget! Hàlàs vagyok hogy hozzàd kellett fordúlnom! :)

    VálaszTörlés