2014. július 5., szombat

Karmikus betegségek gyógyítása

Sajnos nagyon kevés gyógyító foglalkozik jelenleg a karmikus betegségekkel a Földön, vagy nem tudnak róla, hogy karma áll a háttérben vagy tudnak róla, de úgy gondolják, hogy ilyen esetben nincs megoldás. Pedig a betegségek nagyobb hányadát karma okozza és bizony ezekben az esetekben is megvan a gyógymód, bár való igaz, hogy bizonyos feltételeknek teljesülnie kell hozzá.

A karmikus betegségeket - ahogy már több bejegyzésben is kifejtettem - valamilyen múltbeli helytelen cselekedet vagy gondolkodásmód váltja ki, ezért tanításként kapjuk őket. Arról lehet őket felismerni, hogy hiába alkalmazunk rá különféle gyógykezeléseket, akár gyógyszereket, akár gyógynövényeket vagy akár energiakezelést stb., a betegség továbbra is fennmarad, illetőleg folyton kiújul (bár hozzá kell tegyem, nem mindig ugyanannak a betegségnek a formájában...) Mindez azért történik így, mert magát a kiváltó okot nem értettük meg, és ezáltal nem is szüntettük meg.

Minden betegséget tanításként kapunk, a kiváltó ok pedig soha nem a fizikai síkon keresendő (pl. magában a fizikai testben), hanem magasabb szinten, a nem anyagi világban. Természetesen, mint mindent, a kiváltó okokat is le lehet kérni a lelkünktől, hiszen ő az aki a teljes múltunkat (beleértve az összes eddigi inkarnációnkat) tárolja, és mindenre tudja a választ.

A gyógyuláshoz - ahogy fentebb is írtam - teljesülnie kell bizonyos dolgoknak ahhoz, hogy a karma enyhüljön vagy megszűnjön. Miután megkapjuk a betegségünk kiváltó okát akár a lelkünktől, akár egy segítőtől, szembe kell tudnunk nézni vele, és meg kell értenünk elme szintjén is magát a tanítást, vagyis azt, amiért a betegséget kaptuk. Ha ez sikerült és fel tudjuk mérni a súlyát annak, ami a forrása az elváltozásunknak, akkor meg kell tudnunk bánni azt teljes szívből, ugyanis ez az energiatípus az, ami tud hatni a negatív karmikus energiára.

Amennyiben képesek vagyunk tehát megérteni a mögöttes tanítást, és elfogadni azt, hogy mindez fejlődésünket szolgálja (maga a betegség megélése), akkor kapunk lehetőséget arra, hogy a problémát gyökerestől megszüntessük.

Megjegyzés: ha valaki képes arra, hogy a karmája tanítását (tehát magát a betegséget) fejlődése érdekének tudja be, és számára ez sokkal fontosabb - hiszen ezért születünk le - mint az, hogy megszűnjön a betegsége, vagyis nem ez számára az elsődleges, az a valaki már nagyon magas szinten áll és teljességgel levetheti karmáját. Hiszen mindenki szabad akarattal rendelkezik, és dönthet úgy, hogy a betegségére beszed néhány gyógyszert, megoperáltatja magát, de ezzel semmi mást nem tesz, mint eltolja a fejlődési lehetőséget önmagától, amivel a későbbiekben ismét szembe kell néznie.

szeretettel:
Carmelian

11 megjegyzés:

  1. Mit jelent az hogy teljességgel levetheti karmáját?-hogy jutsz idáig, ki az aki segíthet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      A "teljességgel levetheti karmáját" azt jelenti, hogy megszabadulhat egy karmikus tanítástól, ha betartja a bejegyzésben leírtakat, vagyis szembenéz az általa kiváltott negatív karmával és elfogadja és megérti a mögöttes tanítást.
      Ahhoz hogy eljussunk idáig, feltárást kell végezni a kiváltó okokra vonatkozóan. Az okokat lekérheted saját lelkedtől, - hisz tárolja a teljes múltad, az összes inkarnációd - de ha még nem érted őt, akkor nagyon szívesen a segítségedre leszünk.

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Carmelina Gyógyító c. Sajnos a családomban van, aki szenved a hozott karmaja miatt. Próbáltam segítséggel oldani, de az égiek nem engedték valami miatt, talán olyat kért magára mit nagyon súlyos teher lehet. Ez titok. Próbálom keresni rá a megoldást, a kiutat, ha tudsz kérlek segíts.
    minden jót

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Keress meg kérlek e-mailben (carmelian14@gmail.com), és ott megbeszéljük a továbbiakat. :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  4. És mi a helyzet a veleszületett, gyógyíthatatlan betegségekkel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Timi!

      Mindegyik veleszületett betegség karmikus, tehát előző életekben keresendő a kiváltó ok, de nem feltétlenül gyógyíthatatlan az amit az orvostudomány mai állása annak hív.

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    2. SMA, gerincvelő eredetű izomsorvadás, eléggé annak tűnik még. De abszurd módon nem is feltétlen akarnék meggyógyulni, okkal van ez. Csak érdekelne az oka.

      Törlés
    3. Nagyon sajnálom, nehéz megélés....Természetesen fel lehet tárni az okát, nyugodtan keress meg privát üzenetben akár a facebook-on, akár gmailben.

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  5. Ha megoldjuk,nem ér véget a küldetés?😕

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Beyaz!

      Nem.. az nem ér véget, valójában egy-egy ok-okozat feloldása csupán egy a sok közül. Ha viszont minden ilyen karmikus ok-okozat megszűnik, és a tudatosság már megfelelő, akkor jön a lélekfejlődés egy következő lépcsőfoka. Innen még nagyon hosszú az út!! :)


      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés