2014. május 13., kedd

Orvostudomány kontra szellemgyógyászat

Ez a bejegyzés nem az orvostudomány ellen szól, célja az, hogy legyünk nyitottabbak saját egészségünk érdekében az alternatív gyógymódok iránt is, most konkrétan a szellemgyógyászatra koncentrálva, mert sok esetben bizony csak így találhatunk megoldást betegségeinkre.

Az orvostudomány fejlődése fontos az emberiség számára. Munkája és sikeressége sokszor hasznos azon esetekben, amikor ismerik a betegség kialakulásának konkrét okát. Rengeteg olyan betegség létezik, amelyeket már sikeresen is kezelnek a saját módszereikkel, de még több az olyan, amelyek kialakulásának okairól a mai napig nem tudnak, ennek megfelelően nem is tudják megfelelően kezelni.

Az orvostudomány a "végtermékből" indul ki, azaz a fizikai testünk által mutatott tünetekből illetve elváltozásokból, de nem mindig látja azokat a folyamatokat, amelyek az elváltozást kiváltották, hiszen még túlságosan racionálisan gondolkozik. A fizikai testünk itt a fizikai síkon érzékelhető, látható, van azonban egy másik testünk is, amit egyelőre nem mindenki érzékel, de egy igazi energia- vagy szellemgyógyász igen, ez pedig az éter- vagy energiatestünk. Ez az a lényrészünk, amely mindent megmutat, minden elváltozás látszódik rajta jóval hamarabb mint a fizikai testünkön, ezáltal sokkal hamarabb tudomásunk lehet a betegség folyamatban lévő kialakulásáról, mint ahogy az a fizikai síkon megjelenne tünetek formájában.

Maradva azoknál a betegségeknél, amelyek kialakulásának okait nem ismeri a tudomány... az emberek többsége az ilyen betegségek esetében is - mert ez a bevett szokás - elmegy és kivizsgáltatja magát, az orvosok felállítják a diagnózist (jobb esetben jól), de hogy mi miatt jött létre, azt megmondani ezekben az esetekben nem tudják. Megpróbálják a tüneteket gyógyszerekkel kezelni, amit akár az élet végéig is lehet szedni (ami vagy segít, vagy nem), de hogy mi áll a betegség hátterében, továbbra sem lehet tudni. Ezt az emberek pedig minden további nélkül elfogadják, pedig maguk az orvosok sem ismerik a betegség eredetét, tehát egyértelmű, hogy kezelni sem tudják megfelelően.

Pedig pontosan az ok az, ami fölött nem szabad szemet hunynunk, hisz hogyan akarunk valamitől gyökerestől megválni, ha nem tudjuk mi váltja azt ki... és itt már nemcsak az elváltozás kialakulásának fizikai hátterére gondolok (ami például akár az első sejt megbetegedését jelentené), hanem a mögöttes tartalomra. A betegség oka nem az első sejt megbetegedése, hanem az az ok, ami ezt a sejtet beteggé tette. Minden betegséget, minden elváltozást okkal kapunk, és sok esetben nem csak az áll a háttérben, hogy elhanyagoltuk a fizikai testünk, és emiatt kell megtapasztalnunk annak következményeit, hanem erős karmikus okok is kiválthatnak betegségeket illetőleg hosszan tartó negatív gondolkodás eredménye is lehet, amellyel ha szembe nézünk és megértjük a tanítást általa, akkor nemcsak hogy felgyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát, hanem gyökerestől meg is szüntethetjük.

Ezeket az okokat megtudhatjuk az igazi szellemgyógyászoktól, ahol nincs lehetőség félrediagnosztizálásra, nem mellesleg olyan kezelési móddal segítenek, amelyek nem ártanak a fizikai testnek (amit a gyógyszerekről nem lehet elmondani), sőt rengeteget tanulhatunk a tanításból, ami a kiváltó oka volt a betegségeinknek, hisz így későbbiekben elkerülhetjük ezek kialakulását. 

Érdemes tehát nyitni egyéb gyógymódok iránt, így a szellemgyógyászat iránt is. Az igazi okok mindig léteznek, még azoknál a betegségeknél is, ahol az orvostudomány ezt nem ismeri, ez nemcsak egészségünk és kiteljesedettebb életünk, hanem saját fejlődésünk érdeke is.


szeretettel:
Carmelian


carmelian14@gmail.com
facebook: Carmelian Spirituális Gyógyító 



9 megjegyzés:

  1. Ez nagyon igaz! Egyik ismerősömnek például nőgyógyászati problémája lett és a nagymamája mondta neki: "Meglásd fiam! Neked is kiveszik a méhed, mint nekem!". Nem is kellett rá pár hónap és mióma miatt sor is került a műtétre. Annyira beleélte magát (plusz depresszió és lelkibetegség). Meg lehetett volna akadályozni, egészséges fiatal nő.
    A másik meglátásom, hogy szerintem, főleg mikor bizonyos betegségek orvosi beavatkozás után kiújulnak, az éteri testben nem kerülnek gyógyításra. Ezért van az, hogy bár fizikailag megszűnt, a probléma mégis marad (és a magja is).
    Emellett pedig sokan rutinműtétként tekintenek pl. az abortuszra... Amit esetleg hajlandó vagyok elfogadni, hogy szükséges volt, de arra nem gondolnak, hogy ennek is lenyomata marad az éteri testben, melyet meg kell tisztítani.

    VálaszTörlés
  2. Én föltétlenül a természetes gyógymódok híve vagyok, melyek "meggyógyítják" az embert és nem csak meghosszabbítják az életet állandó gyógyszerezéssel. De ez az éteri testben való nyom újdonság számomra és olyan sok az álgyógyító, akik csak kárt tesznek az emberekben vagy csak a pénzüket veszik el. Tudom hogy Ti sokkal több emberen tudtok segíteni, így személytelenül, de a személyes kontaktus sokkal több bizalmat adna.
    Ez az abortusz téma megint nekem olyan nemszeretem téma, mert sok kiszolgáltatott nő van és nem örömmel vállal fel egy abortuszt, de azt sem tudja senki biztosítani, hogy egy iszákos, verekedős, pénztelen apa mellett föl lehet nevelni tisztességesen egy gyermeket. És miért mindig a nőket kell büntetni ezzel is, mert bizonyára nem a férfi éteri testében hagy nyomot egy abortusz.
    Elnézést hogy őszintén írtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Köszönöm a soraid... :)
      Így igaz, a természetes gyógymódok sokkal jobbak, hiszen nem ártanak feleslegesen a fizikai testnek különféle mérgek bevitele által, mint pl. a gyógyszerek. Tudod, okkal dolgozunk így, próbáljuk ezzel is ösztönözni az embereket arra, hogy hallgassanak a lelkükre, figyeljék a megérzéseiket, mikor segítséget szeretnének valakitől. Sokan abba a hibába esnek, hogy külső alapján választanak segítőt, pedig ez sokszor félrevezethet. Nem a fizikai test külleme a lényeg, hanem a lélek, a belső intuíció!

      Az abortusz egy nagyon negatív tett. Az egyik legerősebb negatív karmával jár, mert szándékos emberölésnek számít, tehát súlyos következményei vannak sajnos. Nagyon fontos, hogy nem akkor kell elgondolkodni azon hogy szeretnék-e gyermeket, amikor már várandós az ember, hanem előtte, mielőtt megfogan. Sokféle módszerrel ki lehet védeni a terhességet, természetes módszerekkel is (nem kell hozzá gyógyszer), erre kell nagyon odafigyelni.
      Sajnos nagyon sokan akik eddig megkerestek és nem tudtak teherbe esni, ilyen okok miatt volt, mert korábbi életeikben az abortusz mellett döntöttek. De ha mégis úgy adódik, hogy megtörténik a terhesség, és úgy látjuk nem megfelelőek a körülmények, pl. az iszákos apa miatt, akkor változtatni kell a körülményeken és nem a kis lélek leszületését meggátolni! Minden csak rajtunk múlik, a pici baba pedig mindig megteremt magának mindent, ami számára szükséges! :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  3. Es akik at estek ilye abortuszon,netan tobbszor is, ok hofyan tudjak megtisztitani eteri testuket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megbánás megbocsátás erejével! szeretettel: Carmelian

      Törlés
  4. És tudtok igazán hiteles és valóban segíteni tudó szellemgyógyászt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      A bejegyzés alján van az elérhetőségem, ott kérlek keress meg.

      Carmelian

      Törlés