2014. április 12., szombat

A hit - Lélekkommunikáció

Minden ember rendelkezik képességekkel, nem csak bizonyos emberek kiváltsága ez, hanem minden lélek alap adottsága. Ide tartozik pl. maga a gyógyítás, a látnoki képességek, más dimenzióbeli lényekkel (angyalokkal, szellemekkel stb.) történő kommunikáció képessége, azaz a 4 csatornán keresztül zajló érzékelés (tisztán tudó, -látó, -halló és -érzékelő). Van azonban egy olyan kommunikációs képesség, amiről sokan nem tudnak, nem is hallottak sohasem, ez pedig maga a lélekkommunikáció.

Mindezek a képességek mindenkiben megtalálhatóak, még akkor is, ha sokan nem tudnak bánni velük, folyamatosan fejlesztjük őket, akár tudatosan, akár tudattalanul életeink folyamán. A különbség egyedül a képességek fejlettségi szintje között lehet az emberek tekintetében. A lélekkommunikációhoz viszont már egy bizonyos lélekfejlettségi szint mindenképpen szükséges.

A lelkünk a legszeretetteljesebb és egyben legbölcsebb lényrészünk, minden tudás megtalálható benne. Az ő fejlődésének érdekében születünk le újra és újra, valamint tapasztaljuk meg életeink történéseit. A lélek mivel a Teremtőnktől származik, így ő rendelkezik a fent sorolt képességekkel is. Tévhit, hogy a lélek meg tud betegedni (igen.. ez a pszichológia egyik nagy tévedése), nem tud! A lelki betegség csak egy szóhasználat, valójában a tudat betegszik meg különböző történések hatására érzelmi alapon. Az életeken át hordozott karmikus terhek nem nevezhetőek lelki betegségnek, bár valójában a lélek viheti magával több életen keresztül is, de ezek csupán kiváltott karmikus okozatok, melyeket valóban le kell vetni. A karma okozataként tehát két lényrészünk betegedhet meg, a fizikai testünk és az elménk, de a lelkünk nem. 

Mikor segítségünket kéritek, sokan meglepődtök hogyan vagyunk képesek mindenféle adat nélkül információkat adni rólatok, legyen az akár egy előző élet feltárása. Nos, úgy hogy a lelkek képesek "bemérni" egymást. Minden lélek sajátos, egyedi rezgéssel és energiával rendelkezik. Azaz, ugyanúgy ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat vagy hang, úgy nincs két egyforma energiájú lélek sem. Vagyis a lelkek ez alapján ismerik fel egymást.  Erre a képességre - ahogy írtam - mindenki képes, csak ki kell fejleszteni. (Ehhez majd az egyik, készülőben lévő könyvünk is segítségetekre lesz.)

A lélekkommunikáció tehát mindenki számára elérhető képesség, de ehhez meg kell emelni a rezgésszintet, ki kell űzni a blokkoló félelemenergiákat, és szeretetteljesen kell élni, viselkedni, mind önmagunkkal, mind másokkal szemben.

szeretettel:
Carmelian

Ez a könyv segítségedre lesz a képesség elsajátításában :)
          
                                                                                              

Elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com 
Facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus 










42 megjegyzés:

  1. Kedves Carmelan és Cedamus!
    Itt és most kaptam választ egy engem rég foglalkoztató kérdésre!
    Köszönöm!
    Szeretettel...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Sándor!

    Örülünk, hogy a segítségedre lehettünk.

    szeretettel:
    Carmelian

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érdekes számomra a Karma,,hogyan kerülhetjük el a Karma büntetéseinket..Ez most nagyon foglalkoztat engem::)) Köszönöm,,hogy olvashattam!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Novildo!

      Örülünk, hogy segítségedre lehettünk. Annak ellenére, hogy sokan kétlik, sokan nem hisznek benne, vagy éppen ellenzik, de a múltban kiváltott karmikus okok okozati is enyhíthetők, megszüntethetők, de ha mostantól csak szeretetteljesen gondolkozunk, cselekszünk, akkor újabb számunkra terhelő karmikus okozatok már nem kerülnek kiváltásra. :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Gyöngyi! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  5. Sziasztok!

    Nagyon érdekes dolgokat írtok. Amiket eddig elolvastam, azokat én is így érzem.
    Pont szombaton jött egy felismerés a saját karmikus "büntetésemről", miszerint ugyanazt tapasztalom meg a szerelemben szinte pont ugyanúgy, ahogy az a férfi, akit szeretek. Mindez 3 és fél évet vett igénybe, mire felismertem. S mikor azon gondolkodtam, hogy ne kelljen újabb ekkora időtávlatot megélnem, 35 vagyok, ezért azt a sugallatot kaptam, hogy a karmám azáltal töröltetik e téren, ha "megtanulom" az egységet érezni, az egységet szeretni, tehát felismerem, hogy e földi lét egy illúzió, mindenki valamiféle feladatot "űz", értem, értünk, velünk, ellenünk, de mindenképpen saját és egyéni fejlődésünk, megtapasztalásunk végett. S miután a szerelmi körben van egy segítő is, aki félreinformálja a szeretett férfit, a kezdeti felismerésem, hogy "árt" s az ezzel kapcsolatot dühöm, félelmem s haragom valahogy eltűnt. Helyébe a szeretet lépett. Érdekes volt mindezt megélni egy hajnali munkábamenet közben.
    Tehát fejlődnöm kell és végre azt az utat járnom, mi rendeltetett, mivégre születtem ide, közelebb Istenhez...közelebb. :) Csak arra kell vigyáznom, hogy ne rendeljem sose alá az eszközt a célnak.
    Egyébként ez egy nagyon nehéz folyamat. Volt a felismerés, az öröm, a szeretetteljes érzület és közben folyamatosan tudtam, hogy az lesz a megpróbálás, miközben a segítő űzi tovább feladatát, de meg kell tartanom a szeretet érzését, akármennyire is jön majd az egó - valamelyik eleme - , hogy eltérítsen.
    Viszont az útra léptem és örömmel tölt el, mintha mindig is erre vágytam volna...mert
    Úgy szeretem Istent, mint a családomat,
    mintha apám, anyám, testvérem
    s leendő gyermekem lenne.

    Úgy fogadom magamba Istent,
    mintha mindig bennem lenne,
    mintha mindig bennem lenne
    sosem ment volna el.
    ...
    Úgy térek vissza Istenbe,
    mintha mindig benne lennék,
    mintha mindig benne lennék
    sosem mentem volna el.

    Szép estét!
    Brigi. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Brigi!

      Nagyon jól látod és nagyon jól is gondolkodsz, már teljesen tudatosan. Nem véletlen volt felismerésed, hiszen lélekfejlődésed során már eljutottál idáig, és innen kezdve még erősebb léptekkel haladhatsz majd, de való igaz, hogy ehhez a szeretet vonalán kell majd mindvégig maradnod! :)

      Ha így teszel, akkor nagyon szép életek fognak rá várni, és jelen életedben is kiteljesedhetsz bármelyik életterületeden, így a párkapcsolat területén is, függetlenül a "segítőtől". :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Mintha én írtam volna. Pont ez történt velem is a napokban. Nagy felismerés volt.

      Törlés
  6. Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Remélem minél előbb jön válasz. Szóval az én édesanyám a sötétség oldalán állt mert mindent utált és gyűlölt egyben. 7 évig küzdöttünk mert mindig öngyilkos akart lenni de hála égnek sosem sikerült neki. Sajnos már nincs köztünk mert agyvérzésben meghalt. A lényeg az, hogy rám is rám tette a negatívitást. 1 évembe került mire leküzdöttem a depressziót. Most jelenleg azt veszem észre, hogy semmi nem sikerül és minden rossz körülöttem. a légkör az életem, bármit teszek semmi nem jó. Mintha el lennék átkozva. Olyan érzés mint a 22-es csapdája nincs ki út pedig van csak meg kellene találni. El vagyok keseredve, hogy miként oldjam fel ezt a negatív blokkot. szeretem az életet, de jobb is lehetne ha nem itt tartanák. Mit csináljak? Folyamatosan anyuval, vagy valamelyik elhunyt családtaggal, álmodok már vagy 4. éjszakája. Miért nem hagynak békén. Mi ez az egész? Hogyan tudnám feloldani? Köszönöm előre is a segítőkészségeteket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      A legfontosabb tudnod, hogy nincs olyan probléma, mely ne lenne kezelhető, és bár valóban nehéz megéléseken vagy túl, valóban sok negatív energia vesz körül, de mindez megszüntethető. Esetedben viszont olyan dolgot kellene most írnom, ami már személyes, így kérlek keress meg nyugodtan, a helyére fog kerülni minden! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Köszönöm válaszod! Hogyan tudnálak megkeresni? Az e-mail címre ahol írtam nektek nyugodtan válaszolhatsz.

      Törlés
    3. Cedamus elérhetősége: cedamusmelin@gmail.com
      Kettőnk közül ő lesz a segítségedre, nyugodtan keresd meg :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    4. Kedves Cedamus! Küldtem e-mailt. Köszönöm segítségedet.

      Törlés
  7. Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a párom akivel élek vissza forduljon hozzám és ne egy másik nővel ismerkedjen. Nagyon szeretem és mindent úgy próbálok csinálni, hogy neki jó legyen. A szívem lelkem neki adom de ő semmibe vesz. Mi lehet ennek az oka. Szeretnénk végre vele boldog lenni újra. Előre is köszönöm szépen a válaszotokat és a segítséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk csak egy hajszálon múlt a válás. Mi letudtunk ülni megbeszélni a hibáinkat. Ha esetleg a te párod nem ilyen, akkor próbálj meg egy kicsit többet adni magadra/ kérlek ezt ne vedd sértésnek/ így látatlanba nehéz válaszolni. . Nálam ez bevált! Én elkezdtem sportolni, meditálok, smink, csinos öltözködés viszont hát az edzésnek lett eredménye fogytam és formásodtam amit ő is észre vett. Azóta szerelmesebb mint volt előtte és többet törődünk egymással. Szóval 1000-szer jobb a házasságunk mint előtte. Azt is tartsd szem előtt, hogy minden két emberen múlik. Remélem helyre állnak a dolgok. Sok sikert és további szép életet kívánok.

      Törlés
    2. Kedves Mica!

      Igen, időközben már kaptál is egy segítő választ! Valóban a problémád személyre szabott, így konkrét dolgot, mivel az már személyes lenne, itt nem írhatunk. Viszont igaz, hogy ilyenkor nem minden esetben a másikban kell keresni a hibát, hanem önmagunkban is, és megtalálni azt, hogy mi az a plusz, amit még a kapcsolathoz hozzáadhatunk. Látod aki előttünk válaszolt már szintén átélte ezt, és esetében egy kis aprócska plusz önmagában is elegendő volt ahhoz, hogy a "világ teljesen megváltozzon"!

      A Szeretlek c. könyvem második fejezetét kizárólag a párkapcsolatoknak, lélektársaknak szenteltem, már önmagában is nagy segítségedre lesz a könyv, nagyszerű rálátást fogsz kapni általa saját kapcsolatodra is, más szemmel is fogod majd tudni nézni.

      Emellett persze nyugodtan meg is kereshetsz! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  8. Sziasztok!
    Tetszett az írás. Én pont ezen kepessegem kibontakoztatasan dolgozom. Ugy érzem, tamogatva is vagyok, es már sokat fejlodtem :)
    Tudnátok ajanlani valamit gyakorlásra? ;) ♥ Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Suzy!

      A bejegyzés alján található könyvünk alapján még inkább felerősítheted ezt a képességet, nagyon sok gyakorlati feladatot is fogsz benne találni :)

      szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Mi köszönjük, hogy itt jártál kedves Suzan :)

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Én 2015 11ota nem szedek sem milyen pszichiátria gyógyszer de fájdalom csillapítására való gyógyszer már tőbb hónappal vettem be de majdnem mindent nap vas és folsav tabletták és multivitamin es kálciumot

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel tölt el minket kedves Márti, hogy sikerült letenned őket!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
    2. Kedves CARMELIAN & CEDAMUS MÁGUS köszönöm hogy ŐN TANITVÁNYA vagyok meg nagyon hosszú ideig:Szeretettel Magus Grey & Marta Toth

      Törlés
    3. Kedves CARMELIAN & CEDAMUS MÁGUS köszönöm hogy ŐN TANITVÁNYA vagyok meg nagyon hosszú ideig:Szeretettel Magus Grey & Marta Toth

      Törlés
    4. Örömmel tölt el minket, hogy igaz szeretet adhatunk mindkettőtök számára!! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  11. Kedves Cedamus!
    Tudatlan, naiv érdeklődő vagyok. Olyan, aki szeret mindent megtapasztalni az életben. Kíváncsi :)
    Most éppen arra, ha például én szeretnék kapcsolatot létesíteni, kommunikálni egy másik lélekkel, és a másik lélek tudata nem annyira fejlett, akkor ő mit érez ebből? Ha az a másik lélek úgy véli, hogy amit közvetítek felé az fontos, akkor képes a tudatot felébreszteni?
    Nem akarok káoszt a világegyetemben, és nem is próbálkozom. Ez tényleg csak kíváncsiság, és leginkább az érzésre. :)
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Nem, semmit nem fog érzékelni így belőle az illető, de sok esetben még akkor sem, ha már megfelelően tudatos. Ilyenkor valójában csak a lélekről van szó, ahogy te is tudod, nem magáról a telepátiáról, így nem fogsz a tudatra hatni, de a szeretetteljes energiáid befolyással lesznek arra. A konkrét esetedben viszont a lélek már most tudja, hogy mi az, amit közvetíteni kívánsz felé, de ha képes leszel vele a kommunikációra, ha ezt megtanulod, akkor igen, akkor ezt ő is el fogja mondani Neked!! :) Viszont ha még nincs itt az ideje, akkor nem fog segíteni az ébredésben, esetében egy olyan pillanatra, egy olyan megélésre lesz szükség jelenleg, amikor tudata mindenre nyitottá válik. Ez viszont bekövetkezhet, onnantól már minden könnyebben fog történni. :)

      Nagyon szívesen!!

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Köszönöm Kedves Cedamus. Valóban megpróbálkoztam "szeretetteljes energiával" és éreztem, ahogy kiáramlik belőlem, de nem voltam biztos benne, hogy célba is ért. De ez már szinte lényegtelen. Olyan mélységében éltem meg ezt az energiát, vagy inkább belső utazást, hogy azóta nagyon furcsa dolgok történnek velem. Kívánok valamit, kimondom, vagy leírom, és megtörténik. Ne a lottó ötösre gondolj, nem ilyet kívánok. Vágyom találkozni valakivel, és másnap szembejön velem. Meg akarok ismerkedni valakivel, valaki olyan személlyel, akivel tudom, hogy meg kell ismerkednem, mert valami hajt hozzá. És pár nap múlva "véletlenül" megtörténik. Mintha minden elkezdett volna azon dolgozni, hogy az életem végre olyan mederbe terelődjön, amilyenben kellene. Az első esetnél még vállat vontam, és csak egy kicsit csodálkoztam. De most már félek.Mert felelősséggel tölt el, hogy ennyire tudatosan éljem az életem.
      Nagyon köszönöm, hogy elmondhattam ezt Neked, mert rajtad kívül még senkinek sem mertem elmondani. Még a családomnak sem.

      Törlés
    3. Nagyon szívesen kedves Lélek! :) Természetes, hogy nekünk bármit elmondhatsz, akár közvetlenül is, akár itt a blogoldalon, névtelenséged mindvégig megőrizzük!! :) A szeretetenergiák mindig célba érnek, ezt teljesen biztosra veheted. Az érzeteid pedig egyre tisztábbak, fejlődsz, erősödsz, erre mutatnak rá a veled történtek, hiszen rezgéseid révén valósul meg mindaz, aminek megteremtését is vágyod! A könyv pedig segíteni fog majd ezen rezgéseid még jobban felerősödni!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  12. Kedves Cedamus!
    Olvasom, gyakorlom a könyvben foglaltakat, mely igazából hatalmas tudást ad át, és nagyon sok mindenre megtanít, egyszerűen érthetően. Több gyakorlatot heteken keresztül végeztem, eleinte még türelmetlen is voltam... már nem. Volt időszak amikor le is raktam a könyvet, és hagytam elmélyülni a dolgokat, és nem erőltettem a gyakorlatok végzését.Jelenleg is ebben a stádiumban vagyok, de annyi mindent másképp látok már, és még annyi mindenen dolgoznom kell, hogy elérjem a célomat, és megtudjam fogalmazni a kérdéseimet, mert az sem egyszerű ám.
    Köszönöm a lehetőséget.
    Szeretettel:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Duckyteam!

      Örömmel tölt el, hogy a könyvön keresztül együtt tanulhatunk, és hozzá kell tennem, hogy nagyszerűnek érzem tanulásod! Pontosan úgy teszel, úgy tanulsz, ahogyan kell! Időt hagyva mindannak, aminek a tudatalattiban a helye, és időt adva a gyakorlatok teljes elsajátításának. Nem lesz véletlen, hogy ezáltal sokkal előrébb fogsz lépni, mintha csak gyorsan átszaladnál a feladatokon!! :)

      Én köszönöm!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  13. Kedves Carmelian és Cedamus!
    Elolvastam a könyvről írt véleményeket és már tudom, hogy mit veszek magamnak Karácsonyra! :)
    Előre is köszönöm az élményt, a tudást, amit nyújtani fog!
    Szeretettel: Éva

    VálaszTörlés
  14. Kedves Éva!

    Örülünk, hogy a könyv mellett döntöttél :) Sokat fog számodra is segíteni!

    szeretettel:
    Carmelian & Cedamus

    VálaszTörlés
  15. Én is szeretem CEDAMUS mind három könyvet!Ajánlom mindenkinek!Szeretettel:Márti

    VálaszTörlés
  16. Én is szeretem CEDAMUS mind három könyvet!Ajánlom mindenkinek!Szeretettel:Márti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Márt! :) Örömmel tölt el minket, hogy a könyvekkel is segítségedre lehetünk!! :)

      Szeretettel:
      Carmeilan & Cedamus

      Törlés
  17. Én Hálásan köszönöm az irást én járok Györébe masszírozni gyógyítani kézrátéttel Egyesületbe Egészség megőrző busszal megyek sétáltam a fagyott havon mezítláb gyalogoltam azt mondta egy médium Természet gyógyász kártyát is vet, hogy gyógyítói beavatás történt a havon gyalogolással? �� �� Én kívánok önöknek Áldott Békés Boldog szerencsés napokat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel tölt e minket kedves István, hogy írásainkkal már önmagában is segítségedre lehetünk! :) A havon sétálással még valójában nem lesz senki gyógyító, de maga a képesség valóban érződik benned, ezért is vagy képes a gyógyításra, nem ez az első életed, amikor gyógyítasz, és nem is az első, amikor mezítláb sétálsz a hóban.. azért teszed ezt, mert belülről jön, mert egészséges, mert jól esik! Persze ezt sem szabad túlzásba vinni. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  18. Kedves Cedamus!
    Most vagyok túl egy szakításon.Én szakítottam a párommal,mert két időst gondozok,és úgy éreztem,hogy nekem most rájuk kell koncentrálnom. Jól gondolom,hogy ez egy küldetés számomra?
    Mióta megszakítottam a kapcsolatom sokkal nyugottabb vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      A mások segítése mindig tiszteletreméltó, és örülünk neki, hogy Te magad is így teszel! :) A feladatod és a kapcsolatod csak látszólag van összefüggésben egymással, valójában ez a kapcsolat már nem adott számodra semmi pluszt, ezért is jobb így most, ezért is vagy nyugodtabb. DE biztos, hogy meg fogod majd találni a hozzád illő párt!! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés