2013. augusztus 13., kedd

A karma - a betegségek tükrében

    Többször írtam már a karmikus betegségekről nagy vonalakban, de úgy érzem részletesebben is beszélnünk kell róla, mert sok embert érint, és jobb, ha mindenki tisztábban látja mit is jelent, hogyan is működik.
    Azt már tudjuk, hogy a Lélek többször inkarnálódik azért, hogy fejlődhessen. Így egy embernek rengeteg leszületése van, nem csak a Földre hanem egyéb bolygókra, egyéb Univerzumokba is.   Annál előrébb tart a fejlődésében minél több a megtapasztalása. De most csak a Földi tapasztalásokról és azok következményeiről lesz szó.
    Egy lélek a különféle életeiben különféle megtapasztalásokra tesz szert. Testet öltve maga a tudat nem tudja milyen céllal, milyen feladattal született le, egyszerűen csak teszi a dolgát. Amikor helytelen cselekedetet vagy cselekedeteket hajt végre vagy helytelen gondolkodásmódot folytat, akkor azonban negatív karmát vesz fel. Ennek következményeit pedig meg fogják tapasztaltatni vele akár még abban az életében, amikor elkövette, akár egy későbbiben, azért hogy tanuljon, azért hogy fejlődhessen. 
    Rengeteg következmény vagy nevezhetném okozatnak is (hiszen a karma egy ok-okozati törvény) létezik. Ez sokszor attól függ, hogy mi volt a kiváltó ok, mi volt az a negatív tett vagy gondolatsor, ami a következményhez vezetett. Általában az ok és okozat egy életterületen belül zajlik le. Vagyis, ha az anyagiak területén követtünk el valamit, akkor azon az életterületen számíthatunk negatív következményekre és így tovább.  
    Betegségek akkor jönnek létre (és itt kizárólag a karmikus betegségekről beszélek), amikor egy olyan cselekedetet hajtunk végre, amelynek következtében az elszenvedő alany (aki lehet saját magunk, de lehet egy másik fél is) fizikai sérülést kap, valamint akkor, ha nem vettük figyelembe fizikai testünk egészséges igényeit illetve korlátait. Példának okáért: ha valaki előző életében egy másik embert fizikailag bántalmazott és annak így megsérült mondjuk a karja, akkor az illető aki ezt elkövette számíthat rá, hogy a későbbiekben (ahogy írtam lehet ez következő életében is) valamilyen betegség fog kialakulni a karján. Vagy ha valaki előző életében alkoholista volt (tehát nem vigyázott a testére) valószínűleg későbbi életében egy elég kemény májproblémával fog szembesülni és fogalma sincs miért.
    A karmikus betegségeket arról lehet felismerni, hogy látszólag minden ok nélkül alakul ki, különféle gyógymódok hatására sem javul vagy folyton kiújul! Mindez azért történik, mert maga az ok, amiért létre jött nincs feloldva, így mindenképpen meg kell tapasztalnunk a következményt (vagyis a betegséget) addig, amíg ezt az Égiek jónak látják. Karmát kétféleképpen lehet feloldani, vagy ezzel, hogy megtapasztaljuk a következményt amíg kell, vagy egy szívből jövő megbánással. Természetesen az is enyhít rajta, ha ellenkezőképpen cselekszünk a későbbiekben mint ami kiváltotta a negatív karmát.
   Joggal kérdezheted, hogy honnan tudhatod az okot, hisz nem emlékszel előző életeidre. Nos, ha még nem tudsz beszélni a Lelkeddel, ha még nem tudod lekérni ezt az információt, akkor nyugodtan keress meg! Feltárom neked, segítek az oldásban és ezt követően indítom meg a gyógyítást. Amit tudnod kell, hogy egy karmikus betegség sosem gyógyul meg az oldást és gyógyítást követően azonnal, mindig ki kell várni, míg maga a karma (negatív energiahalmaz) el nem hagy az oldás után, csak és kizárólag ezután fog végbe menni testeden a gyógyulás. Ennek ideje mindig attól függ, hogy mennyire erős karmáról beszélünk, de sajnos karmikus betegségek esetében a karmák elég erősek, így előfordulhat hogy hosszabb időbe telik míg maga a teljes gyógyulás (ha engedik) megtörténik. A türelem, a hit és az elfogadás pozitív energiával táplálja meg a gyógyulást!!!

Két bejegyzést ajánlanék ehhez a blogunkról, hogy még teljesebb legyen a kép:
A karma - az oldás helyességében kétkedőknek
A hit -  a hitetlenség átka

szeretettel:
Carmelian

carmelian14@gmail.com
Carmelian Spirituális Test-Lélekgyógyász (facebook)

 

12 megjegyzés:

  1. Hogy mennyire igaz, és elgondolkodtató!

    De csak azoknak, akik fogékonyak erre a témára.. és eljutottak eddig a szintig..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! előbb vagy utóbb minden lélek eljut oda :)
      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  2. Kedves Carmelian az előfordulhat-e hogy saját magam önként vállalom fel a szenvedést, a betegséget életről életre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Igen, előfordulhat. Van, hogy azért tapasztaltatják a betegséget életeken át, hogy a mögöttes tanítást végre megértsük, amiért a betegséget kaptuk, amíg ez nem teljesül, a betegség is fennmarad. De az is előfordulhat, hogy Te magad kérted hogy szembesülj ezzel a karmáddal, hogy végre levethesd, azáltal, hogy eleget tapasztalod a következményeket.

      Köszönjük, hogy olvasol minket :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    2. Kedves Carmelian!
      Köszönöm a választ! Ha nem baj leírom miért kérdeztem.
      20 éve tudok tudatosan álmodni, álmomban utazni, jövőbeli eseményekről álmodom néha. Előfordul nagyon ritkán egy-egy nagyon furcsa álom.
      Tehát az álom, ami tudatos volt mint mindig, de mégis valahogy más; Nagyszüleim kertjében voltam, a kert elejében egy félig nyitott színpad szerű épület (a valóságban persze nincs ilyen). Besétáltam az épületbe, többen is voltak bent, kis csoportokban beszélgettek. Ekkor éreztem meg, hogy van még ott valaki, akit nem látok de a jelenlétét határozottan érzem. Megszólítottam hogy: gyere elő könyörgöm, tudom hogy itt vagy. Ekkor mindenki más eltűnt az épületből és megjelent valaki, aki mintha én saját magam lettem volna de tudtam hogy ő egy magasabb rendű lény. Látszott rajta hogy kellemetlenül érzi magát abban a helyzetben. Megkérdeztem tőle hogy miért történik velem az ami, miért szenvedek. Azt válaszolta; ezt te magad vállalod újra és újra minden életbe amikor leszületsz. Megkérdeztem hogy mit tehetek, erre válaszolni akart; annyit tehetsz hogy.... és itt mintha kimerevítették volna a "képet" elnémult. Ekkor megszólalt egy mindent betöltő hang, finoman de határozottan csak ennyit mondott: jó, ennyi elég volt, ezt már nem kellene. Nem ébredtem fel rögtön, egyedül tébláboltam a semmiben egy ideig. Nem akartam felébredni, még kerestem őt hátha... de sajnos nem... Ennek a lénynek a jelenlétét már sokszor éreztem álmomban de még nem beszéltem vele. Jeleket is küldött már többször is, persze csak álmomban.
      Köszönöm hogy elolvastad :)

      Törlés
    3. Kedves Lélek!

      Igen, ő egy segítőd, már régóta veled van, afféle őrangyalnak érzékelem. :)

      Valóban így van, Te kéred a forrásban, hogy a következő inkarnációdban ismét szembe nézhess ezzel a karmáddal, mert már nagyon szeretnél tőle megszabadulni. Több élet óta cipeled, de a tanítást még meg kell értened, tehát amiért kapod a problémát, ha megértetted elme szinten is, akkor fogsz tudni tőle megszabadulni.
      Kérd le nyugodtan a lelkedtől a kiváltó okokat, de ha még nem érted őt, akkor nagyon szívesen a segítségedre leszünk.

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
  3. Kedves Carmelian! Nagyon elgondolkodtató írás, és nekem egyből a lábam jutott eszembe. Úgy születtem ugyanis, hogy a bal lábam, csípőből kifelé fordul, ergo nekem az a kényelmes állás, ha a lábfejeim nem párhuzamosak, hanem a bal oldali úgy 20-25 fokban kifordul. Ha anno anyukám nem tornáztatott volna, lehet, hogy még járni sem tudnék. A fentiek tükrében, ezt is magammal hoztam, nem csak úgy ad hoc alakult ki. A kérdésem az volna, hogy befolyásol ez még valamit? Úgy értem, minden szervi bajnak megvan a maga oka, valamilyen lelki folyamat. Működik ez visszafelé is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Igen, ez egyértelműen karmikus betegség sajnos nálad (minden veleszületett elváltozás az). Hogy pontosan mire hat még ki ez a karma az életedben, ez csak úgy lehetne kideríteni, ha feltárnánk a pontos okát, hogy miért kaptad a betegséget és hogy mi a mögöttes tanítás. Ha szeretnéd, akkor szívesen feltárom majd neked, de ehhez érdemes privátban folytatnunk a beszélgetést :)

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés
    2. hol lehet önnel beszélni ??

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. érdekelne ez téma ! ugyanis gerincproblémával kűszködök .hiszek abban hogy minden betegség lelkieredtű .szeretnék mggyógyulni !! segitene ???

      Törlés
    2. Kedves Mária!

      Erre az e-mail címre nyugodtan írhatsz és válaszolni fogok :) carmelian14@gmail.com

      szeretettel:
      Carmelian

      Törlés